Altcoiner.net sammutus? | Finnish.lamareschale.org

Altcoiner.net sammutus?

Altcoiner.net sammutus?

Kysymys:

Tiedätkö onko tämä HYIP on suljettu? Kaikki lähtevät transaktiot vireillä viime perjantaina vielä sivusto on vielä täysin toimiva. Kiitos

Vastaus:

Hei Scott,
Toivottavasti ei liikaa rahaa siihen.

Ei kommenttejaVaihtoehtoiset vaihtoehdotKysymys:

Hi Zsofia,

Parempi vaihtoehto luotettu vaihto syrjään Bitstamp että voin käyttää ostaa XRP? En ole tyytyväinen tasoon KYC vaatimukset Bitstamp pyyntöjä.

Vastaus:

Hei Brian,

Jokseenkin kaikki vaihdot käsitteleviin fiat on tällaisia ​​KYC vanteet hypätä läpi. Kuitenkin, kuten Zsofia sanoi, voit välttää tämän hässäkkää ostamalla Bitcoin käyttämällä enemmän anonyymi menetelmällä. Ostavat BTC suoraan yksilön kautta LocalBitcoins.com sivuston tai Bisq sovellus ovat suositeltavia menetelmiä.

Voit sitten vaihtaa tämän BTC Kauko on kryptoperiodin vain vaihdon ilman tehdä paljon tarkastusta. Täyden vaihdot, tutustu Poloniex.com, HitBTC.com tai Cryptopia.co.za (siellä on paljon enemmän vaihtoehtoja!) Ja on nopea, kevyt vaihto, kokeile Changelly.com tai Shapeshift.io.


Vaihtoehtoisesti siirtääksesi ostoksen BTC: ltä kansainvälisellä tilisiirrolla (Minulla on Xapon tili ja se näyttää halvimmalta vaihtoehdolta)Kysymys:

Onko mitään muuta erittäin halpa vaihtoehto transferwise ostaa bitcoineja käyttäen kansainvälisellä pankkisiirrolla? Ecuadorin Pankkikulut ovat erittäin kalliita, joten se on lähes mahdotonta ostaa markkinahintaa. (Olen tilin xapo)

Vastaus:

Halvin Löysin vuonna Bitstamp ja sitähän olen käyttäen, mutta teillä on vielä pankin kulut liittyvät siirtoon.

Kommentit:

Debit-kortit ovat kalliita, koska ne mahdollistavat takaisinperintä (siitä lisää täältä:
BTC-E on ollut jo kauan ja on halvin, mutta se on myös sääntelemättömien sikäli kuin tiedän niin olla varovainen rahaa.

Tajusin, että hinta BTC-e on halvin, että olen löytänyt. Näyttää siltä, ​​että he työskentelevät tilisiirrolla. Onko edullisin vaihtoehto käyttää pankkikortteja, cuz coinmamma ja CEX ovat kalliita nyt. (Ne toimivat maailmanlaajuisesti)


Amd HD 5450- ja 6350-näytönohjain työpöydällä dell optiplex 780Kysymys:

Ole hyvä Olen AMD HD 5450 ja HD 6350 näytönohjain työpöydälle Dell OptiPlex 780.pls neuvoja miten käyttää sitä mining.the parasta currencey miinojen ja parhaiten Ylikellottaminen jälkipolttimella paras kaivos sovellus ja altaan käyttöä.... Kiitos herra.

Vastaus:

Hei Lawrence,
Meillä on muutama oppaita louhia Ethereumor Zcash, voit tarkistaa nämä setup. Voit tarkistaa https://whattomine.com/ jotka kolikot ovat kannattavia minun.

Ei kommentteja


Ja onko maksua mennä edestakaisin bitcoinKysymys:

Kun olen ollut hieman kolikon lompakko aio maksaa paikalliset ihmiset, joilla ei ole mitään tekemistä Bitcoin Minun ei tarvitse siirtämistä takaisin dollaria Ja onko maksu palata-ja edestakaisin miten Bitcoin kääntää gaala niin voi maksaa minun putkimies jne

Vastaus:

Hei Michael,
muuntaminen Bitcoin osaksi fiat rahaa, sinun täytyy myydä, joko henkilö, Bitcoin-automaatti tai vaihdon kautta. Tulee palkkiot mukana, kyllä. Ensimmäinen kaivos kolikon lähettää Bitcoin ostajalle / ATM / vaihto ja sitten mitä veloittaa ATM / vaihto ja ostaja (jos käytät jonkinlaista escrow-palveluita suojata kauppaa niiden kanssa). Nämä maksut ovat vaihtelevia, mutta pitäisi olla melko alhainen.

Ei kommentteja


Toinen sapipuraatioKysymys:

Http://www.telegraph.co.uk/business/2017/11/05/bitcoin-path-every-bubble-history/
Frank

Vastaus:

Kiitos lähettämistä tätä! Päivitämme sivuston tämän pian.
 

Ei kommentteja


Antiminer S9 voi kaivata muita SHA256 algo crypto valuuttojaKysymys:

Vain haluavat selvittää, jos S9 Antiminer voi louhia NiceHash ja Bitcoin Cash, DGB
Rohit

Vastaus:

Hei Rohit,
NiceHash on pilvi-kaivos palvelu, jonka avulla voit vuokrata oman ASIC hashpower. En ole varma, jos se olisi kannattavampaa kuin kaivos oikea SHA-256 kolikon mutta olin kai. En ole varma, että se on helposti luettava palvelu myöskään.

Kommentit:

Kiitos Steven, vain muutama enemmän asioita
S9 Mahine kuin 13 Th / s hajautusta virta- Kaivostoiminnan Bitcoin, joten se kaivoksen Bitcoin Cash samalla hajautusta valtaa.

Jos teen tilauksen tänään S9 kone, aion saada se tammikuussa 2018 saakka - luulet mennessä niin se kannattaa kaivostoiminta Bitcoin kun kuulin se on tulossa lähelle 21 miljoonaa merkki ja sen jälkeen se on kuollut, niin vain tietää, jos voin käyttää näitä S9 kone louhia muu valuutta voittoa.

Päälle coinwarz se näyttää ole ainoa valuutta on voittoa kaivoksen juuri nyt, mutta kai se riippuu Kaivossähkökoneet koneen oikealle tai peli on ohi enempää rahaa kaivosliiketoiminnan.
muita keinoja tehdä rahaa kaivos näiden valuuttojen.

Vastauksesi on erittäin arvostettu

Kiitos
Rohit

Ai niin, ja kustannustehokkuuteen eri kolikoita voit kaivoksen vaihtelevat riippuen niiden hinta ja vaikeus. Tutustu CoinWarz ja lajitella algo, mitkä tällä hetkellä eniten kannattavaa SHA-256 kolikkoa.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Litecoin

Miten voin valittaa bitcoin-yrityksestä?

Post Litecoin

Hyväksy bitcoin konsulttipalveluihin

Post Litecoin

Uusi Bitcoin 1: lle

Post Litecoin

Ostaminen Bruneista

Post Litecoin

Stellar Cryptocurrency

Post Litecoin

Doublebitcoin huijaus tai legit

Post Litecoin

Miten saada bitcoin helpoin

Post Litecoin

How to Claim Bitcoin Cash - Ohjeet

Post Litecoin

Coinbase BCC ja SegWit2X

Post Litecoin

OpenLedger

Post Litecoin

Sähkön hinta kaivosteollisuudesta

Post Litecoin

Ovatko he omistautuneet eterumin kaivostyöläiset?