Paras Dash Mining -laitteisto - Antminer D3: n tarkistus | Finnish.lamareschale.org

Paras Dash Mining -laitteisto - Antminer D3: n tarkistus

Paras Dash Mining -laitteisto - Antminer D3: n tarkistus

Evan Duffield, luoja Dash (aiemmin tunnettu nimellä Darkcoin ja XCoin sitä ennen) statedthat Dash X11 proof-of-työtä algoritmi oli tarkoitus toistaa Bitcoin kaivosteollisuuden kehitystä käyrä. Sen kiistanalainen 32% premine scamaside, Dash kaivos- onkin edennyt läpi tuttu vaiheiden perustetun Bitcoin: CPU kaivos-, GPU kaivos-, ja nyt ASIC kaivos.

Antminer D3 päässä Bitmainis tällä hetkellä tehokkain ASIC Miner Dash. D3 ensimmäinen tuotanto aikavälillä toimitukset aloitettiin puolivälissä 2017 ja nopeasti loppuun, koska se tarjosi suuren suorituskyvyn etu verrattuna kilpaileviin ASIC ja GPU kaivostyöläisten.

Kuten Bitcoin ja litecoin ASIC, Bitmain ei ollut ensimmäinen markkinoille viiva kaivosmies; että kunnia kuuluu iBeLink DM384M, joka julkaistiin vuonna 1Q16. Kuitenkin, kuten Bitcoin ja litecoin ASIC, Bitmain tuote on huippu sähköinen hyötysuhde. Duffield aikomuksen peilata Bitcoin kaivos- etenemistä oli varmasti täyttynyt!

Antminer D3: n Hashrate verrattuna

D3 saavuttaa vaikuttava hashrate 15 GH / s, kun taas kuluttaa 1200W sähköä. Se toteutetuksi hyötysuhdetta 1,6 J / MH. Tämä eroaa hyvin suotuisasti iBeLink DM384M, joka tuottaa vain 384 MH / s. Jotta tämä oikeisiin mittasuhteisiin, D3 saa lähes 40 kertaa hashrate vain noin 1,7 kertaa virrankulutus.

Oikeudenmukaisemman Vertailun harkita Baikal Giant-A900 X11 ASIC. Giant, entinen johtaja X11 kaivos kenttään, hash 900 MH / s vain 216W. Kuitenkin D3 saa yli 15 kertaa tällä hashrate alle kuusi kertaa virrankulutus. A900 on kuitenkin se etu, että voimme louhia viisi algoritmeja lisäksi Dash X11.

Lopuksi iBeLink uusin Osakeannin DM11G, saavuttaa 11 GH / s ja kiinnittää 810W. Tämä tarkoittaa sitä, että se saa 73% D3: n hashrate 67,5% energiasta! Ainoa haittapuoli on DM11G jyrkät etukäteen kustannus- yli kaksinkertaisesti D3: n. Jos pystyt saada yhden paremmalla hinnalla, sinun täytyy harkita sitä vahva haastaja on D3.

D3 ja PSU kustannukset

Bitmain myy D3 noin $ 2700, miinus postikulut ja virtalähde. Kuitenkin syyskuun erän nopeasti loppuun, ja seuraava mahdollinen erän tulee saataville marraskuussa $ 1450. Bitmain suosittelemia APW3 ++ teho supplyadds toisen $ 105. Voit kuitenkin käyttää mitä tahansa ATX PSU oikea teho ja liittimiä.

Jopa $ 2700, D3 on selvä ykkönen arvossa mitattuna. Sen lähin kilpailija, DM11G, maksaa mahtava $ 6000 iBeLink. Baikal Giant ole tällä hetkellä saatavilla lukuun ottamatta jälleenmyyjien ja toisen käden, jossa se yleensä myy noin $ 2200. Kuitenkin parempi suorituskyky D3 tarkoittaa, että se maksaa itsensä paljon nopeammin (olettaen Dash kaivos on kannattavaa).

D3 paino ja koko

Kertoa mitä odottaa kannalta toimituskulut, D3 painaa 5,5 kg ja PSU painaa 3 kg. D3 mitat 320 x 130 x 190 mm. Sen keveys ja pieni koko hyvin vertailussa muihin X11 kaivostyöläisten; DM11G, esimerkiksi, painaa 21 kg, ja mitat 490 x 350 x 180 mm.

X11 Mining Huomioita

Dash USD hinta on ollut nousussa viime aikoina, varmistaen, että kolikko on kannattavaa minun. Kuitenkin Bitcoin viimeaikainen hinnannousu on huomattavasti nopeampaa Dash:

Dash menestyy dollaria, mutta sen suorituskyky on keskinkertainen, kun hinnoiteltu Bitcoins.

Mukaan Coinwarz.com, se oli 128% kannattavampaa minun Dash kuin se oli louhia Bitcoin elokuussa 2017. Tämä oli kuitenkin vain puoli kahden viikon keskimäärin 227%. Tämä heikentynyt kannattavuus johtuu kahdesta tekijästä:

1) Bitcoin on enemmän arvostusta:

Ulos yli tuhat altcoins, 15th paikka on tosi hyvä.

2) Dash nopeasti kasvava vaikeus niinkin korkea-powered ASIC yleistynyt:

Bitinfocharts.comshows Dash vaikeus lisäystasot sillä X11 ASIC tulivat käyttöön vuoden 2016 alussa.

Onko D3 kannattavaa?

Jos haluat saada käsityksen potentiaalisia tuottoja D3 The CoinWarz Dash kaivos calculatoris hyödyllistä. Kannattaa muistaa kuitenkin, että vaikeus on lähes varmasti edelleen kasvavan, ja Dash hinta saattaa pudota. Kuitenkin perustuu staattiseen hinta ja vaikeus, kannattavuus kuva on seuraava:

Mukaan laskin, jossa lähentää Yhdysvaltain keskimääräinen sähkön hintaan $ 0.10 / kWh, D3 voi maksaa itsensä vajaan kolmen viikon! (Huom: Tämä päti kirjoitettaessa tähän tehtävään. Tarkista päivitettyjä tilastoja Coinwarz verkkosivuilla).

Se on uskomattoman nopeasti viimeisin Bitcoin kaivostyöläisten Bitmain voi kestää vuoden tai kauemmin. Ennustettu vuotuinen voitto lähes $ 50k todennäköisesti hyvin epärealistisia. Kuitenkin D3 näyttää olevan hyvä sijoitus paperilla.

Ostaminen D3

Kuten kaikki muutkin kaivosmies alkaen Bitmain The Antminer D3 myy erissä. Muutaman kuukauden välein, uusi erä tulee ulos. Se kannattaa ottaa tarkastella Bitmain n D3page nähdä, kun seuraavan erän Toimitamme. Myös Bitmain Twitter profilehas hyödyllistä tietoa tulevista julkaisuista.

Huomaa, että D3 on myös saatavilla toisen käden kautta tai ennakkotilauksen eri jälleenmyyjille. Vaikka tietyt omistettu ASIC toimittajat voivat tarjota oikeudenmukainen käsitellään, useimmat jälleenmyyjät eBay tai Amazon veloittaa palkkion saada tämä "rahaa painokoneen" ennen seuraavan erän.

Ennakkotilausvaihtoehdon kanssa Bitmain on todennäköisesti turvallisin tapa ostaa D3. Vaikka paikalliset jälleenmyyjät lähettää sen sinulle nopeammin ja voit väistää tuontitulleja, sinun pitäisi olla tietoinen siitä, että monet huijaus jälleenmyyjät ovat olemassa ja voivat hyödyntää kysyntää uusille kaivoslaitteiden. Jos ostat kautta jälleenmyyjä, että ne ovat hyvämaineinen ensin. Me itse paloi tällainen huijari Amazon samoin.

Postikulut ja ajat Kiinasta on myös otettava huomioon. Tietyt jälleenmyyjät lupaavat nopeat toimitusajat ja halpa toimitus Yhdysvalloissa (ja eräillä muilla alueilla). Pitkä merenkulun viiveitä syö odotettu voitto; Kuten muut saavat D3s ja alkaa kaivos-, kaivos- vaikeus nousee vastaavasti. Huomaa, että toisin kuin Bitcoin on kahden viikon viiveellä, Dash vaikeus retargets noin kahden minuutin välein ja neljäkymmentä sekuntia, tai jokaisen uuden lohkon löydetty.

Bottom Line: Onko Antminer D3 arvoista?

Vaikka muut valmistajat työstää uutta Dash ASIC, juuri nyt Antminer D3is parasta käytettävissä X11 Miner. Vaihtoehdot ovat katsella ja odottaa parempaa kaivosmies tai ostaa D3 mahdollisimman pian.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

Krakenin arvostelu - Onko tämä Bitcoin-pörssi luotettava?

Post Tacocoin

Paras Bitcoin-lompakko iOS: lle (iPhone, iPad)

Post Tacocoin

Bitcoin vs. Ethereum: kriittinen vertailu

Post Tacocoin

Katsaus: Paxful vastaan paikallisia Bitcoins

Post Tacocoin

Bitcoin CoolWallet-arvostelu - Its A Cool Wallet

Post Tacocoin

Bitstamp-arvostelu: Onko se halvinta vaihtamaan Bitcoinin ostamiseen?

Post Tacocoin

Antminer T9 vastaan Antminer S9 - Kuka on paras Bitcoin Bitcoin Miner?

Post Tacocoin

Review: Coinmama - Onko 100% legit?

Post Tacocoin

My Best Best Bitcoin ja altcoin Lompakko - Exodus Lompakko-arvostelu

Post Tacocoin

Jaxx Wallet-arvostelu - All Around Bitcoin-lompakko

Post Tacocoin

Bitcoin Casinos-arvostelu - Bitcoin-rahapelien 5 parasta sivustoa

Post Tacocoin

Bitclub-verkon tarkastelu ja analyysi