Yli 20 000 japanilaista kauppaa voi nyt hyväksyä Bitcoin | Finnish.lamareschale.org

Yli 20 000 japanilaista kauppaa voi nyt hyväksyä Bitcoin

Yli 20 000 japanilaista kauppaa voi nyt hyväksyä Bitcoin

Yli 20000 merchantsbased Japanissa voi nyt hyväksyä Bitcoinas maksuvaihtoehtona tuotteitaan ja palveluitaan ansiosta uusi kumppanuus.

Bitcoin vaihto Quoine ja Japanin maksuja verkon Econtext lyöttäytyi auttamaan tuhansia lähikaupat hyväksyä kryptovaluutta.

Nyt kauppiaat voi vain hyväksyä BTC verkkosivustoillaan että verkkokaupoista, mutta kumppanuuden tavoitteena on laajentaa aloitteen ja sisältävät tiili-ja laasti yrityksiä.

Econtext ilmoitti palvelu on saatavilla keskiviikosta (24) ja kauppiaita, jotka jo käyttävät yhtiön maksun käsittelyyn liittyvät palvelut. Bitcoin maksut ovat mahdollisia ansiosta integrointi Quoine n crypto sopiva järjestelmä.

Järjestelmä toimii yksinkertaisella tavalla. Kauppiaan kassalle järjestelmä toimii yhdessä Quoine n vaihto käyttöliittymä, jonka avulla Econtext tarjota Bitcoin maksutapa ja toimittaa BTC hinta kauppias voi käyttää lainata asiakkaalle. Korko lukitaan sitten molemmin puolin 30 minuuttia, vaikka hinta Bitcoin muuttuu.

Mario Gomez Lozada toimitusjohtaja singaporelainen Quoine kertoi Coindeskthat Econtext jo ilmoittautunut "pari kauppiaat hyväksymään Bitcoinand aktiivisesti lähestyy muita." Lozada kuvaili kumppanuuksia "melko merkittävä sopimus."

Molemmat yritykset toivovat, että uusi palvelu tehostaa Bitcoin hyväksymistä Japanissa että kaupan, prosessi, joka on ollut erityisen hidasta maassa jälkeen Mt. GOX kiistanalainen maksukyvyttömyys.Kolme tarjoajaa voittaa US Marshalsin Bitcoin-huutokaupassa, itBit on etunimi paljastunutYhdysvaltojen Marshals ilmoitti tiistaina (10.) thatthree eri tarjoajien voitti kolmannen huutokaupan Bitcoinsseized Ross Ulbrichtin vuonna 2013. Ulbricht, tunnetaan 'pimeässä web' niin Dread Pirate Roberts oli äskettäin convictedfor käynnissä laiton sähköiseen markkinapaikkaan Silk Road.

Viranomaiset huutokaupataan 50000 BTC tällä kertaa. Mukaan Marshals Service spokeswomanLynzey Donahue, voittava tarjoajien voitti ainetta yhteensä 27000, 20000 ja 3000 BTC.

Ja vaikka identiteetti voittajista ei ollut heti paljastettu, nyt tiedetään, että yksi niistä on newyorkilainen Bitcoin vaihtoon itBit, Coindesk raportoitu. Yhtiö pystyi turvaamaan pienin määrä kryptovaluutta (3000 BTC) myydään huutokaupan aikana.

Identiteettiä kahden muut tarjoajat olivat vielä tuntemattomia tuolloin kirjoitettaessa. ”Me vain vahvisti voittajien nimet aiemmin, jos he vapaaehtoisesti astui esiin”, Donahue sanoi.

Tämä kolmas huutokauppa, isännöi US Marshals 5. Maaliskuuta, houkutteli 14 rekisteröityjen tarjoajat sijoitetaan yhteensä 34 bidsfor 50000 BTC.

Tarjoajien määrä kasvoi edellisen huutokaupan, pidettiin joulukuussa. Toinen huutokauppa veti 11 tarjoajien että asetettu 27 tarjouksia, mutta voittaja päätyi tunnettu pääomasijoittaja Tim Draper, joka vei kotiin 30000 BTC. Silti kumpikaan oli lähellä ensimmäisen huutokaupan 45 tarjoajien ja 63 tarjousta. Tämä voitti Bitcoin Investment Trust, joka hiljattain ilmoitti plansto tullut ensimmäinen julkisesti noteerattuja kryptovaluutta rahastoon.

Näiden kolme tapahtumaa, Bitcoin yhteisö odottaa lopullista huutokauppa pidetään ennen vuoden 2015 US Marshals edelleen jatkavat noin 44000 BTC takavarikoitiin Ulbrichtin.


Ovatko nämä kolme Bitcoin-pörssiä suunnitelleet poistavansa kauppamaksunsa?Kolme suurta Bitcoin exchanges- BtcChina, BtcTrade ja OKCoin - sanotaan lykätä niiden Kaupankäyntipalkkiot alkaa maanantaina (30), mutta uutinen on vielä vahvistamatta virallisten lähteiden.

Löydettyään päin Kiinan uusin kielloista (Kansan Bank of China tilasi kolmannen osapuolen luotonantajien lopettaa työskentelyn alustojen käsittelevät Bitcoin), tämä voisi olla seuraava askel pörssien taistella enemmän tilavuutta. Tekemällä tämän päätöksen, kolme alustat seuraisi Huobi jalanjälkiä, jotka jo poistanut kaikki maksut.

Huobi on oikeastaan ​​uusi iso koira Kiinan kryptoperiodin kohtaus. Vaihto on tullut Kiinan suurin Bitcoin kaupankäyntijärjestelmä viime päivinä korvaa aiemman johtaja BtcChina, Wantchinatimes.com kertoo. Sivusto paljastaa, että päivittäinen käsittelemiä tapahtumia Huobi on nyt noin 50000 BTC.

Koskien BtcChina, BtcTrade ja OKCoin, vain jälkimmäinen on confirmedthe poistamista kaikki maksut.

Mutta miten vaihdot menee noin kiellon? BtcChina on yksi Kiinan pörssien nyt käsirahan kerran kiitos jossain ovela kiertotapoihin poistaa tarpeen kolmannen osapuolen maksu-prosessori rahoittaa alustoille. Vuonna BtcChina tapauksessa siellä koodia (niin kuin kupongin) että käyttäjät voivat ostaa, tarjoamalla heille pääsyn Bitcoin vaihtamalla.

Huobi valitsi toisen keinoa sen ympärille: vaihto alkoi hyväksyä RMB tilisiirtoja suoraan, toimintaa, joka ei ilmeisesti rikkoa lakia tai sääntöjä, jotka Kiinan hallitus.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post ICO

Uusi ransomware lukitsee tietokoneesi ja pakottaa sinut Bitcoin-mineraaliksi

Post ICO

Hollantilaisen energian toimittaja BAS Nederland ilmoittaa Bitcoinille uusimpana maksuvaihtoehtona

Post ICO

Oli Mt.Gox vain yksi suuri automatisoitu huijaus, Bitcoin-symboli myytävänä ja paljon muuta

Post ICO

Bitcoin Savings and Trustin perustaja, jonka SEC on peruuttanut Bitcoin Ponzi -ohjelmalle

Post ICO

BitPay tarjoaa taloudellisia kannustimia Bitcoin-ystävällisille kehittäjille LAUNCH Hackathonissa

Post ICO

Uusi sääntelykartta ponnahtaa esiin, kun neljä eri maasta puhuu Bitcoinista

Post ICO

BitPagos näyttää Bitcoinin ihmeet argentiinalaisille kauppiaille

Post ICO

Bitcoin Markkinointi Startupsille - 9 käytännön askelta

Post ICO

Breaking: USMS-huutokaupat ilmoitettu

Post ICO

Pekingellä on jo baari, joka hyväksyy Bitcoinin

Post ICO

Bitcoin-huijauksia

Post ICO

Future Capital Bitcoin käynnistää 30 miljoonan dollarin rahaston, joka on valmis investoimaan