Bitstamp-arvostelu: Onko se halvinta vaihtamaan Bitcoinin ostamiseen? | Finnish.lamareschale.org

Bitstamp-arvostelu: Onko se halvinta vaihtamaan Bitcoinin ostamiseen?

Bitstamp-arvostelu: Onko se halvinta vaihtamaan Bitcoinin ostamiseen?

Bitstamp on yksi vanhimmista ja arvostetuimmista kryptovaluutta vaihto alustoilla. Se on ollut toiminnassa vuodesta 2011.

Vaihto sopii parhaiten keskitason ja kokeneille kryptovaluutta käyttäjille, jotka tarvitsevat kaupan Bitcoin, altcoins ja fiat valuutat. Bitstamp haluaa tarjota käyttäjille matalan maksu tapa vaihtaa digitaaliseen valuuttojen suuria määriä. Se on erityisen suosittu eurooppalaisia, koska se on kehitetty Luxemburgissa ja nyt sillä on toimistot Lontoossa.

Tässä tarkastelussa löydät perusteellisen katsomaan Bitstamp ja sen tärkeimmät ominaisuudet, sen tukemana valuuttoja, ja onko se lopulta sopii tarpeisiisi.

Yrityksen esittely

Koska se on ollut toiminnassa vuodesta 2011, Bitstamp on kehittänyt hyvin arvostettu, hyvämaineinen ja luotettava palvelu. Se oli yksi ensimmäisistä vaihtojen alun perin kaupan Bitcoin kilpailijana silloiselle suosittu Mt. GOX.

Mt. GOX oli aikoinaan suuria Bitcoin vaihtoa, käsittelyä lähes 70% liiketoimista. Tokiossa, alustan aleni kaikkein pahamaineinen Bitcoin hakata, joka näki 850000 kolikkoa varastettu. Monet menettivät suuria summia rahaa, joita ei koskaan toipunut.

Bitstamp n eurooppalaisen perustan on tehnyt voimatekijä kryptovaluutta teollisuuden ja alustan tietää mitä se tekee, kun se tulee blockchain. Se suunnistaa kuoppainen, kiertämällä tiet Bitcoin, ja se on parempi se.

Bitstamp palvelu sopii parhaiten joku hieman kryptovaluutta kokemus. Huolimatta Bitstamp n etumatkaa kilpailussa, sivuston käytettävyyttä ei ole kovin yksinkertaista, ja on vähän kehittyneempiä aloittelijoille. Palvelut kuten Xapoor Coinbasemight on helpompaa, jos etsit ostaa ensimmäinen Bitcoins.

Valuutat tuettu

Bitstamp toimii euroa ja dollaria ja fiat valuuttaoptiot. Jos sinulla on eurooppalainen pankkitili, löydät palvelun erityisen hyödyllinen, koska voit tallettaa rahaa pankkisiirrolla. Tämä auttaa välttämään mojova luottokorttimaksut.

Cryptocurrencies tarjolla ovat ne odotat merkittävä exchange: Bitcoin (BTC), Ethereum (ETH), litecoin (LTC) ja Ripple (XRP) kaikilla on kaupan ja lompakko vaihtoehtoja.

Maat Tuetut

Bitstamp tarjoaa eurooppalaisille fantastinen tuki, etenkin euron pankkitileistä. Tilisiirtoja Euro tilit ovat halvin tapa käyttää palvelua jos talletat fiat valuutta. Bitstamp myös nyt antaa talletukset luottokortilla, mikä avaa enemmän helppo vaihtoehtoja muualla maailmassa mutta se on kallis vaihtoehto.

Bitstamp on toimipisteet Luxemburgissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, ja Yhdysvalloissa. Se on aika lohdullista tietää, että heillä on Britanniassa puhelinnumero ja osoite, joten ne tuntuu hieman luotettavampi.

Valuutanvaihdosta

Talletukset, nostot ja kaupankäynti maksut Bitstamp ovat yleensä melko halpaa verrattuna useimpiin vaihtoa. Talletus maksu on vain 0,05%, mikä on melko alhainen. Muut vaihto voi olla erityisen ahneita tällä alalla ottaen 2%, 3%, tai jopa 4%.

Kaupankäyntipalkkiot vaihdella ostaa ja myydä määriä. Korkein kaupantekokurssi maksu on 0,25% määrästä alle $ 20.000 ja se voi pudota niin alhaiseksi kuin 0,10%, jos olet onni työskennellä yli $ 20.000.000. Jälleen kerran, nämä ovat suhteellisen pienet palkkiot verrattuna joihinkin kilpailijoihin.

Varo käyttämällä luottokorttia. Tallettaessaan kautta kortti pieniä määriä maksaa kalliisti. Määrät alle $ 500 kuljettamaan peräti 8% maksu.

Talletukset ja nostot Bitcoin, litecoin ja Ethereum ovat maksuttomia.

Löydät täydellisen luettelon maksuista täällä.

Asiakaspalvelu

Asiakastuesta kryptovaluutta ja blockchain yritykset voivat olla melko epäluotettavia ja voivat vaihdella yrityksittäin tai jopa asiakkaalta toiselle. Löydät käyttäjät puhuvat sekä hyviä että huonoja kokemuksia Bitstamp, joka on odotettavissa uraauurtava liiketoiminnan kehittyvällä alalla.

Voit tietenkin yhteyttä Bitstamp sähköpostitse, ja voit yleensä saada vastauksen 24-72 tuntia riippuen luonteesta kyselyn. Liiketoiminnan UK puhelinnumero on saatavilla myös soittaa hätätilanteessa.

Mukana on myös kunnollinen FAQ sivulle. Monet yritykset vain tyhjiä lupauksia tällä alalla verkkosivuillaan, mutta Bitstamp tosiasiallisesti tarjoaa syvällistä tietoa, joka vastaisi useimmat suuret kysymyksiin.

Julkinen mielipide

Bitstamp on arvostettu toimija ja yleensä pidetään suuressa arvossa kuluttajien. Kuten edellä mainittiin, liike on nyt yli kuusi vuotta vanha, joten olet varmasti kaivaa huonoja arvioita, jos tarkastellaan niitä. Nopea Google-haku Bitstamp reviewdoes heittää joitakin "huijaus vai ei?" otsikoihin, mutta nämä ovat nopeasti haihtuneet lähempää käsittelyssä.

Ollakseni rehellinen, olet todennäköisesti löytää tämänkaltaisissa kysymyksiä leijuu eniten vaihtoa, koska yleisö ei oikein luota kryptovaluutta maailmaa kokonaisuutena vielä. Kaiken olet aina menossa löytää huonoja arvosteluja aiheesta Bitcoin yrityksille, koska monet ihmiset eivät ymmärrä, miten käyttää palveluja.

Eurooppalaiset kuten Bitstamp ansiosta matalan maksu vaihtoehtoja olen edellä. Se on uskottava ja arvostettu alustalla.

Turvallisuus

Bitstamp auttaa johtaa teollisuuden kanssa huipputason turvamenettelyjä. Jälleen kerran, alusta on hyvä ja luotettava maine tässä suhteessa.

Kaikkien pitkän Stander alalla on sen historian ongelmia, kun se tulee turvallisuuteen. Bitstamp kärsi hakata ja pysähtyi kaupankäynnin aikoina 2014 ja 2015, joista jälkimmäinen näki 19000 Bitcoins varastettu. Mojova summa-mutta ei niin katastrofaalinen kuin tapauksessa Mt. GOX. Paljon on muuttunut sen jälkeen, ja teollisuus on kulkenut pitkän tien.

Bitstamp tarjoaa turvallisen lompakko vaihtoehtoja asiakkailleen. Suurin osa varoista käydyissä vaihto ovat kylmävarastossa, mikä tarkoittaa, että he ovat paikalla, eikä niitä voida hakata. 2fa suojaa myös käyttäjän tilin, jotta varkaat eivät voi päästä se vain salasanalla. Se on melko tavallinen saada näitä menetelmiä nyt, ja sinun tulisi varoa mitään yrityksistä, joissa ei käytetä niitä.

Johtopäätös

Bitstamp tarjoaa matalan maksu vastineeksi kryptovaluutta käyttäjille etsivät vankka tapa käydä kauppaa. Se on ollut noin korttelin (ketju) ja osaa tarjota kunnon palvelua suurille kaupan määriä. Se on kätevä alusta niille, jotka haluavat työskennellä euroa ja kunnon valikoima suurten cryptocurrencies. Voit tuntea olonsa turvalliseksi tietäen, että se pitää suuria määriä varoja turvallista. Ainoa todellinen haittapuoli on, että se on hieman hankala Bitcoin aloittelijoille, jotka eivät ymmärrä kaupankäynnin markkinoilla.

Jos tiedät mitä teet, sitten crack kanssa Bitstamp; jos etsit tehdä ensimmäinen Crypto hankinta, niin ehkä aloittaa helpompi vaihtoa varten.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Tacocoin

EToro Bitcoin-kaupankäynnin katsaus

Post Tacocoin

Tässä ovat voittajat vuoden 2018 parhaan Bitcoin-laitteistokalettinsa

Post Tacocoin

Mikä on paras Bitcoin-työpöydän lompakko?

Post Tacocoin

Paras Bitcoin Ad Networks arvioitiin

Post Tacocoin

Gemini Bitcoin Exchange -arviointi

Post Tacocoin

Parhaat Bitcoin Escrow -palvelut

Post Tacocoin

2017: n parhaat Bitcoin-pöytäliinat - 4 lompakkoa (Mac, Windows, Linux)

Post Tacocoin

Krakenin arvostelu - Onko tämä Bitcoin-pörssi luotettava?

Post Tacocoin

Bitconnect-tarkistus: Onko Legit?

Post Tacocoin

Bitclub-verkon tarkastelu ja analyysi

Post Tacocoin

Electrum Wallet tarkistettiin: henkilökohtaiset ja Reddit-arviot

Post Tacocoin

Xcoins-arvostelu - onko Legit-tapa ostaa Bitcoinsia?