Hyväksy bitcoin konsulttipalveluihin | Finnish.lamareschale.org

Hyväksy bitcoin konsulttipalveluihin

Hyväksy bitcoin konsulttipalveluihin

Kysymys:

Hei kaverit... Rakastava tietoa sivuston ja videoita. Im keski-ikäisten ja newbie Bitcoin. Tuntuu siltä, ​​minun on opittava kokonaan uusi language.My kysymys. On Olen pieni liiketoiminnan konsultti. Olen verkkosivuilla. Haluan ottaa maksun minun neuvontapalveluista. En ole vähittäiskauppias, voidaan sanoa 5-10 maksuja viikossa. Miten lähden siitä a) lisäämällä, että hyväksyn Bitcoin maksuja ja 2) mitä bicoin lompakko osoite voin antaa heille. Kaikki apu / neuvot olisi hienoa. Ps. Antanut sinulle mukava pistokkeen Twitterissä.

Vastaus:

Hei Mark,
Kun olet tutumpi Bitcoin, voit lisätä sopivan viestin sivuston ja / tai laskut. Voit jopa lähettää sähköpostitse ilmoituksen asiakkaillesi, antaen heille tietää viimeisimmän maksun vaihtoehto. Suosittelen, että perehtyy Bitcoin ensin, sillä asiakkaasi voi hyvinkin kysyä kysymyksiä. Sinun täytyy myös ymmärtää perusasiat hyväksyä ja tallentaa maksuja turvallisesti.

Ei kommenttejaLisää jos vaihto vaatii kaksisuuntaisen todennuksenKysymys:

Sinun pitäisi lisätä arvion vaihtoja jne jos ne vaativat 2 kaksisuuntaisen tunnistuksen.
Sellaisen kuin minä ilman mobiililaitteen ja kuka ei luota Google niin paljon, että hän tapana asentaa Chrome-selain, Coinbase on tule kysymykseen esimerkiksi koska sinun täytyy kummankaan käyttää niitä. Sama monia muita palveluita, joten tämä olisi arvokasta tietoa monista

Vastaus:

Hei Frank,
olen täysin samaa mieltä, pyrin välttämään Googlen mahdollisimman itseäni. Sain Trezor sijasta Ledger samasta syystä. Kuitenkin Kai se on vain olettaa, että jokaisella on mobiililaite näinä päivinä. On varmasti olemassa vaihtoja silloin vain sähköpostia riittää. Ainoa fiat-crypto vaihtoa voin ajatella juuri nyt, kuten se on Bitfinex, mutta ne eivät enää palvella yhdysvaltalaisille asiakkaille. En muista Kraken vaaditaan matkapuhelinnumero, joten suosittelen tarkistaa ne pois.

Ei kommentteja


Lisää Satoshi dollariin minun hanaan ja lisäät banneriini?Kysymys:

Hei Ofir, Harkitsisitteko minulle olevan linkin omaan Yksinkertainen Satoshi dollariin muuntimen minun hana Bustedfaucet.com ja voit heittää lippuni jonnekin päällä?

Vastaus:

Hei Logan,
vapaasti linkittää Satoshi dollariin muuntimen sivuston, mutta en pysty mainosten bannerin sivuston ilmaiseksi, tämä on, miten pitää sivuston käynnissä. Jos haluat ostaa mainoksia tässä ovat hinnat:

Mainostaa 99 Bitcoins


Ofir

Ei kommentteja


Osoite on poistettu käytöstäKysymys:

Dear Sir / Mam
Pls. Auta

Vastaus:

Päivitetty viimeksi 15. Lokakuuta 2017 10:02

Hei Sunil,
Your osoite automaattisesti pois päältä, jos rikot hanan sääntöjä. Hana säännöt löytyvät täältä. Yleensä osoitteesi poistetaan käytöstä automaattisesti järjestelmään, jos jokin sääntöjä rikotaan.

Kommentit:

Muuttuneen sähköpostiviestit sekä uusi laite niin Coinbase lähettää lupaa sähköpostia jota ei enää ole. Mitä tehdä?


Osoite on poistettu käytöstäKysymys:

Päivitetty viimeksi Joulukuun 20. Päivänä 2017 15:11

Sir im yrittää kirjautua sisään ja täyttää captcha mutta sen sanomalla, että osoitteeni on deaktivoin pls auttaa minua.

Vastaus:

Hei Danny,
Osoitettasi automaattisesti pois päältä, jos rikot hanan sääntöjä. Hana säännöt löytyvät täältä. Yleensä osoitteesi poistetaan käytöstä automaattisesti järjestelmään, jos jokin sääntöjä rikotaan.

Kommentit:

Hei, useimmissa tapauksissa käyttäjät eivät ole käytössä, koska he käyttävät VPN, joka ei ole sallittua. Voit lähettää meille viestin tällä lomakkeella: https://99bitcoins.com/contact/with sähköpostiosoitteesi ja BTC osoite ja voimme tarkistaa.

Hei Zsofia,
olen edessään sama ongelma kuin Dina Zayed osoitteeni on poistettu käytöstä, ja en riko mitään sääntöjä.

Hei Zsofia,
olen myös edessään sama ongelma, vaikka en riko mitään tästä sääntöjä, mielestäni on kysymys !!!!


OsoitteitaKysymys:

Miten saan vastaanottavan osoitteen, jotta voin lähettää liigan The vastaanottajalle? Ja sama asia, jos haluan saada ETH lähettäjältä, miten voin antaa hänelle / häntä osoitteeni? Se tehdään sähköpostitse tai phone.etc?
Kiitos.

Vastaus:

Hi Ahmad,
Vastaanottajan pitäisi pystyä tarjoamaan sinulle osoite, josta voit lähettää kolikot. Jos haluat saada, juuri antaa lähettäjän julkinen osoite. Sinä pystyt

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Litecoin

1. elokuuta

Post Litecoin

Kaivostoiminta elämäntapa-galaksilla

Post Litecoin

Pyramidijärjestelmiä vastaan legitiimiä lähestymistapaa BC: n hankkimiseen

Post Litecoin

Edusta Bitcoinista

Post Litecoin

Miten maksaa

Post Litecoin

Altcoiner.net sammutus?

Post Litecoin

Ovatko he omistautuneet eterumin kaivostyöläiset?

Post Litecoin

IPhone 4

Post Litecoin

Epäonnistumisaste

Post Litecoin

Tee siitä järkeä olla 2 myetherwallet tilit

Post Litecoin

Bitcoin-luotonanto

Post Litecoin

Verkkokaupan myymälä alkoi juuri hyväksyä bitcoin