Antrouter R1-arvostelu - Antminers Wireless Miner | Finnish.lamareschale.org

Antrouter R1-arvostelu - Antminers Wireless Miner

Antrouter R1-arvostelu - Antminers Wireless Miner

Yksi mielenkiintoinen valmistamien laitteiden Bitmain (johtava Bitcoin kaivos- hardwaresupplier tänään) on Antrouter R1. Tuote on 2 päätehtävää:

  1. Se on vain arjen Internet reititin - kääntämällä Internetiin langallisen osaksi langattoman.
  2. Se on Bitcoin kaivosmies, jonka avulla voit kilpailevat mahdollisuudesta kaivos Bitcoins.

Laitetta voidaan käyttää myös nopea USB-laturi - USB-kaapelin, liitä mobiililaite R1 ladata sitä. Android-puhelimissa, iPhone, ja tabletit ovat tuettuja.

Mutta ennen kuin haarukka yli $ 39 Bitmain (merenkulun ei mukana) ja aloittaa kaivostoiminta Bitcoins, on tärkeää ymmärtää, kuinka ohut mahdollisuutesi ovat todella kaivoksen Bitcoins kanssa Antrouter. Aloitamme ulos Tekniset tiedot:

Etupaneelin Liitä ethernet-kaapeli ja kirjautua osaksi johtamisjärjestelmää.
Bitcoin Mining tila AntPool soolotilassa (pakotettu)

Kuten näette Antrouter on hash nopeudella 5.5GH / s. Vain Vertailun tehokkain kaivosmies tänään, että luultavasti nollatulokseen 12 kuukauden Antminer S9, on hash nopeudella 14 TH / s. Se on enemmän kuin 2500 kertaa enemmän kuin Antrouter R1.

Lisäksi kun olet kaivostoiminnan kanssa Antrouter teet mitä kutsutaan "Solo Mining" - se tarkoittaa, että olet eivät liity altaan Miner ja saada palkitaan oman osuutta työstä. Jos näin oli tekisitte noin 10 senttiä kuukaudessa koska et osaltaan niin paljon (laskettu kautta Bitcoin kaivos- laskettu).

Sen sijaan, yrität louhia omalla, yrittää ratkaista erittäin monimutkaisia ​​matemaattisia ongelmia hyvin heikko tietokone. Siellä on ohut mahdollisuus, että pystytte tekemään tämän ja saada palkittiin 12,5 Bitcoins, mutta se on jopa pienempi kuin mahdollisuus voittaa lotossa.

Tämän kaiken sanottuani, olen edelleen sitä mieltä, että käsite on houkutteleva. Tarkoitan, se ei maksa paljon ostaa tämän laitteen, se on edelleen oma ensisijainen tehtävä reitittimenä, ja vain kuvitella, mitä tarina sinulla on jos todella onnistut kaivoksen Bitcoins se onnen kaupalla.

Perustamalla Antrouter R1 vie vähän konfiguraatiossa ensimmäisen kerran ympäri. Kuitenkin tämä opas on melko thouroughand sinut läpi helposti. Antrouter R1 ei ole uusi tuote, se ensin esiteltiin markkinoille lopussa 2015 (katso alkuperäisen Bitcointalk säikeen täällä). Kun selaat käyttäjän arvostelua Huomasin, että kaksi tärkeintä valitukset käyttäjät olivat ovat:

  • Toimituskulut tehdä tuotteesta paljon kalliimpaa kuin ilmoitettuun hintaan. Kun yhteyttä, Bitmain totesi heillä on uusi toimitustapa (4PX), joka vähentää laivaliikenteen kustannuksia yli 70% tiettyihin maihin verrattuna säännölliseen ilmaista liikennettä. Antrouter R1 myös myydään Newegg.com varten hintaan $ 49 ja kuljettamisessa Yhdysvalloista. Tämä hinta on vain $ 10 mainittu hinta verkkosivuilla, joka ei sisällä kansainvälisiä toimituskulut.
  • Jotkut käyttäjät, joka osti tuotteen Amazon väittää saaneensa viallisen tuotteen. Kuitenkin kaikkein arvostelut ovat positiivisia.

Tuomio - on Antrouter R1 vaivan arvoista rahaa?

Jos etsit saada rahat kannattaa jäädä pois tästä laitteesta. Se vain maksaa enemmän kuin pelkkä verkon reitittimen ja mahdollisuudet ovat se ei koskaan tuo voittoa. Kuitenkin, jos et tunne onnekas ja haluavat ostaa halvalla eliniän arpakupongista Bitcoin kaivos arpajaiset tämä tuntuu paljon. Henkilökohtaisesti Mielestäni ajatus on aika siistiä, vaikka se ei päädy kaivos mitään kolikoita...

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

BitPanda-arvostelu - osta Bitcoin Skrillillä, SEPA: lla tai luottokortilla

Post Tacocoin

Review: Coinmama - Onko 100% legit?

Post Tacocoin

My Best Best Bitcoin ja altcoin Lompakko - Exodus Lompakko-arvostelu

Post Tacocoin

2017: n parhaat Bitcoin-lompakot Android-mobiililaitteellesi

Post Tacocoin

Mikä on Zen-protokolla? Marraskuun ICO-analyysi

Post Tacocoin

99Bitcoinsin Bitcoin-hana WordPress Plugin

Post Tacocoin

Anna Bitcoinin lahja jouluksi - Bitcoin lahjaideoita

Post Tacocoin

Ledger-lompakko on tarkistanut 80 Reddit-käyttäjää (ei tarjouskoodia)

Post Tacocoin

Coinbase-katsaus: 6 Kiistanalainen ongelma, jonka sinun täytyy olla tietoinen

Post Tacocoin

BTCJam tarkasteli - Oma henkilökohtainen kokemukseni ja Reddit-käyttäjien arvostelut

Post Tacocoin

Paras Bitcoin-lompakko iOS: lle (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Tässä ovat voittajat vuoden 2018 parhaan Bitcoin-laitteistokalettinsa