Jaxx Wallet-arvostelu - All Around Bitcoin-lompakko | Finnish.lamareschale.org

Jaxx Wallet-arvostelu - All Around Bitcoin-lompakko

Jaxx Wallet-arvostelu - All Around Bitcoin-lompakko

Importnat: 10. Kesäkuuta 2017 turvallisuus vika oli raportoitu koskien Jaxx. Jaxx aika ilmoitettiin tästä kuitenkaan ole toteutettu korjata vielä. Ehdotan välttää Jaxxuntil tämä on käsitelty.

Tarkistin juuri paras Ethereum lompakot aroundand tuli accross Jaxx- itsenäinen Bitcoin lompakko, joka on saatavilla useimmille laitteille (Windows, Apple ja Linux, Android ja iOS mobiililaitteet, ja Google Chrome ja Firefox-laajennukset.)

Tänään haluaisin ottaa syvemmälle katsomaan Jaxx ja miten se vertaa muihin onnistuneita työpöydälle lompakot. Tätä tarkastelua Latasin Mac OS työpöydän versio ja IOS-versio.

Spoileri hälytys - Olin aika vaikuttunut.

Suunnittelu on suuri, käyttöliittymä on hämmästyttävä

Ensimmäinen asia, olen huomannut Jaxx on suunnittelun. Lompakko käyttää kaunis, minimalistinen musta näytöt, jotka tuovat yksinkertaiseksi. Kuitenkin, että ei ole, mitä sai minut myydään lompakon. Mikä oli todella hämmästyttävä mielestäni oli yksinkertainen käyttöliittymä.

Vaikka olet täydellinen newbie luultavasti hallita käyttää Jaxx ilman paljon vaivaa. Asennus on melko yksinkertainen ja meneillään käyttö rajoittuu perusasiat kuten "lähetä" / "vastaan" ja muuttaa valuutan tyyppi.

Kanssa Bitcoin ja cryptocurrencies tällaiseksi teknistä aihetta todella tarvitsemme tällaista tuotteita, jotka eivät pelota käyttäjän pois.

Kuitenkin se, että käyttöliittymä on minimaalinen ei tarkoita, että Jaxx ei tarjoa käyttäjälle lisätoimintoja. Kun klikkaat "menu" -painiketta (ylhäällä oikealla) saat kaikenlaisia ​​kehittyneitä ominaisuuksia, kuten:

  • Lisääminen / poistaminen eri valuutalla tukea
  • Eri kursseilla
  • Perustamalla palvelumaksu koko nopeamman / hitaamman vahvistukset (katso kuva alla)
  • Näyttäminen yksityisen avaimen lompakon
  • Lompakko varmuuskopiointi
  • Tuominen varoja paperi lompakon
  • Asettaminen turvallisuus PIN

Nämä vaihtoehdot todennäköisesti kattavat useimmat, elleivät kaikki, ominaisuuksia olen yleensä etsiä ja lompakon. Lisäksi kumpikin ominaisuus mukana tulee pieni työkaluvihjeen, joka kertoo siitä enemmän, joten sinun ei tarvitse mennä etsivät Web selityksiä.

Altcoin käytettävissä olevan useimmissa suurissa kolikoiden

Jaxx ei ole vain Bitcoin lompakko, se tukee myös monia muita merkittäviä altcoins lukien: Ethereum (ETH ja ETC), Dash, Augur (REP), litecoin (LTC), Zcash (ZEC) ja RSK.

Lisääminen tai poistaminen valuutta kestää vain kaksi klikkausta - Mene "valikko" -> "Lompakot" ja valita mitä valuutat haluat olla oman Jaxx lompakon.

Shapeshift integraatio on peli vaihtaja

Yksi tärkeimmistä ominaisuuksista Jaxx ei se ole käytettävissä muissa lompakot on rakennettu integrointi Shapeshift. ShapeShiftis vaihtopalveluna muuntamisessa blockchain kuponkia ja kolikoita. Shapeshift on integroitu suoraan Jaxx jotta konversion sovelluksessa kaikkien valuuttojen Jaxx tukee. Tässä on yksi minuutti selityksestä lisätietoja Shapeshift toimii:

Tämä tarkoittaa, että voit vaihtaa Bitcoin varten ETH esimerkiksi sisällä App. Voidakseen tehdä niin klikkaa kettu kuvaketta sovelluksen sisällä (katso alla) ja päättää, mitä ja kuinka paljon haluat vaihtaa.

Joitakin uusia ajatuksia Jaxx

Yksi haittoja Jaxx on, että se ei ole avoimen lähdekoodin. Kuitenkin kehittäjät teki lähdekoodin vapaasti käytettävissä kaikille, jotka haluavat tarkistaa sen lompakon kotisivulla. Tuki lompakko on tehty kautta lippujärjestelmä ja on vankka FAQ pagein ratkaisemiseksi asioita itse.

Olen myös yrittänyt etsiä arvosteluja verkossa suhteen Jaxx. En löytänyt useita peoplewho oli issueswith lompakon aiemmin. Mutta en löytänyt mitään negatiivista viimeisen 3 kuukauden ajan. Olen myös löytänyt joitakin melko myönteisiä reviewsabout lompakon joten kai se on henkilökohtainen asia.

Jos käytät Jaxx?

Olen aiemmin arvostellut Exodus, suuri työpöydän lompakko mielestäni ja minun täytyy sanoa Luulen Exodus on löytänyt ottelun. Jaxx on hämmästyttävä pala ohjelmisto, ja toisin kuin Mooseksen se on saatavilla kautta linjan mobiililaitteen ja tietokoneen samankaltaisia.

Ottaa sanoi, että yhtiö on vielä nuori (vain puolitoista vuotta vanha mielestäni). Lisää että Jaxx on kuuma lompakko ja tulet siihen tulokseen, että se ei ole viisasta pitää paljon kolikoita sitä. Tämä ei välttämättä jotain tekemistä sen kanssa Jaxx, se on vain perusturvan toimenpide - koskaan pidä paljon kolikoita kuuma lompakon. Suuret määrät aina laitteiston lompakko (ts Trezor, Ledger), mutta pienempien "päivittäin" merkitsee Jaxxis erinomainen valinta teokseni.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

Bitcoin vs. Ethereum: kriittinen vertailu

Post Tacocoin

Coinmama Coinbasea vastaan - ostaen 150 dollarin arvosta Bitcoinia luottokortillani

Post Tacocoin

Joulukuu ICO-analyysi - NAGA-katsaus

Post Tacocoin

HitBTC tarkasteli: Onko se seuraava Big Exchange?

Post Tacocoin

Bithumb-arvostelu - Bitcoinsin ostaminen Koreassa

Post Tacocoin

Bitconnect-tarkistus: Onko Legit?

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App-arvostelu (Hacks, Cheats ja Mod apk)

Post Tacocoin

Indacoin arvostelu - Onko Legit Bitcoin Exchange?

Post Tacocoin

BTC Robot Review - onko se huijaus? Todelliset tulokset bitcointalk-käyttäjiltä

Post Tacocoin

Genesis Cloud Mining -arviointi - Ei ole yhtä kannattavaa kuin haluat

Post Tacocoin

Billion Coin (TBC) -arviointi - Kuinka huijaus menee rintakuvaan

Post Tacocoin

Katsaus: Paxful vastaan paikallisia Bitcoins