Review: Coinmama - Onko 100% legit? | Finnish.lamareschale.org

Review: Coinmama - Onko 100% legit?

Review: Coinmama - Onko 100% legit?

Yksi ensimmäisistä palveluista olen koskaan arvosteltu 99Bitcoins, jo tammikuussa 2014 oli Coinmama. Mikä oli erikoista se silloin on, että se mahdollisti voit ostaa Bitcoins Western Unionin. Viime aikoina olen päättänyt palata paikalle SAW että paljon on muuttunut Coinmama, jotta voit soittaa tämän uudistetun tarkastelun palvelun.

Hyvästi, Western Union. Hei, luottokortteja!

Yksi suurimmista muutoksista Bitcoin teollisuudessa vuonna 2014 on, kuinka helppoa se on tullut ostamaan Bitcoins luottokortilla. Tämä johtuu pääasiassa siitä, että yritykset, kuten Simplexhave sallittua vaihtoa ja välittäjät tarkistaa käyttäjille riski on pienempi, jolloin hyväksymistä luottokortteja.

Tämä on hyvin tervetullut muutos, koska ilman tätä olisit sidottu vanhat menetelmät todella tulee paikalliseen Western Union laskuri ja tallettaa rahaa. Coinmamaintegrates Simplex sen järjestelmään ja voit maksaa millä tahansa Visa- tai Mastercard saatat olla.

Maksut ovat alhaisemmat kiitos luottokortteja

Koska prosessi on tullut paljon kehittyneempiä, maksut ovat pienemmät kuin hyvin. Just niin saat näkökulma: ennen vaihtoa luottokortteja tehtiin, yksi Bitcoin maksaisi $ 310, kun vastaava Bitstamp oli vain $ 257. Se jäykkäkouristus 22 prosenttia maksu. Auts!

Sen jälkeen muutokset toteutettiin palkkiot ovat noin 6,5%. Nyt voi silti kuulostaa suurelta, mutta jos tarkastellaan noin klo myyvät teille Bitcoin luottokortilla maksuvälineenä näet, että se on pohjimmiltaan sama maksu kaikkialla. Tämä johtuu kalliita toimenpiteitä näistä yrityksistä on ottaa käyttöön, jotta vältetään petokset ja takaisinperintöjä.

"Tiedämme, että nykyinen komissio voidaan pitää melko korkea keskimääräinen asiakas ja olemme jatkuvasti etsivät tapoja alentaa sitä, jotta asiakkaillemme enemmän vastinetta rahoilleen."

Nimi, Coinmama toimitusjohtaja

Saat Bitcoins heti, tietenkin

Viimeinen asia, joka saa huomattavasti parempia on nopeus, jolla saat kolikoita. Aiemmin sinun täytyy odottaa lanka vahvistus saapuu Western Union. Nykyään heti kun maksu on selvitetty, voit kotiuttaa kolikkoa, joka on täysin mahtava.

Tämä on tärkeää, koska joskus päivä tai kaksi voi tarkoittaa laajaa hintavaihtelut Bitcoin ja te lopulta ostaa kolikoita enemmän tai vähemmän kuin tarkoitit. Muista, että uusille käyttäjille on olemassa raja sille, kuinka paljon voit ostaa (tuolloin tai kirjoitettaessa tämä raja on $ 5000):.

Mitä Reddit yhteisö ajatella CoinMama?

Kuten aina olen varmista viittausluettelon katsaukseni Bitcoin n subreddit ja Bitcointalk foorumin. Olen etsinyt internetistä yrittää löytää muita arvosteluja Coinmama, mutta kaikki löysin punertava oli tätä säiettä, jolla on useita käyttäjiä sanoen että he ovat tyytyväisiä sivustoon.

Eletään Bitcointalk En löytänyt enempää hyödyllistä tietoa, lukuun ottamatta yhtä poststating että sivusto ei ole niin tunnettu ja toinen, jossa todetaan se on korkeita maksuja (tämä oli ennen muutosta pienemmälle maksurakenne).

Hands-on opetusohjelma: miten se on todella tehneet...

Jos harkitset käyttäen Coinmama, tein lyhyen kuvakaappaus koko prosessi auttaa sinua ulos.

Päätelmät - Olisiko käytän Coinmama?

Lyhyt vastaus on kyllä. Se on hyvämaineinen yritys, jolla on vain tuhoon on sen korkeita maksuja. Valitettavasti tätä ei voida välttää, kun käyttää luottokorttia tällä hetkellä.

Pitkä vastaus on "se riippuu". Jos sinulla on mahdollisuus käyttää eri maksutapaa muuta kuin luottokorttia niin olisin välttyä maksamasta korkeita maksuja ja mennä muualle.

Kaiken kaikkiaan palvelu on kiinteä ja toivottavasti tulee edullisemmaksi lähitulevaisuudessa. Jos olet ollut omia kokemuksia Coinmama, olen mielelläni kuulla sen kommentin osiosta.

Tammikuu 2018 päivitys

# 8211; Nykyään suuren kysynnän vuoksi kaikilla vaihdot Coinmama kärsii myös laajennettu tapahtuma viiveitä ja pitkiä varmennusprosesseja. Ehdotan käsittelyssä kommenttiosuuden saada käsityksen siitä, mitä ongelmia voi arrise ennen päätöksentekoa.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

Electrum Wallet tarkistettiin: henkilökohtaiset ja Reddit-arviot

Post Tacocoin

BTC Robot Review - onko se huijaus? Todelliset tulokset bitcointalk-käyttäjiltä

Post Tacocoin

Xcoins-arvostelu - onko Legit-tapa ostaa Bitcoinsia?

Post Tacocoin

Bitfinexin tarkistus: maailman suurin vaihto volyymin mukaan

Post Tacocoin

Paras Ethereum-lompakko (2018-päivitys) - 5 tarkistetut vaihtoehdot

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange -arviointi

Post Tacocoin

Antrouter R1-arvostelu - Antminers Wireless Miner

Post Tacocoin

KeepKey vastaan TREZOR - Bitcoin-laitteiden lompakon arvostelu

Post Tacocoin

Coinbase vastaan ympyrä - Pyrimme molemmat $ 500 Heres What I Found

Post Tacocoin

Coinbase-katsaus: 6 Kiistanalainen ongelma, jonka sinun täytyy olla tietoinen

Post Tacocoin

Paras Dash Mining -laitteisto - Antminer D3: n tarkistus

Post Tacocoin

Ledger Nano S review - Onko tämä Bitcoin-lompakko parempi kuin TREZOR?