2017: n parhaat Bitcoin-lompakot Android-mobiililaitteellesi | Finnish.lamareschale.org

2017: n parhaat Bitcoin-lompakot Android-mobiililaitteellesi

2017: n parhaat Bitcoin-lompakot Android-mobiililaitteellesi

Jos etsit tallentaa ensin Bitcoins ja omistat Android mobiililaitteeseen tämä viesti on sinulle. Kuitenkin ennen kuin tarkistaa parhaat Android Bitcoin lompakko siellä Haluan vain antaa sinulle varoituksen sana.

Mobile lompakot (Android tai IOS) ovat vähiten suojatun muodon Bitcoin lompakon. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että mobiililaitteet on taipumus saada kadonneita ja hajottaa. Jos pidät Bitcoins liikkuvassa lompakko, se tarkoittaa, että yksityinen avain on tallennettu laitteeseen, ja niitä jos laite on tuhottu tai varastettu et voi käyttää kolikoita.

Ottaa sanoi, että voit aina luoda varmuuskopio lompakon avulla 12-24 sanaa siemen lause osoittanut sinulle, kun ensin asentaa lompakon. Siksi on tärkeää pitää tämä siemen lause turvallisessa paikassa ja poissa kenenkään muun ulottuvilla, mutta oma.

Jos olet täysin uusi Bitcoin katsoa videon koskien Bitcoin lompakko, se todennäköisesti vastaa moniin kysymyksiin sinulla jo on:

Ja nyt lompakon arvostelut...

# 1 - Coinbase- Coinbase EI ole Bitcoin lompakko

Yleensä kun ihmiset ajattelevat Bitcoin lompakko he ajattelevat Coinbase. Kuitenkin Coinbase ole Bitcoin lompakko. Se on oikeastaan ​​vaihto, jonka avulla pidät Bitcoins. Blogiin postwritten jonka Coinbase toimitusjohtaja Brian Armstrong, hän toteaa

Näet Coinbase tuotemerkin siirtyminen on hybridi lompakko / vaihto keskittymällä pelkästään ollessa vähittäis- ja vaihto

Joten vaikka Coinbase on edelleen halpa paikka saada Bitcoins, älä pidä sitä mobiili lompakko. Coinbase ei anna sinulle pääsyn oman yksityisen avaimet eikä yksityisyyttä, koska olemme käsitelleet meidän tarkistaa.

Todellinen # 1 - rihmaston Android Bitcoin lompakko

MyCeliumis suosittu mobiilisovelluksella lompakko, joka sisältää runsaasti kehittyneitä yksityisyyden ja turvaominaisuuksia. Kyllä, lompakon voi olla vähän hankala newbie käyttäjille, mutta se on edelleen yksi turvallisimmista ja markkinoiden nopeimpia. Avoimen lähdekoodin ohjelma, rihmasto jatkuvasti päivittää.

Lompakossa ei ole web tai työpöydän käyttöliittymä tarkoittaa kolikoita voi käyttää vain kautta mobiili lompakon. Hyvä uutinen on, että voit käyttää Rihmasto yhdessä laitteiston lompakon saadakseen maksimaalisen turvallisuuden kolikoita.

# 2 - BreadWallet Android Bitcoin lompakko

BreadWalletis luultavasti yksi yksinkertaisin Bitcoin Android lompakot ympäri. Lähdekoodi Breadwallet on avoin ja on vain hyvin yksinkertainen ”lähetä” ja ”saavat” vaihtoehtoa varustellun sisällä lompakon.

Tämä on erittäin helpoksi tottua toisaalta, mutta toisaalta jättää lompakon altistunut ilman kehittynyttä suojaa paikoillaan. BreadWallet on mobiiliversio vain Android- ja iOS.

# 3 - copay Android Bitcoin lompakko

Copayis avoimen lähdekoodin multisig lompakko luoma Bitpay. Multisig, tarkoittaa multisignature, ja se tarkoittaa, että lompakko tarvitsee tietyn määrän ihmisiä hyväksyvän toimenpiteen ennen sen suorittamista. Eräänlainen yhteinen lompakko (voit

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

Etsitkö Bitcoin-vaihtoehtoa? Tässä on 6 kolikkoa harkita

Post Tacocoin

Billion Coin (TBC) -arviointi - Kuinka huijaus menee rintakuvaan

Post Tacocoin

HitBTC tarkasteli: Onko se seuraava Big Exchange?

Post Tacocoin

Coinmama Coinbasea vastaan - ostaen 150 dollarin arvosta Bitcoinia luottokortillani

Post Tacocoin

Anna Bitcoinin lahja jouluksi - Bitcoin lahjaideoita

Post Tacocoin

Coinbase vastaan Btc-e vastaan BitStamp - Mistä sinun pitäisi ostaa Bitcoins?

Post Tacocoin

GreenAddress.it-arvostelu

Post Tacocoin

Aloittelijan opas parhaisiin VPN-palveluihin vuonna 2016

Post Tacocoin

Luno (entinen BitX) Bitcoin Exchange ja Wallet tarkistetaan

Post Tacocoin

Bitcoin Trader -arviointi - Onko 20% kuukausittainen ROI mahdollista?

Post Tacocoin

KeepKey vastaan TREZOR - Bitcoin-laitteiden lompakon arvostelu

Post Tacocoin

7 Bitcoin-maksukorttia vertailtiin ja tarkistettu (2018)