Coinomi review - Mobile Wallet monille salausvaluille | Finnish.lamareschale.org

Coinomi review - Mobile Wallet monille salausvaluille

Coinomi review - Mobile Wallet monille salausvaluille

Coinomiis kryptovaluutta lompakko vaihto toiminnallisuus saatavilla Android ja tulossa iOS. Ei vain Coinomi turvallinen, mutta se on keskittynyt yksityisyyden ja mahdollistaa lähes välittömän vaihtoa useiden eri cryptocoins. Koska asennus on helppoa ja perustamalla lompakon kestää vain minuuttia, se tarjoaa salauksen harrastajat erinomainen tapa tallentaa ja vaihtaa kryptovaluutta.

Kanssa Coinomi, käyttäjät voivat järjestää ja vaihtaa Bitcoin, altcoins ja rahakkeita, ilman käsitellä ärsyttäviä KYC määräyksiä, koska ei ole rekisteröinti. Tuella 278 altcoinsand kehittämissuunnitelmat, Coinomi on yksi tehokkaimmista monen kolikon lompakot markkinoilla. Vaikka muut usean kolikon lompakot olemassa, Coinomi tarjoaa eniten mukavuutta, turvallisuutta, ja ominaisuudet, kaikki hienosta hinta ilmaiseksi.

Coinomi lähdekoodi ei ole avoin

Useimmat ihmiset, jotka ovat kiinnostuneita kryptovaluutta etusijalle avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, kuten pitäisi. Coinomi oli osa avoimen lähdekoodin ohjelmistojen liike, jonka avulla kuka tahansa tarkistaa koodiaan. Vertaisarviointikäytäntöjä, piilotetut koodia, ilkeä moduuleja tai riistää olisivat helposti tunnistettavissa. Näin varmistetaan, että käyttäjät eivät kohdistu piilotettu haittaohjelma, joka salaa hyödyttää Coinomi tai kolmansille osapuolille.

Näyttää kuitenkin siltä, ​​että noin vuosi sitten Coinomi siirsivät hanke on suljetun lähdekoodin. Tämä ei tarkoita sitä, että niiden koodia ei ole hyvä tai ilkeä, mutta se ei tarkoita, että et saa saman verran suojaa tai avoimuuden teet avoimen lähdekoodin.

Coinomi tarjoaa vertaansa vailla Privacy

Suurin syy Coinomi käyttäjäkunta laajenee edelleen johtuu tehostetun yksityisyyden ne tarjoavat niiden palvelua. Koska useimmat ihmiset, jotka omistavat kryptovaluutta etsivät yksityisyyttä ensisijaisesti olisi tiedossa, että Coinomi ei kerää henkilökohtaisia ​​tietoja ja se kätkee IP-osoitteen sen käyttäjät estämiseksi katseilta keräämästä tietoja kulutustottumukset tai transaktioita.

Yksinkertaisesti sanottuna, Coinomi ei anna tietoja sen käyttäjät hallituksille tai kolmansille osapuolille tärkeä näkökohta lähes kaikille mukana kryptovaluutta alalla.

Numero yksi pelko kaikille, joilla kryptovaluutta lompakon vai ei muut voivat helposti käsiksi. Kanssa Coinomi yksilöt, joiden luvaton pääsy puhelimeen, silti voinut käyttää varoja sisältyvät aineet, koska ne tarvitsevat salasanan suorittaa vaihtoja tai nostoja.

Lisäksi käyttäjät saavat salasanan palauttamisen lause, että he voivat käyttää uudelleen niiden lompakko toisella laitteella, jos he sattuvat menettää puhelimeen. Joka tapauksessa, ei ole heikkoja rajanylityspaikoilla, jos hyökkääjä ei ole salasanaa tai salasanan palautus lause.

Yksityiset avaimet on tallennettu matkapuhelimeen

Toinen yleinen kysymys liittyy yksityisten avainten tarkemmin, minne yksityiset avaimet säilytetään? Mukaan FAQ on Coinomi verkkosivuilla, yksityiset avaimet pysyvät käyttäjän laite, koska tämä on puhelin-pohjainen sovellus, eikä Coinomi palvelimilla, joten hakkerointi Coinomi suoraan on turha, joka ei merkitse paljon.

Coinomi on mitä kutsutaan HD lompakko. Tämä tarkoittaa, että kun aluksi asettaa sen saat elpymisen siemen, joka toimii varmuuskopioinnin. Muista kirjoittaa sitä turvallisessa, yksityinen paikka.

Mitä tapahtuu, jos Lose My Phone - Ovatko Kolikot ovat kadonneet?

Puhelimissa on taipumus päätyä tuhottu, kadonnut tai varastettu. Jos puhelin varastetaan, varas ei voi siirtää varoja peräisin Coinomi lompakossa tai vaihtaa valuuttaa, ellei heillä ole salasanaa. Joka tilanteessa Coinomi käyttäjät voivat yksinkertaisesti lisätä niiden lompakko toiseen puhelimeen käyttämällä elpyminen siemen.

Coinomi mahdollistaa Lähes välitön Exchange

Coinomi on yhteistyötä suoraan ShapeShiftso vaihtamalla cryptos nopeasti ja lennossa on yksinkertainen. Totuudenmukaisesti, niille, jotka eivät halua käsitellä perinteisten pörssien ja turvallisuuden niihin liittyvien vaarojen pitäisi harkita Shapeshift. Kanssa Shapeshift, vaihtamalla kolikot todella on yhtä helppoa kuin kosketa, kosketa, tehty (voit lukea Shapeshift arvostelu täältä). Lisäksi Coinomi ei veloita mitään lisämaksuja, joten se on yksi nopein ja helpoin tapa vaihtaa cryptos.

Mitä Kolikot ja kupongit voidaan vaihtaa Through The Coinomi App?

Kuten edellä todettiin, 278 cryptocurrencies parhaillaan exchangedon Coinomi. Lisäksi bitcoin (SEGWIT, USAF, ja BIP148 tuetaan), altcoins, ja eetteri tokenscan myös vaihdettava. Lyhyesti sanottuna, lähes kaikki kolikko tai rahake voidaan lisätä Coinomi joten pidä silmällä uusia lisäyksiä säännöllisesti.

Coinomi on helppokäyttöinen

Crypto tulee enemmän valtavirtaa, käyttäjäystävällisyyttä on oltava tai sovelluksen haluavat kunnostautua alalla. Coinomi on kaunis käyttöliittymä, että lähes kuka tahansa voi ymmärtää. On vain muutamia vaihtoehtoja, kuten vaihto kolikot ja lisätä toisen kolikon lompakon. Klikkaa, valitse ja kirjoita. Siinä vaiheessa, käyttäjät vähäinenkin salauskarttaluettelon kokemusta olisi voitava vaihtaa ja ulos kolikoiden ilman työtä. Lyhyesti sanottuna komentorivi mestaruus ei tarvita voidakseen käyttää Coinomi.

Lataaminen Coinomi App

Coinomiis saatavilla Android puhelimen käyttäjille. Applen käyttäjille tulisi seurata, koska iOS-versio tulee ulos pian.

Asentaminen Coinomi on helppoa:

  • Klikkaa Luo uusi lompakon.

  • Käyttäjät voivat nyt esitellään elpymisen salalausetta. Kirjoita nämä salalausetta pala paperia, tai vielä parempaa, useita paperille ja tallentaa ne kaikki turvallisissa paikoissa. Älä jaa tätä elpymistä lause kenenkään, koska tämä on mestari näppäintä Coinomi lompakon mistä tahansa Android-laitteen. Tällä salalausetta, kuka tahansa voi käyttää niiden lompakko, vaikka ne menettävät puhelimeen.

  • Kun olet tallentanut salasanan palautus lause, käyttäjiä pyydetään vahvistamaan sitä.
  • Sitten käyttäjiä pyydetään salasanaa. Kuten minkä tahansa salasanan, tiettyjä käyttää monenlaisia ​​numeroita, kirjaimia ja symboleja, enää paremmin. Vaikka monet asiantuntijat suosittelevat salasanan vähintään 8 merkkiä, jopa pidempään salasanat ovat paljon turvallisempia.
  • Seuraavaksi käyttäjiä pyydetään valitsemaan cryptocurrenciesthey haluaisi näkyvät heidän lompakko.

  •  Tämän jälkeen käyttäjien on sopia Vastuuvapauslauseke
  • Se siitä!

Tässä vaiheessa, käyttäjät voivat vapaasti vaihtaa kolikoita ja on täysi pääsy niiden lompakko. Koko prosessi kirjaimellisesti kestää 3 minuuttia.

Mitä muut kertovat Coinomi?

Mukaan virkaa punertava, Coinomi edustajat ovat hyvin reagoiva, väittävät, että he ovat ”satoja tuhansia tyytyväisiä käyttäjiä”, ja että ne ”ovat olleet voimassa vuodesta 2014, eikä yksikään niiden puhelintukea lompakot on hakkeroitu tai muuten vaarantua.” Mukaan käyttäjille, tämä näyttää olevan kyse, sillä ei ole paljon sano mitään negatiivista heidän palveluun.

Tällä hetkellä Coinomi ei hyväksy fiat valuuttoja, maksu- ja luottokortteja. Toisin sanoen, ne eivät toimi kuten Coinbase, jonka avulla käyttäjät voivat syöttää kryptovaluutta tilaa fiat. Kuitenkin kaikki tuetut cryptocurrencies voidaan lähettää ja vastaanottaa, yksinkertaistaa usein monimutkainen prosessi tilan ja kaupan kryptovaluutta.

Tärkeää turvallisuusnäkökohdat pitää mielessä

Kuten lähes minkä tahansa sovelluksen, pääkohdat epäonnistumisen kaikki asuvat ympäri inhimillinen erehdys. Koska Coinomi sovellus on rakennettu turvallisuutta, mahdolliset turvallisuuskysymykset lepää suoraan käyttäjille:

  •  Älä koskaan anna salasana tai elpyminen siemenen kenellekään.
  • Aina päivittää uusimpaan versioon Android käytettäessä Coinomi voidakseen tarjota parhaan mahdollisen turvallisuuden.
  • Säilytä elpyminen salalause turvallisessa paikassa, jotta se voi käyttää lompakkoa mitä tapahtuu.

Päätelmät - loistava mobiili lompakko valinta

Käyttäjäystävällisyyttä ja Coinomi lompakko yhdistettynä vertaansa vailla turvallisuus on yksi osa palapeliä, kun se tulee julkiseen hyväksymistä Bitcoin ja altcoins. Koska uudet käyttäjät usein ole mukava kaupankäynnin tyypillinen vaihto numerot loikkii sekä kysyä ja myydä puolella, kaupankäynnissä Shapeshift yksinkertaistaa valtavasti. Kukaan, edes kokeneet käyttäjät, todennäköisesti nähdä hyöty käyttämällä Coinomi lompakon.

Ainoa huoli Coinomi on se, että se ei ole enää avoimen lähdekoodin. On kuitenkin olemassa monia erinomaisia ​​lompakot siellä, jotka eivät ole avoimen lähdekoodin sekä (esim Exodusand Jaxx).

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

Katsaus: Paxful vastaan paikallisia Bitcoins

Post Tacocoin

2017: n parhaat Bitcoin-pöytäliinat - 4 lompakkoa (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Litecoin LTC Robot-arvostelu - puolueeton, 100% reaaliaineisto

Post Tacocoin

Luno (entinen BitX) Bitcoin Exchange ja Wallet tarkistetaan

Post Tacocoin

Antrouter R1-arvostelu - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

Etsitkö Bitcoin-vaihtoehtoa? Tässä on 6 kolikkoa harkita

Post Tacocoin

Bitfinexin tarkistus: maailman suurin vaihto volyymin mukaan

Post Tacocoin

My BTCJam investointi juuri mennyt rintakuvaan

Post Tacocoin

Bittrexin arvostelu - yksi tärkeä asia, jonka sinun tarvitsee tietää

Post Tacocoin

EToro Bitcoin-kaupankäynnin katsaus

Post Tacocoin

Paras Bitcoin Ad Networks arvioitiin

Post Tacocoin

Mikä on Zen-protokolla? Marraskuun ICO-analyysi