Krakenin arvostelu - Onko tämä Bitcoin-pörssi luotettava? | Finnish.lamareschale.org

Krakenin arvostelu - Onko tämä Bitcoin-pörssi luotettava?

Krakenin arvostelu - Onko tämä Bitcoin-pörssi luotettava?

Kraken, pääkonttori on San Franciscossa, Kaliforniassa, väittää olevansa suurin Bitcoin vaihto mitattuna euromääräisestä vaihdosta ja maksuvalmiutta. Se toimii eri puolilla Yhdysvaltoja (paitsi New Yorkissa takia BitLicense) ja Kanadan sekä Euroopan unionissa ja Japanissa.

Perusti Jesse Powellin 2011 Kraken tunnetaan alhaisen Palvelumaksut, monipuolinen soitin, ja yleistä turvallisuutta. Konkurssin jälkeen entisen Bitcoin vaihto Mt. GOX, Kraken alustan avustaa käsittely patenttivaatimuksissa.

Marraskuussa 2017 toimitusjohtaja Jesse Powell pahoitteli asiat vaivaavat vaihtoon. Kraken oli vaikeuksia selviytyä kysyntä kasvaa cryptocurrencies, jolloin käyttäjien vastaanottaa monia eri virheilmoituksia ja joilla on vaikeuksia käyttää vaihto aiottuun tarkoitukseen. Jotta voitaisiin paremmin käsitellä tätä, vaihto luvattu suuri päivitys joulukuun alussa 2017 mennessä.

Valuutta tuki

Kraken hyväksyy seuraavat fiat valuutat:

 • Euroa (EUR)
 • Yhdysvaltain dollaria (USD)
 • Kanadan dollaria (CAD)
 • Englannin puntaa (GBP)
 • Japanin jeni (JPY)

Talletukset ja nostot voidaan tehdä suoraan SEPA, SWIFT, ja lanka siirrot. Lähes kaikissa tapauksissa, talletukset ja nostot voidaan odottaa kestää 1-5 työpäivää. Kokemukseni, keskimääräinen talletus on ottanut niin vähän kuin 24 tuntia. Se on ilmainen tallettaa useimmat hyväksyttyjen cryptocurrencies, mutta on pieni osoite setup maksu muutamissa tapauksissa.

Mitä fiat talletukset, SEPA talletukset ovat ilmaisia, joten Kraken erityisen kätevä, jos olet Euroopan unionissa ja sijaintisi on luettelossa SEPA maista. Pankkisiirto sisällä Yhdysvalloissa kustannukset $ 5 ja $ 10, kun taas se maksaa 10 € tai £ 10 ulkopuolelta Yhdysvalloissa.

Kannalta cryptocurrencies, Kraken tukee tällä hetkellä 18 eri kolikkoa:

 • Bitcoin (XBT)
 • Bitcoin Cash (BCH)
 • Viiva (DASH)
 • EOS (EOS)
 • Ethereum Classic (ETC)
 • Ethereum (ETH)
 • Gnosis (GNO)
 • Iconomi (ICN)
 • Litecoin (LTC)
 • Meloni (MLN)
 • Auguuri (REP)
 • Pitohihnan (USDT)
 • Dogecoin (XDG-)
 • Tähtien lumenia (XLM)
 • Monero (XMR)
 • Aaltoilu (XRP)
 • Zcash (ZEC)

Maa tuki

Kraken on saatavilla kaikkialla maailmassa, mutta vain kaksi kieltä vaihtoehtoa saatavilla: Englanti ja Japani. Vaihto voidaan myös käsiksi iOS-sovelluksen; kuitenkaan arviot eivät ole suuria, ja yleinen konsensus on, että se on epäluotettava ja on liikaa vikoja.

Palkkiot

Kraken palkkiot ovat alhaisimmat kaikkien tärkeimpien Bitcoin vaihtoa. Maksut maksat riippuu tason tilin (tästä lisää myöhemmin): mitä korkeampi tason, sitä enemmän äänenvoimakkuutta voi vaihtaa tilisi. Mitä enemmän volyymi olet kaupankäynnin, sitä alhaisempi maksuja. Jokaisessa kaupassa, sekä ostaja ja myyjä ovat peritään maksu, jossa ostaja maksaa enemmän kuin myyjä. Kraken n feescan vaihtelevat 0%: sta 0,26% riippuen tilille tason ja onko olet ostamassa tai myydä.

Tilityypit

Aloittaessaan tilin, vilkaise todentaminen osio, jossa näet viisi eri tilityypit (skaalattu 0-4). Kun me sivuttiin maksuja osassa, tier tilisi sanelee maksujen taso maksat. Toinen ero todentaminen tiersis paljonko voit tallettaa ja nostaa Fiat ja cryptocurrencies. Odottaa tämän määrän kasvavan merkittävästi tilisi taso nousee.

Et voi tehdä talletuksia tai nostoja perus Tier 0 tilillä. Sinun täytyy kuitenkin vain antaa perustiedot (koko nimi, syntymäaika, asuinmaan ja puhelinnumero) saavuttaakseen Tier 2, joka mahdollistaa päivittäin talletus $ 2000 fiat päivässä ja $ 10.000 dollarin kuukaudessa. Ei ID tai todistus osoitetta tarvitaan kunnes Taso 3 Taso 4 tarvitsee kosketusta tukiryhmän, koska se on varattu korkean arvon ja yritysten tilejä.

Minun tapauksessani se kesti vain muutaman minuutin voidaan tarkastaa jopa Tier 2 On kuitenkin syytä huomata, että prosessi voi kestää kauemmin, jos manuaalinen tarkastelu on tarpeen. Tier 3 tarkastus kestää yleensä muutaman päivän. Jotkut käyttäjät ovat raportoineet Taso 3 todentaminen viivästyksiä, kun on erityisen raskas virtasi uutta käyttäjiä.

Asiakaspalvelu

Sivusto tarjoaa laajan tuen oppaan, joka kattaa kaiken tilin vahvistamisessa kaupankäynnin. Useimmissa tapauksissa, löydät mitä etsit siellä. Kuitenkin siinä tapauksessa, että et tarvitse tukea, voit aina lähettää tukipyynnön. On syytä tietää, että Kraken asiakastukea voivat olla hitaita ja voivat kestää päiviä vastata. Ei ole live chat vaihtoehto.

Yleinen mielipide ja verkossa arvostelut

Aivan kuten minkä tahansa kryptovaluutta investointeja, se on hyvä idea tehdä tutkimusta ennen valintaa tiettyyn Bitcoin vaihto. Yleinen konsensus verkossa on, että Kraken tärkein vahvuuksia ovat alhaiset palkkiot, lisätoimintoja, ja vahva turvallisuus. Vaikka Kraken varmasti on etunsa, se on tehnyt valtavasti kritiikkiä viime monthsdue sen kyvyttömyys selviytyä lisääntyneen liikenteen. Päivitys joulukuun puolivälissä 2017 näyttää pitkälti ratkaissut ongelmat. Muut kritiikkiä Kraken kuuluu sen käyttöliittymä, joka ei ole kaikkein aloittelija ystävällinen.

Turvallisuus

Kraken on hyvin suojattu sivusto ansiosta kahden tekijän todennus ominaisuus. Tämä on saatavilla paitsi tilille kirjautumiseen mutta myös kaupan ja rahoituksen prosesseja, jotka tarjoavat uutta kerrosta turvallisuuden. Mukana on myös mahdollisuus perustaa yleisavain salasanan palauttamisessa ja kahden tekijän tunnistuksen ohitukseen. Parannetut tietoturvaominaisuudet kuuluvat globaalin asetuksia lockthat estää tilitietojen (tilin asetuksista, salasanat 2fa jne) niiden muuttamisen, jos hyökkäys.

Johtopäätös

Kaiken kaikkiaan se on reilua sanoa, että Kraken on vaihtoehto harkitsemisen arvoinen ansiosta erinomaiset turvaominaisuudet ja matala palvelumaksut. Kuitenkin, se ei ole paras vaihtoehto aloittelijoille, koska sen monimutkaisempia käyttöliittymä. Mikä parasta, varovaisuus on suositeltavaa, koska Kraken on tullut erittäin epäluotettava kirjoitettaessa, joissa on virheitä että sivusto lähes käyttökelvoton. On onnea, tämä on korjattu suunnitellun päivityksen.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

Tässä ovat voittajat vuoden 2018 parhaan Bitcoin-laitteistokalettinsa

Post Tacocoin

Parhaat Bitcoin Escrow -palvelut

Post Tacocoin

Paras Bitcoin-lompakko vuodelle 2014 - BlockChainia vastaan MyCelium vastaan Coinabse

Post Tacocoin

Jaxx Wallet-arvostelu - All Around Bitcoin-lompakko

Post Tacocoin

Web-kaivostoiminta - kaupallistaa verkkosivustoasi käyttäjien selainten avulla

Post Tacocoin

CryptoSteel-arvostelu (poltti sen alas, juoksi sen päälle ja murskasi sen maahan)

Post Tacocoin

Bitcoin Casinos-arvostelu - Bitcoin-rahapelien 5 parasta sivustoa

Post Tacocoin

Bitcoin vs. Ethereum: kriittinen vertailu

Post Tacocoin

Virwoxin arvostelu: Onko Legit vai huijaus?

Post Tacocoin

Bithumb-arvostelu - Bitcoinsin ostaminen Koreassa

Post Tacocoin

Bitcoin Trader -arviointi - Onko 20% kuukausittainen ROI mahdollista?

Post Tacocoin

Coinbase vastaan Btc-e vastaan BitStamp - Mistä sinun pitäisi ostaa Bitcoins?