Paras Litecoinin kaivoslaitteisto - Antminer L3 Scrypt Miner -arviointi | Finnish.lamareschale.org

Paras Litecoinin kaivoslaitteisto - Antminer L3 Scrypt Miner -arviointi

Paras Litecoinin kaivoslaitteisto - Antminer L3 Scrypt Miner -arviointi

Bitmain ovat (in) kuuluisa Bitcoin maailmassa, ei vain tuottaa nopein ASIC kaivosmiestä, mutta niiden AsicBoostand Antbleedscandals. Tehokkaan L3 Scrypt Miner, Bitmain on laajentunut litecoin kaivos. Jälleen kerran, niiden tuotteet tarjoa kaikkein hash oman käteistä... Mutta L3 oli nopeasti loppuunmyyty Bitmain myymälä, yritä ostaa sitä muualle tai valita sen sijaan Bitmain n parannettu malli, L3 +?


Harvinainen L3, myydään eBayssa. Huomaa yhden puhaltimen suunnittelu ja lautojen. Se painaa 2,5 kg.

Molemmat L3 tyypit käyttävät samaa BM1485 sirut; Vain niiden määrä vaihtelee. Antminer L3 + on oleellisesti L3 kahdesti hash nopeus ja kahdesti virrankulutuksen. Kuitenkin päättää oikea malli ja ostaa oikean myyjä on edelleen melko kova vaatimus!

Jos olet kiinnostunut vakavia Scrypt kaivos-, tämän tarkastelun tarkoituksena on antaa sinulle riittävästi tietoa tulemaan tietoisen päätöksen eri L3 (+) optiot.


Dual-puhallin L3 + näyttää todella samanlaisia SHA256 kaivos S9, mutta on noin 1 kg painavampi.

5 Tärkeitä asioita sinun tulisi tietää ennen valitseminen L3

Antminer L3 on kilpailukykyinen Hashrate

L3: n hashrate on vaikuttava ~ 255 MH / s. Tämä määrä on ylitettävä ~ 504 MH / s L3 + ja ~ 280 MH / s A4 Dominator mukaan Innosilicon.

Raaka hashrate ei kerro koko tarina kuitenkin. Olitpa mennä L3 tai L3 +, sinun on suuri hyötysuhde muihin kaivostyöläiset, kuten A4, KNC Titan mahdollisesti jääneiden GPU kaivostyöläisten. Tämän seurauksena, sinun pitäisi tehdä huomattavia voittoja - ainakin kunnes L3 malleja tullut laajalle levinnyt... Tietenkin kannattavuus riippuu myös saada L3 edulliseen hintaan!

Mukaan kaivos laskin, kello litecoin nykyinen hinta ja vaikeus ja olettaen lähtötilanteessa 10c per kWh sähkön kustannuksia, L3 tuottaa: 3.5 LTC, arvoltaan $ 165, viikossa!

Vuodessa, L3 voisi tehdä jopa 183 LTC tai $ 8641 - tosin saavuttaa tällainen tuotto on epätodennäköistä, koska litecoin vaikeus varmasti nousta enemmän näitä tuotteet tulevat markkinoille.

Antminer L3 kuluttaa vähän Sähkö

Työskentely edellä laskelmien perusteella Antminer L3'smodest 400W tehonkulutus olisi oltava noin vain 10% voittoja - $ +16,80 yli viikko ja $ 876 yli vuoden.

Verrataan L3 A4 Dominator, se on selvää, että L3 on lähes kaksi kertaa niin tehokas. Kun taas A4 palaa noin ~ 1000W saavuttaa 280MH / s, L3 onnistuu saamaan lähes saman hashrate alkaen vain ~ 400W. Ajan, L3: n tehokkuutta (1,6 J / MH) johtaa yhä voittoa ero.

Mukaan litecoin luoja, Charlie Lee, L3 on 2.5x kertaa tehokkaampia kuin A4:

L3 + kuluttaa noin 800W saada ~ 500 MH / s; kaksinkertainen valtaa kaksinkertainen hashrate. Tämä tarkoittaa sitä, että mitä puhtaaksi tuotoksi, on hyvin vähän valita L3 ja L3 +.

Huom: L3 tekee notcome kanssa PSU. On suositeltavaa käyttää hyvää, sähköisesti tehokas virtalähde (PSU) käynnissä L3. PSU on oltava ja viisi 6-pin liittimet ja pitäisi olla paljon ylimääräistä kapasiteettia; välillä 600W ja 750W suositellaan. Tehokkuus riippuu myös PSU suorituskykyyn.

Antminer L3S ovat kevyitä

Paino on vain 2,5 kg (tai 3 kg lukien niiden pakkaus), L3 on paljon kevyempi kuin A4 Dominator, joka painaa peräti 9,2 kg. L3 + on myös melko paksu, paino 6,5 kg (pakkauksen mukana).

L3 ehdottomasti voittaa täällä, koska sen kevyt pitää postikulut alas ja myös mahdollistaa turvallisemman pinoaminen / hyllyt useita kaivostyöläisten.

Antminer L3S ovat suhteellisen hiljainen

L3: n yhden puhaltimen suunnittelu tuottaa vähintään 60 dB, kun taas dual-puhallin L3 + lähettää 75 dB 95 dB, riippuen ympäristön lämpötilasta.

L3 ei kuiskiva pyörittää makuuhuoneessa, mutta se ei saisi pitää naapurit hereillä myöskään.

Antminer L3 on erittäin kompakti

L3: n mitat ovat vaatimaton 23 cm x 13,5 cm x 16 cm. Tämä on hyvä verrattuna hieman suurempi A4 Dominator, joka on 28 cm 26 cm x 13 cm. L3 + on suurin ylivoimaisesti, mittaamalla 35 cm 13 cm x 19 cm.

Antminer L3sare niukka ja siksi usein kallista

Niille, jotka eivät ennakkotilata Antminer L3from Bitmain run-up sen ensimmäisestä versiosta, se on nyt saatavilla vain jälkimarkkinoilla, kuten eBay, Amazon, AliExpress tai omistettu salauksen kaivos jakelijoiden sivustoja.

Useita tarjouksia, erityisesti online-markkinoilla, ehdottomasti kaivaa sinulle hinnan, latauksen selvästi Bitmain alustava hinta L3. Varsinkin, jos ostavat uuden, tuntemattoman Crypto kaivosmies sivuston, että olet vain tilauksen hyvämaineinen toimittaja! Useat huijaus sivustoja ovat perustaneet aiemmin, lupaava - mutta ei koskaan antaneet - Scrypt ASIC.

Koska seuraavan erän L3 + ruokajätteen myydä hieman alle $ 2000, mutta ei ole järkevää maksaa paljon yli $ 1000 L3, koska niiden suhteellinen teho. Koska L3 saattaa viivästyä ja todennäköisesti kestää viikkoja lähettää, se saattaisi olla järkevää maksaa jopa $ 1500... Tämä on erityisen totta, jos olet varma nopea toimitus ja saada takuu verrattavissa Bitmain alkuperäiseen 180 päivää (tämä koskee myös tulevaa L3 + yksikköä).

Kuten ennalta tilaamista L3 +, sen pitäisi olla melko turvallinen. Vaikka Crypto kaivos laitteisto ennakkotilaukset ovat tunnetusti vaarallinen, Bitmain ovat aina pidetty heidän osuutensa sopimuksesta toistaiseksi.

Ajaa numerot ja arvioida riskit ennen ostopäätöksen tekemistä!

Onko Antminer L3 sijoituksen arvoinen?

Antminer L3is erittäin vankka all-round esiintyjä, jossa on joitakin selviä koko, paino ja melu etuja L3 +. Tehokkuuden kannalta, se on lähes identtinen L3 +. Koska ikääntyminen A4 Dominator on outclassed useimmissa rintamalla, valintanne ASIC Scrypt kaivosmies tulevat alas joko L3 tai L3 +. Hinta ja saatavuus ovat todennäköisesti paras taustatekijöihin.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

2017: n parhaat Bitcoin-lompakot Android-mobiililaitteellesi

Post Tacocoin

Xcoins-arvostelu - onko Legit-tapa ostaa Bitcoinsia?

Post Tacocoin

Jaxx Wallet-arvostelu - All Around Bitcoin-lompakko

Post Tacocoin

Bitfinexin tarkistus: maailman suurin vaihto volyymin mukaan

Post Tacocoin

Coinmama Coinbasea vastaan - ostaen 150 dollarin arvosta Bitcoinia luottokortillani

Post Tacocoin

Bitstamp-arvostelu: Onko se halvinta vaihtamaan Bitcoinin ostamiseen?

Post Tacocoin

Antminer T9 vastaan Antminer S9 - Kuka on paras Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Joulukuu ICO-analyysi - NAGA-katsaus

Post Tacocoin

EToro Bitcoin-kaupankäynnin katsaus

Post Tacocoin

CEX.IO 2017 arvostelu - Miksi Reddit käyttäjät ovat valittaneet tästä Bitcoin Exchangeista?

Post Tacocoin

Paras Bitcoin Ad Networks arvioitiin

Post Tacocoin

Luno (entinen BitX) Bitcoin Exchange ja Wallet tarkistetaan