Antminer S9 arvostelu - 6 asioita, jotka sinun tarvitsee tietää ennen ostamista | Finnish.lamareschale.org

Antminer S9 arvostelu - 6 asioita, jotka sinun tarvitsee tietää ennen ostamista

Antminer S9 arvostelu - 6 asioita, jotka sinun tarvitsee tietää ennen ostamista

Kun yhä vaikeampaa kaivoksen Bitcoins se saa vaikeampi todella tehdä voittoa kuin Bitcoin kaivosmies. Kuitenkin vähän aikaa sitten tehokkain ja tehokas kaivosmies mennessä otettiin käyttöön - Antminer S9.

Antminer S9 näyttää olevan vain Bitcoin kaivosmies silti pystyä luomaan melko myönteistä ROI nykypäivän ympäristössä. Monet arvioita kehua tuotetta, kun taas toiset ovat niiden epäilyjä. Joten päätin Yhteenvetona kaikki hyvät ja huonot yhdeksi yksinkertainen tarkastelu - tässä se on ennen...

6 asioita, sinun täytyy tietää ennen ostoa Antminer S9

1. Antminer S9 tehokkain kaivosmies markkinoilla olevien

Antminer s9 on hash nopeudella 12.93TH / s - + 7% (ja ei 14 TH / s mainostetaan joskus), mikä tarkoittaa, että se voi tuottaa noin 0,5 Bitcoins joka kuukausi. Tämä on tietysti vain tuloja ei oteta huomioon sähkön, kaivos- allas maksuja, tai laitteiston kulut. Juoksin numerot vastaan ​​3 eri Bitcoin kaivos calculatorsand ne ovat kaikki saman tuloksen. Noin $ 330 kuukaudessa puhdasta tulojen (at päivän valuuttakursseihin Tämä vastaa noin 0,5 BTC).

Antminer S9 on myös tehokkain kaivosmies markkinoilla. Tämä tarkoittaa, että se tuhlaa vähiten energiaa kuin kaikkien muiden kaivosmiesten siellä. Jos lisäät huomioon sähkön kustannukset sekä siitä syntyy hieman pienempi - noin 0.33BTC.

2. Antminer S9 on kallein kaivosmies markkinoilla

Hinta Antmier S9 vaihtelee paljon. Käytössä Bitmain sivuilla voit ostaa sen $ 2400. Amazon löydät sen niin vähän kuin $ 2700 tai siitä eBayyou voi saada sen niin vähän kuin $ 2000 (niin se on luultavasti paras paikka etsiä).

Tämä on kallein kaivosmies markkinoilla tänään, koska ylivoimaisen kaivos kykyjä. Voidakseen nollatuloksen kanssa investointi sinun tulee louhia noin 10 kuukausittain ottaen huomioon keskimääräinen sähkön hinta on $ 0,1 ug / KW. 10 kuukautta on pitkä aika Bitcoin maailmankaikkeudessa ja paljon voi muuttua - kaivostoiminnan vaikeus voi nousta, valuuttakurssi vaihtelee ja kaikki nämä vaikeuttavat ennustaa, kuinka kauan se todella kestää nollatuloksen tämän investoinnin.

3. Tarvitset ylimääräistä PSU ajaa Antminer S9

Antminer s9 voi vain olla kytkettynä seinään, se tarvitsee PSU (virtalähde). Joten jos ostat Antminer pitää mielessä, että sinun täytyy viettää ja lisäksi $ 150 PSU. Bitmain (Antminer valmistajan) suosittelee APW3-12-1600-B2, joka löytyy niiden verkkosivuilla, Amazon tai eBayat eri hintaluokissa samoin.

Tässä miten asettaa kaivosmies kanssa virtalähteen (huomaa kuinka lujaa kaivosmies saa kun käyttää sitä):

Jos omistat PSU vanhan Bitcoin kaivosmies saatat pystyä käyttämään myös sitä. Esimerkiksi EVGA SuperNOVA 1300 watin GPU PSU pitäisi toimia myös tällä kaivosmies. Kuitenkin jos et jo oma yhteensopiva PSU lienee parasta vain ostaa APW3-12-1600-B2 ja lisätä sen alkuperäisistä investointikustannuksista. Se ei todennäköisesti maksaa paljon enemmän kuin mikään muu vanhat PSU löytyy.

4. Haluat ehkä harkita saada joukko S7s yhden sijasta Antminer S9

Seeing koska useimmat ihmiset luultavasti ryntäävät ostamaan uusi Antminer S9 haluat ehkä harkita saada vanhaan malliin (Antminer S7) alennettuun hintaan alentuneen kysynnän. Antminer S7 on noin 33%: n hajautusta voima S9 (se kulkee 4,73 TH / s), mutta jos ostat 3 käytetty niistä se luultavasti maksaa vähemmän. Tässä mitä yksi kokenut kaivosmies oli sanottavaa Antminer S9:

Minun yleinen arvio on 3,5, koska ne eivät ansaitse 4. Nämä ovat suuria kaivostyöläisten, jotka voivat korvata noin 3 s7s. Kuitenkin kaivosmies saa aivan liian kuuma yli s7s. Voin helposti ajaa minun 5 s7s omassa autotallissa Floridassa 55% (joka minun on koska tahansa korkeammalle ja ne tekevät kovaa Whinny ääntä) taas näitä pidetään 100% ja silti liian kuuma. Voin helposti pitää nämä 100% ilman Whinny Melukysymys ja ovat hiljaisia ​​kuin S7. Jos et halua käyttää s9s sitten ne tarvitse olla paljon parempi kontrolloidussa ympäristössä (jota on keksiä), jos haluat pitää nämä kestävät kauemmin.

Jos et mene tätä tietä, vaikka se on tärkeää laskea kannattavuutta, koska Antminer S7 on vähemmän virtaa tehokas kuin S9. Tässä on täydellinen vertailun Bitcoin kaivos kalustoa.

5. Kaikki Antminer s9s ole tasavertaisia

Bitmain toimittaa niiden Bitcoin kaivosmiesten erissä. Jokainen erä on erilainen kuin muut ja on myös erilainen hash nopeudella. Joten se on erittäin mahdollista, että löydät itsesi ostaa Antminer S9 joka on hash oli ainoastaan ​​11,85 TH / s ja 12.93 TH / s. Siksi on tärkeää tietää spesifikaatioiden tarkkaa kaivosmies olet tutkimme ennen ostamista.

Esimerkiksi nykyinen erän Antminer s9s saatavissa Bitmain vain 11.85TH / s, sitä voimakkaampi mallit myydään ulos. Kuitenkin eBayyou voi vielä löytää ihmiset myyvät vanhempi Tehokkaampi. Muista, että 11.85TH / s mallit ovat myös edullisempi kuin isoveli, joten se ei ole kuin olet saada huijannut tai mitään ostamalla kyseisen mallin.

Bottom line - varmista tietää tarkan spesifikaatioiden kaivosmies olet ostamassa. Näin saat tietää laskea tarkan ROI ja milloin nollatulosta.

6. Saat 90 päivän takuu teidän kaivosmiehen (jos ostettu Bitmain)

Bitmain toimittaa asiakkailleen 90 päivän takuu, kuitenkin, että takuu tulee rajoituksia. Esimerkiksi takuu ei ole voimassa, jos overclock kaivosmies (käynnissä sitä suuremmalla nopeudella kuin se on suunniteltu toimimaan). Lisäksi, jos käytät väärää virtalähdettä tai ympäristöhyötyjä vahingoittaa kaivosmies et voi saada takuun (esim salamaniskusta, korroosio johtuen märkä ympäristö). Jotkut eBay-myyjät myös toimittaa sinulle takuun joten varmista lukea lisätietoja kustakin listalle varovainen.

Bottom line - on Antminer S9 arvoista?

Jos olet kiinnostunut joutumassa Bitcoin kaivos sitten Antminer S9 on luultavasti ainoa looginen ratkaisu. Kuitenkin vastaus kysymykseen "on Antminer S9 arvoista?" on täysin henkilökohtainen. Se riippuu monista tekijöistä, kuten:

  • Kuinka paljon rahaa sinulla on käytettävissä maksamaan Bitcoin kaivos-
  • Missä asut (eli sähkön kustannuksia, jäähdytys kustannukset)
  • Kuinka paljon uskot Bitcoin arvo nousee tulevaisuudessa

Lisäksi siellä on aina kysymys vaikeustaso kasvaa ja kuinka paljon aikaa kulkea kunnes Antminer S9 on vanhentunut (yleensä tämä tapahtuu kuluessa 8-12 kuukautta). Jos sinulla on kysymyksiä Antminer voit aina turvautua apua muiden Bitcoiners viralliselta kierre Bitcointalk. Hyvää kaivos!

Klikkaa tästä löytää parhaat tarjoukset on Antminer S9

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

Coinomi review - Mobile Wallet monille salausvaluille

Post Tacocoin

Bitcoin Billionaire App-arvostelu (Hacks, Cheats ja Mod apk)

Post Tacocoin

CryptoSteel-arvostelu (poltti sen alas, juoksi sen päälle ja murskasi sen maahan)

Post Tacocoin

Krakenin arvostelu - Onko tämä Bitcoin-pörssi luotettava?

Post Tacocoin

Review: Coinmama - Onko 100% legit?

Post Tacocoin

Antminer T9 vastaan Antminer S9 - Kuka on paras Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Kaivostoiminta Bitcoinsin ostamista vastaan - Mistä 10 000 dollaria saa sinut?

Post Tacocoin

Virwoxin arvostelu: Onko Legit vai huijaus?

Post Tacocoin

Bitfinexin tarkistus: maailman suurin vaihto volyymin mukaan

Post Tacocoin

Bitstamp-arvostelu: Onko se halvinta vaihtamaan Bitcoinin ostamiseen?

Post Tacocoin

Paras Ethereum-lompakko (2018-päivitys) - 5 tarkistetut vaihtoehdot

Post Tacocoin

99Bitcoinsin Bitcoin-hana WordPress Plugin