Bitcoin CoolWallet-arvostelu - Its A Cool Wallet | Finnish.lamareschale.org

Bitcoin CoolWallet-arvostelu - Its A Cool Wallet

Bitcoin CoolWallet-arvostelu - Its A Cool Wallet

Kuten Bitcoin tulee enemmän ja enemmän valtavirtaan, joten älä Bitcoin laitteisto lompakot. Laitteisto lompakot ovat eräänlaista kylmäsäilytystä, joiden avulla voit tallentaa suuren määrän kolikoita laitteen vähensi pelkoa heitä saada varastettu.

Tapa laitteisto lompakot turvata Bitcoins on sallimalla ne voidaan siirtää ainoastaan, jos saat käsiisi todellisen lompakon ja tietää tiettyyn PIN-koodin. Ja koska ne eivät ole yhteydessä Internetiin 99,9% ajasta, se on mahdotonta hakkerit saada mahdollisuus halkeilua niitä.

Joten, ilmeisistä syistä, laitteisto lompakot on tullut hyvin suosittuja ihmisiä, jotka haluavat viedä Bitcoin turvallisuus seuraavalle tasolle. Ensimmäinen laitteiston lompakko oli Trezor, kun se tuli LedgerWallet, ja viime aikoina, myös tarkistetaan KeepKey.

Mutta tänään haluan tarkistaa toisenlaista laitteisto lompakko - CoolWallet. CoolWallet on laitteisto lompakko, joka näyttää pohjimmiltaan kuin jokapäiväistä luottokortilla. Kortti on itse asiassa hyvin ohut elektroninen laite, joka tuottaa ja tallentaa yksityiset avaimet siihen. Se voi muodostaa mikä tahansa laite, joka käyttää NFC-tai Bluetooth-tekniikkaa. Joten, toisin kuin Trezor tai LedgerWallet, CoolWallet voi liittää matkapuhelimeen ja muihin "USBless" laitteita.

CoolWallet oli aluksi Indiegogo campaignback vuonna 2014. Nykyään on jo tuotannossa toisen kuljetusta erän, koska ensimmäinen on jo loppuunmyyty. Tässä tuotteen Indiegogo video:

CoolWallet on yksinkertainen ja tyylikäs ratkaisu

Olen itse saanut täydentävä CoolWallet laite testata. Tämä on yksi varhaisimmista versioista koskaan tehty, joten se on jonkin verran virheitä, että aion käsitellä myöhemmin. Mutta ensi silmäyksellä, CoolWallet on todellakin viileä. Kun avaat laatikko (joka on hienosti suunniteltu), saat CoolWallet (joka näyttää luottokortti), laturi ja joitakin muita "Utilities" (USB-liitin, paikka kirjoittaa muistiin siemenet jne).

Kortti itsessään tuntuu säännöllisesti luottokortilla. Se on vesitiivis ja on näyttöruutu (24.6mm x 21.9mm), joka toimii suojakerros näyttämällä salasanoja ja siemeniä, ja pyytää lupaa lähettää varoja. Tämä on tärkeä ominaisuus, koska se tarkoittaa, että kukaan ei voi nähdä arkaluonteisia tietoja näkyvät CoolWallet elleivät ne seisovat takanasi tai kuvaamisen näytön jollakin tavalla.

Kuin reunuksellisen ympyrä näet vieressä minun peukalo on todella ohjauspainikkeen, jonka avulla voit käyttää korttia. Ainoa kommentoida tätä painike on, että en ymmärtänyt, että se oli itse asiassa "klikattava" mistä saat mennä, ja piti yhteyttä CoolWallet tukea tästä.

Kortin Akku kestää kaksi vuotta, ja jos haluat ladata kortille, sinun ei tarvitse tehdä, on vain sijoittaa sen päälle laturiin. On paljon muita hienoja ominaisuuksia CoolWallet, kuten se, että se voi taipua jopa 15 astetta, kestää kuumuutta jopa 60 astetta, jne Useimmat näistä lisäominaisuuksia löytyy yhtiön FAQ sivulle.

Joten kannalta suunnittelu, CoolWallet saa 10 10 - se on luultavasti kannettava ja kompakti muotoilu laitteisto lompakko Olen nähnyt tähän mennessä.

Perustamalla CoolWallet voi olla vähän hidasta

Kun otan ensin Trezor, koko prosessi oli melko saumaton; kanssa CoolWallet, minulla oli hieman vaikeuksia. Ensinnäkin, koska se on mobiili suuntautunut luonteeltaan, sinun täytyy käydä läpi lisäksi vaihe lataamalla mobiilisovelluksella puhelimeen (vastakohtana vain päästä verkkosivun selaimen).

Sitten on pariksi mobiililaitteen kanssa lompakon, joka on melko suoraan eteenpäin. Seuraava askel on luoda yksityinen avain ja siemeniä. Voit valita sanan siemenen sisällä App vaihtoehto ja useita siemeniä vaihtoehto. Jos et mene numeron siemen vaihtoehto, olet valinnut turvallisempi, koska käytät "toisen näytön", mikä tarkoittaa sitä, että joku on oltava fyysisesti lähellä sinua, jotta kopioida siemeniä.

Kuitenkin, jos valitset numeron siemen, kun lopetat prosessin sinua pyydetään laskemaan tulosta summa kaikkien numeroita siemen. Tämä kesti kolme kertaa saada se. Numerot ovat erittäin monimutkaisia ​​(esim 613426, 52488, 407618, jne.) Andwhen lisäät jopa 16 numeroa, sinulla on taipumus tehdä joitakin virheitä, luulisin. Muista, että tämä on vain kerran, jonka tarkoituksena on oman turvallisuuden (varmista voit palauttaa Bitcoins tarvittaessa). Joten, vaikka se on enemmän vetää kuin muut laitteet lompakot, kai se on hyväksyttävää maksimaalisen turvallisuuden.

Tässä on täydellinen asennus lompakon:


Kuten näette videon, lähettää kolikoita CoolWallet on melko helppoa. Se on aivan kuin mikä tahansa muu Wallet-mobiilisovellus, vain lisäsuojaa kautta CoolWallet kortin.

Niin minä käyttää CoolWallet tallentaa minun Bitcoins?

CoolWalletis mukava pala ohjelmisto, ja jos olisin vain vertaamalla käytettävyyttä, olisin todennäköisesti valita CoolWallet yli muiden laitteistojen wallest siellä. Olen kuitenkin käyttää laitteistoa lompakot voidakseen tallentaa suurempi osa minun Bitcoins, koska etsin lisää turvallisuutta. Ja koska näin on, en ole huolissani käytettävyyttä niin paljon kuin olen huolissani vakautta tuotteen ja yrityksen.

En tunne yhtiö on saanut tarpeeksi mainetta minulle luottamaan Bitcoins heidän tuotteensa. Siis, mitä tapahtuu, jos yritys menee konkurssiin, kuten niin monet Bitcoin yritykset ovat viimeisen vuoden aikana?

Myös määritysprosessi edelleen tuntuu hieman glitchy joka tekee minut epäröi kuin newbie. Tuotetta ei saanut tarpeeksi pitoa sisällä Bitcoin yhteisöä, jotta se voisi päästä täysimääräisesti testattu paras Bitcoin geeks siellä.

En ole techie; En osaa arvioida käytettävyyttä ja yleistä tuotteen käyttöä, mutta jos haluan tietää, jos CoolWallet on todellakin "hackproof", olen luultavasti turvautumaan joihinkin punertava tarkastelun. Kuitenkin tällä hetkellä löytäisin vain onethat ei näyttänyt saada riittävästi tukea. En kuitenkaan selville arvostelu, on perusteellisesti läpivalaisu lompakon ja tuntuu tekevän hyvää työtä kuvaamaan hyviä ja huonoja puolia.

Tässä mitä Coolwallet oli sanottavaa heidän tuotteensa:

CoolWallet sovellus on avoimen lähdekoodin ja siemen voit palauttaa Bitcoin tahansa BIP 32 tuettu HD lompakko.

Tärkein asia, jonka haluaisin nähdä, miten CoolWallet voi toimia itsenäisesti mobiilisovellushankkeistaan, niin että vaikka yritys sulkeutuu, ei ole pelkoa minun Bitcoins katoa.

Etsimme toteutamme laitteiston muiden Bitcoin lompakko tarjoajia. Tällä välin ihmiset, jotka ovat kiinnostuneet voivat tutustua App GitHub (https://github.com/CoolBitX-Technology/coolwallet-ios). Sekä HD lompakot (numero ja sanat) ovat kerrytettävissä - sanoja rajatarkastusaseman 32 tuettu lompakot ja numerot avoimen lähdekoodin iOS-sovelluksen.

CoolWallet (CoolBitX yhtiö) ei ole pääsyä oman bitcoineja joten bitcoineja eksy jos yhtiö lopettaa toimintansa.

Koska ne eivät ole yhteydessä Internetiin 99,9% ajasta, se on mahdotonta hakkerit saada mahdollisuus halkeilua niitä.

CoolWallet laitteisto on 100% irti internetistä. Se lähettää vain allekirjoitti liiketoimet mobiililaitteeseen. Hakkerit voi saada yksityiset avaimet kautta allekirjoitettu kauppa.

Tällä hetkellä CoolWallet ei käytetä tallentamaan suuren määrän minun kolikoita. Ja jos en tallentamista paljon, voin vain käyttää minun kuuma lompakot jotka lastataan minun matkapuhelin. Uskon kuitenkin, että jos yritys jatkaa samaan suuntaan he alkoivat vuonna, heillä on valoisa tulevaisuus. Tärkein asia, jonka haluaisin nähdä, miten CoolWallet voi toimia itsenäisesti mobiilisovellushankkeistaan, niin että vaikka yritys sulkeutuu, ei ole pelkoa minun Bitcoins katoa.

Onko sinulla jo oma CoolWallet tai muu laitteisto lompakko? Haluaisin kuulla kokemuksia heidän kanssaan.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

Bitcoin Miner -arviointi: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - kannattaa se?

Post Tacocoin

Paras Bitcoin-lompakko vuodelle 2014 - BlockChainia vastaan MyCelium vastaan Coinabse

Post Tacocoin

Bitstamp-arvostelu: Onko se halvinta vaihtamaan Bitcoinin ostamiseen?

Post Tacocoin

HitBTC tarkasteli: Onko se seuraava Big Exchange?

Post Tacocoin

Bitseed-arvostelu - Plug & Play Full Bitcoin -node

Post Tacocoin

Billion Coin (TBC) -arviointi - Kuinka huijaus menee rintakuvaan

Post Tacocoin

Katsaus: Paxful vastaan paikallisia Bitcoins

Post Tacocoin

2017: n parhaat Bitcoin-pöytäliinat - 4 lompakkoa (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

My BTCJam investointi juuri mennyt rintakuvaan

Post Tacocoin

KeepKey vastaan TREZOR - Bitcoin-laitteiden lompakon arvostelu

Post Tacocoin

Xapo-arvostelu: 3 asiaa, jotka sinun on tiedettävä

Post Tacocoin

Xcoins-arvostelu - onko Legit-tapa ostaa Bitcoinsia?