Kaivostoiminta Bitcoinsin ostamista vastaan - Mistä 10 000 dollaria saa sinut? | Finnish.lamareschale.org

Kaivostoiminta Bitcoinsin ostamista vastaan - Mistä 10 000 dollaria saa sinut?

Kaivostoiminta Bitcoinsin ostamista vastaan - Mistä 10 000 dollaria saa sinut?

Kuten Bitcoin hinta jatkaa nousuaan viime aikoina olemme saada paljon sähköposteja ihmisiltä, ​​jotka kysyvät, jos se on parempi louhia Bitcoins tai ostaa niitä. Viime vuonna, kun Bitcoin katettiin alunperin kriisin vuoksi Kyproksella, monet ihmiset otti "harrastus" kodin kaivos. Tuolloin (huhtikuu 2013) oli vielä mahdollista tuottaa mukavan määrän Bitcoins kaivostoiminnan kotona suorittimen tai jopa näytönohjain. Mutta sen jälkeen kaivos on tullut paljon vaikeampaa ja nykyään se on lähes mahdotonta kaivoksen kotona ilman investointeja huomattavan summan rahaa.

Kysymys jää - jos sinulla on ollut $ 10K investoida Bitcoins tänään, se olisi parempi vain ostaa Bitcoins tällä rahaa tai käyttää sitä saada kaivoslaitteiden ja louhia niitä.


Niin kuinka paljon Bitcoins tulee $ 10K sinut vaihtamalla?

No jos aiot ostaa Bitcoins että on helppo vastata. Tämänpäiväisessä vaihtokurssi saat jonnekin noin 25BTC (käytän CoinLlamato laskea paras mahdollinen hinta). Joten nyt kysymys kuuluu voimme voittaa tämän pitkällä aikavälillä kaivos.

Tietenkään ei ole yksinkertaista vastausta tähän, koska kysymys on Bitcoin kaivos profitabledepends monista muuttujista, kuten sähkön kustannusten kasvu kaivos- vaikeuksissa jne Mutta Tässä postitse aion olettaa, että asun Louisiana USA (tämän on alhaisin hinta per Kilowattyou löytyy Yhdysvalloissa tänään).

Löytää hyvä Bitcoin kaivosmies on varsin vaivalloista

Koska suurin osa minun rahaa käytetään minun kaivostoiminnan kamppeet on tärkeää valita viisaasti. Ongelmana monien kaivosyhtiöiden on, että niiden tuotteet ovat loppu suurimman osan ajasta ja ne luovat ennakkotilauksia, tässä on esimerkki muoto KnCMiner. En pidä tätä menetelmää, koska se on vain soittaa ongelmia (esim Butterfly labs). Haun jälkeen jotkut enemmän verkossa löysin tämän melko powerful2TH / s Bitcoin minerfrom Bitmain joka näyttää olevan varastossa.

Montako Bitcoins voin kaivoksen $ 10K?

Nyt olen pään jopa minun Bitcoin kaivos laskin ja pudota numerot, ainoa ongelma on, että on olemassa 2 muuttujia, jotka minun täytyy arvata. Ensimmäinen on kuinka paljon Bitcoin kaivos vaikeus kasvaa ajan mittaan. Toinen on se, mitä on Bitcoin valuuttakurssipolitiikasta kerran rahani loppuu. Onneksi sillä olen vain vertaamalla kaivos ostamaan eikä testaus yleistä kannattavuutta En tarvitse toista muuttujan - merkitys, haluan vain nähdä, jos voin saada yli 25 Bitcoins kaivostoiminnan.

Aion käytetty $ 8750 ostaa 7 Antminer S4-B2 kaivostyöläisten. Kassalla voin valita isännäksi kaivostyöläisten hosting keskus Kiinassa. Tämä on todennäköisesti suositella, koska se antaa minun välttää tallentamiseen ja jäähdyttämällä kaivostyöläisten itse (ne ovat erittäin kuumia ja kovaa). Toinen vaihtoehto olisi järjestää ja aluksen kaivostyöläisten suoraan minulle. Kun huomataan postikulut olisivat ~ $ 825 saatan haluta lähettää minun kaivostyöläisten suoraan toimistossamme (~ $ 277 toimituskulut). Vaikka sähkön hinta Louisiana (~ $,0977 / kW / h) on pienempi kuin isäntä tilalla ($ 0,12 / kW / h) olen edelleen mieluummin aluksen kaivostyöläisten hosting keskustaan.

Kulut yhteensä asti:

Kaivostyöläisten

# 8211; $ 8750

Laivaus

# 8211; $ 277

Hosting hinta päivässä

# 8211; $ 4,587

Sähkön hinta

# 8211; $ 0,12 / kW / h = $ 2.88 Hyödyllinen hinta / kW / päivä

Joten nyt olen kaikki asetettu on aika nähdä, kuinka monta Bitcoins saan pois nämä vauvat. Päivittäiset kulut lisätä jopa $ 7,467 joka tarkoittaa voin ajaa nämä kaivostyöläiset 130 päivän ennenkuin loppuvat rahat. Laitan kaikki muuttujat osaksi Bitcoin kaivos kannattavuuden calculatorand yrittää selvittää, kuinka paljon BTC minä voi tuottaa.

Tulos....well se riippuu :) koska osa muuttujista on arvata eri laskimia näyttää eri tuloksia. Kuitenkin NONE laskuria käytin osoitti, että teen enemmän kuin 25BTC kaivostoiminnan. Useimmat laskimet ehdotti Teen noin 23BTC (lähes Head to Head kanssa ostamalla Bitcoins) ja jotkut ehdottivat Teen niin vähän kuin 10BTC. En voi sanoa, mitkä ovat tarkempia koska monet arvauksia huomioidaan näiden laskimia. Pidä mielessä, että siellä on myös aika tekijä, jossa saat rahat 4,5 kuukautta olet tehnyt alkuinvestointeja.

Joten kuka on voittaja?

Oletan, jos etsit kaivostoiminnan pitkäaikainen sijoitus kuin ehkä se voi tuottaa enemmän kolikoita pitkällä aikavälillä, mutta se on myös paljon riskialttiimpaa. Ensinnäkin kaivostyöläisten voi hajota, ja vaikka isäntä ne jonnekin onnettomuus kuitenkin tapahtuu. Lisäksi ei ole mitään keinoa tietää, miten korkea tai matala tulee Bitcoin kaivos vaikeus käsillä niin numeroita voi muuttua huomattavasti. Jos haluat välittömästi voittaja kuin olisin ehdottomasti mennä ostamista Bitcoins sijaan kaivos niistä.

Pidä mielessä, että tämä viesti oli lähinnä teoreettinen ja siellä on paljon vaivaa ja odottamattomat tapahtumat en ottanut huomioon (merenkulun viivästyksiä lähinnä), mutta sen pitäisi antaa sinulle käsityksen siitä, mitä on otettava huomioon ennen hyppäämällä Bitcoin kaivos.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

Xapo-arvostelu: 3 asiaa, jotka sinun on tiedettävä

Post Tacocoin

Bitconnect-tarkistus: Onko Legit?

Post Tacocoin

Luno (entinen BitX) Bitcoin Exchange ja Wallet tarkistetaan

Post Tacocoin

Bitclub-verkon tarkastelu ja analyysi

Post Tacocoin

Paras Bitcoin-lompakko iOS: lle (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bitcoin vs. Ethereum: kriittinen vertailu

Post Tacocoin

Bitmain Antminer R4 tarkistaa - ei ole varmaa, että se kannattaa rahaa

Post Tacocoin

99Bitcoinsin Bitcoin-hana WordPress Plugin

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange -arviointi

Post Tacocoin

Changelly vastaan ShapeShift - Instant Cryptocurrency vaihtaa

Post Tacocoin

Katsaus: Paxful vastaan paikallisia Bitcoins

Post Tacocoin

7 Bitcoin-maksukorttia vertailtiin ja tarkistettu (2018)