Antminer T9 vastaan Antminer S9 - Kuka on paras Bitcoin Bitcoin Miner? | Finnish.lamareschale.org

Antminer T9 vastaan Antminer S9 - Kuka on paras Bitcoin Bitcoin Miner?

Antminer T9 vastaan Antminer S9 - Kuka on paras Bitcoin Bitcoin Miner?

Huom: Tämä tarkastelu olettaa tuntemus Antminer S9. Jos et tunne, että laitteella, katso yksityiskohtaisen Antminer S9 tarkastelu.

Huolimatta viimeaikaisista AsicBoostand Antbleedscandals, Bitmain edelleen maailman johtava ASIC valmistaja. Niiden laitteisto on juuri niin hyvä, että useimmissa tapauksissa, joka haluaa louhia Bitcoin on pakko pitää nenäänsä ja ostaa Bitmain. On arvioitu, että heidän laitteitaan nykyisin valtuudet noin 70% Bitcoin verkon.

Antminer n S9, jota tarkistetaan syvällinen säilyttää etumatkansa nopein ja tehokkain kaupallisesti saatavilla ASIC tasalla. Kuitenkin, se ei ollut ilman luotettavuuden ongelmia, jotka Bitmain pyrittiin korjaamaan kanssa uudehko Antminer T9, julkaistiin tammikuussa 2017 Vaikka molemmat ASIC käyttövoimana on sama pelimerkkejä (16 nm BM1387) ja on hyvin samanlainen yleinen suunnittelu, on useita keskeisiä eroja. Mikä laite on parhaiten asiakkaan tarpeita? Tämä tarkastelu auttaa sinua päättämään!

T9 on sama kahden puhaltimen suunnittelu, muoto tekijä, ja paino kuin S9.

5 merkittäviä eroja S9 ja Antminer T9

Antminer T9 on heikompia kuin useimmat S9s

T9: n hashrate on 11,5 TH / s. Kun taas S9: n suurin hashrate vaihtelivat valmistuserän, useimmat erät kellotetaan yli 12 TH / s. Vaikka viime ajon S9s (erä 22) sai vain 11TH / s, varhainen ajot mainostetaan saavuttaa yli 14 TH / s.

Saamiemme Bitcoin kaivostoiminnan calculatorand nykyisellä vaikeustaso, tämä tarkoittaa yhtä T9 käynnissä non-stop tulisi tuottaa noin 1,46 BTC vuodessa. Todellinen määrä on todennäköisesti pienempi johtuen yhä kiipeilyä vaikeus nopeuden. Kannattavuus ei määräydy raakaa voimaa, mutta yksikön hinta ja sähkön kustannukset vähennetään sen tuloista.

Antminer T9s eivät ole yhtä tehokkaita kuin S9s

Antminer T9draws 1450W seinään käyttäen Bitmain n APW3 virtalähde (PSU). T9: n hyötysuhde ilmaistaan ​​0,126 joulea / GH. Tämä on huomattavasti suurempi virrankulutus (noin 29%) kuin 1078W arvotaan ali kellotaajuudella, yhtä nopea S9, jonka avulla voidaan saavuttaa noin 0,098 J / GH. Klo 10c per kWh, tämä merkitsee ylimääräinen $ 320 vuosittain sähkön kustannuksia.

T9 virrankäytön on myös hieman suurempi kuin 1375W piirtämä nopein 14 TH / s S9 erän.

Kuten sähköinen hyötysuhde on ensisijainen määräävä tekijä pitkän aikavälin kannattavuutta, T9: n vähentynyt pisteet on melko koskevat. Klo sähköinen kustannukset 10c (hieman alle US keskimäärin) per kWh, voit odottaa maksaa noin $ 1270 sähkö maksaa vuodessa, jolloin lasketun voiton alas noin 1 BTC vuodessa.

Antminer T9s maksaa hieman alle S9s

Noin $ 1059, kun ostaa suoraan Bitmain, T9 on hieman halvempaa kuin niiden tulevan erän 13,5 TH / s S9s, jotka myyvät $ 1099-lomakkeen. Tämä $ 40 hintaero näyttää merkityksetön butthe uusia S9s vain toimitukset alkavat syyskuussa... Muutama kuukausi (alkaen kirjoitettaessa) voi olla hyvin pitkään Bitcoin, ja vaikeus ja hinta voi molemmat liikkuvat huomattavasti väliaikana.

Toisin sanoen, jos sinulla on melko edullisia virtaa ja olettaen (vaarallisen) että vaikeus ei piikki ja / tai BTC hintaa ei kaadu, T9 couldpay itselleen vuoden sisällä...

Ota huomioon, että sinun täytyy myös maksaa merenkulun ja PSU, jos sinulla ei vielä ole sopivaa yksi. Suositeltu PSU on Bitmain n APW3 ++, joka myy $ aloitettiin 105 uuden. EVGA SuperNOVA 1300 watin GPU PSU toimii myös hyvin.

Voi olla edullista ostaa paikallisen jakelijan, säästää postikulut ja ajat. Jos valitset kuten eBay, Amazon, tai AliExpress löydät T9s, S9s ja virtalähteet on eri hinta pistettä. Ole varovainen ostaessaan käytettyjen kaivostyöläisten, koska ne voivat olla viallinen ja ohi takuun.

Antminer T9 on paljon luotettavampi!

Tärkeimmät myyntivaltti T9 on parempi luotettavuus. Kun taas S9s ahtaa tehokkuutta enemmän siruja, ne sirut olivat alttiita epäonnistuminen johtuu käydessä minimaalinen jännite. T9 sirut ajaa suurempi jännite, mikä tarkoittaa vähemmän tehokkuutta, mutta luotettavuus paranee.

Henkilöille, joilla on laaja valikoima kaivostyöläisten, vakaamman voidaan arvoinen tehokkuutta osuma. Se tarkoittaa vähemmän nollaa, vähemmän huoltoa, vähemmän seisokkeja, vähemmän kaivos aikaa hukkaan takuukulujen, ja vähemmän paheneminen yleensä.

T9s oli parempi takuu

Bitmain vakio 90 päivää takuun S9s ollut erityisen antelias. T9 myytiin 180 päivän takuu, mikä on tietenkin kaksi kertaa niin hyvä. Se sanoi; seuraavan erän S9s mukana myös tämä 180 päivää takuun. On huomattava, että toimet, kuten ylikellotus tai käytetään sopimatonta virtalähteen raukeaa Bitmain takuun. Takuu ei kata vahinkoja, jotka johtuvat tekijät. Jos ostavat eBay tai vastaavia sivustoja, etsiä myyjiä, jotka antaa omat takuunsa.

Kuten Bitmain eivät tällä hetkellä tarjoa T9 myyntiin, takuu etu neutraloidaan ellei paikallinen myyjä tarjoaa takuun vastaavan pituiset.

Bottom Line - on Antminer T9 arvoista?

Jos haluat päästä ylös ja kaivostoiminnan mahdollisimman pian luotettavuuskeskeistä on sinulle tärkeämpää kuin tehokkuus, jotta osaisimme sanoa T9 on järkevä valinta. Jos et maksa valtaa ja haluavat vain hyvä, nopea kaivosmies voit ”ampua ylös ja unohtaa, että” Antminer T9will sovi laskun mukavasti.

Jos olet valmis olemaan käytännön kanssa kaivos-, sitten sanoisin tulevassa S9 kaivosmies on parempi vaihtoehto, varsinkin jos haluat, että 180 päivää takuu. Kuitenkin odottamaan seuraavaa erää voi osoittautua kalliiksi, varsinkin kun factoring todennäköisesti toimitus kertaa Bitmain Kiinassa.

Jos olet rahaa tajuissaan ja ei haittaa shoppailla - ehkä jopa korjailemaan kaivosmies tehokkuuden lisäämiseksi - osaisimme suositella hakeminen oikeus erän toisen käden S9s, oikeaan hintaan. Jos löydät ne uusia että on vielä parempi, mutta melko epätodennäköistä, koska suuri kysyntä! Kuten useimmat ihmiset maksavat virrankulutusta, tehokkuus ei todennäköisesti voida ratkaiseva tekijä - ja tällä hetkellä mikään ei ole tehokkaampi kuin oikea S9.

Lopuksi on syytä todeta, että reaktio ammatillisen kaivostyöläisten T9 ei ole ollut erityisen myönteistä. Yleinen konsensus näyttää olevan, että T9 on tapa Bitmain tyhjentää varasto ala-sirut, ajamalla ne suurempi jännite lisätä niiden luotettavuutta. Haittana on huonontunut hyötysuhde.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

Anna Bitcoinin lahja jouluksi - Bitcoin lahjaideoita

Post Tacocoin

Bitcoin Miner -arviointi: AvalonMiner 721 (Avalon 7) - kannattaa se?

Post Tacocoin

Bitcoin vs. Ethereum: kriittinen vertailu

Post Tacocoin

Bitcoin Trader -arviointi - Onko 20% kuukausittainen ROI mahdollista?

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Onko tämä Bitcoin-lompakko parempi kuin TREZOR?

Post Tacocoin

BTCJam tarkasteli - Oma henkilökohtainen kokemukseni ja Reddit-käyttäjien arvostelut

Post Tacocoin

Kaivostoiminta Bitcoinsin ostamista vastaan - Mistä 10 000 dollaria saa sinut?

Post Tacocoin

CryptoSteel-arvostelu (poltti sen alas, juoksi sen päälle ja murskasi sen maahan)

Post Tacocoin

Katsaus: Paxful vastaan paikallisia Bitcoins

Post Tacocoin

My Best Best Bitcoin ja altcoin Lompakko - Exodus Lompakko-arvostelu

Post Tacocoin

Paras Bitcoin-lompakko iOS: lle (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 tarkistaa - ei ole varmaa, että se kannattaa rahaa