Yli 40 prosenttia amerikkalaisista tunnistaa Bitcoinin virtuaalisena valuuttana | Finnish.lamareschale.org

Yli 40 prosenttia amerikkalaisista tunnistaa Bitcoinin virtuaalisena valuuttana

Yli 40 prosenttia amerikkalaisista tunnistaa Bitcoinin virtuaalisena valuuttana

Vaikka kuusi prosenttia amerikkalaisista ajattelevat yhä Bitcoin on Xbox, 42 prosenttia tietää jo, mitä tämä nimi tarkoittaa: virtuaalisen valuutan. Silti 46 prosenttia vieläkään ei ole aavistustakaan siitä, mitä Bitcoin edustaa kyselyn julkaisema Bloomberg paljasti.

Vastaukset saatiin joulukuun 6 ja 9 kautta puhelimitse kyselyn, joka kyseenalaisti 1004 amerikkalaiset virhemarginaali on plus tai miinus 3,1 prosenttiyksikköä. Tässä on kaavio vapautuu Bloomberg:

 Nyt katsomaan joitakin mielipiteitä registeredby laatijat kyselyn:

En ole varma, mitä arvo on, ja mitä voisin vaihtaa sen.

Olga Ruff, 62, Dallas

En välttämättä tiedä, jos se on jotain haluan ajatella käyttäen tehdä ostoksia.

Jeremy Labadie, 32, New York

Oli joku, joka käytti sitä jotain laitonta, ja kesti FBI kauan selvittävät.

John Berg, 62, Minnesota

Kaikki uudet järjestelmät, ne tarvitsevat aikaa kehittyäkseen, ja asetus voi tulla myöhemmin. Tuntuu siltä jotain katsottavaa ja nähdä, miten se menee.

Matthew Gouaux, 35, San FranciscoNykyään yli 7 000 säännöllistä ATM: tä Etelä-Koreassa voidaan ostaa bitcoiniksiUusi kumppanuus Bitcoin yhtiön Coinplugand Korean johtava ATM tuottaja Nautilus Hyosung mahdollistaa eteläkorealainen Bitcoiners ostaa digitaalisia valuutaksi luottokortteja ja säännöllinen pankkiautomaatit.

Ratkaisu kehittämä molempien yhtiöiden on "transformoitu" yli 7000 säännöllistä laitteisiin eri puolilla maata kryptovaluutta providersthanks että Coinplug n prepaid okBitcard, ensimmäinen luottokortin BTC palvelua maassa.

Vaikka Nautilus Hyosung, maailman neljänneksi suurin ATM Laitevalmistajan vastaa tällä hetkellä 7,000-9,000 aktiivisia koneita Etelä-Koreassa, yhtiö ei ole vieras kryptoperiodin maailmankaikkeuden. Valmistaja on luonut Bitcoin ATM Coinplug. Kaksisuuntainen laite asennettiin kahvilassa sijaitsee kaupungin Soul Gangnam maaliskuussa viime vuonna.

Mukaan Coinplug COO Richard Yun, yhtiö totesi, että kun yrittää rekisteröityä uuden kauppiaat hyväksymään BTC, he kaikki jakoivat suuri huolenaihe: se ei ole helppoa saada Bitcoin jos et ole tech-savvy.

Se ei ole enää ongelma ansiosta uuden palvelun kehittämä Coinplug ja Nautilus Hyosung. Järjestelmän avulla on varsin yksinkertainen, mukaan video alla.

Kun käytät ATM, asiakkaat tarvitsee vain valita "okBitcard vaihtoehto, todistaa henkilöllisyytensä antamalla puhelinnumero ja syntymäaika, aseta luottokortti ja lopuksi tulostaa paperille kuitin PIN-koodilla, joka voidaan lunastaa Bitcoin käyttäen Coinplug älypuhelimien sovelluksen tai okBitcard sivuston.

Käyttäjät voivat nyt ostaa 10000, 30000 ja 50000 Etelä-Korean won (noin $ 10 $ 30 ja $ 50) Bitcoin käyttäen ATM-pohjainen palvelu. Kuitenkin Coinplug aikoo laajentaa palvelua ulkomaiset lähitulevaisuudessa.


OverStacok sanoo kyllä, Alibaba sanoo ei. Bitcoin-uutiset päivitetäänJos Bitcoin todella tekee lujittaa asemansa digitaalinen, P2P valuutta, niin tammikuu 9th2014 muistetaan yhtenä niistä pohjimmainen virstanpylväitä historiassa kolikon. Miksi? Koska mega-verkkojälleenmyyjä Overstock.com alkoi hyväksyä Bitcoins kuin maksutavan. Pääkalustoa on yksi maailman suurimmista verkkokauppojen kanssa tuloja yli 1 miljardi dollaria ja markkina-arvo on noin 700 miljoonaa dollaria.

Nykyisen perustamiseen, Overstock ei pidä Bitcoins vaan välittömästi muuntaa ne dollareita. Tämä saattaa viitata, että online-jälleenmyyjä ei ehkä täysin usko Bitcoin, ja jotkut ovat ehdottaneet, että tämä voi lopulta olla mainostemppu. Joko niin, se lisää uskottavuutta Bitcoin. Ensimmäisen tunnin uuden Bitcoin ohjelman, Overstock prosessoidaan vähintään 150 tilauksia.


Overstock.com mahdollistaa Bitcoin-maksut Yhdysvaltojen asukkaillePohjois-Amerikan jättiläinen online vähittäiskaupan Overstock.comhad ilmoitti äskettäin, että se aloittaa hyväksymisestä Bitcoinon toisella neljänneksellä uudelle vuodelle. Kuitenkin alustan vain mahdollisti Bitcoin maksun optionfor asiakkaita Yhdysvalloissa.

Yhtiö päätti tehdä kryptovaluutta maksuja saatavilla torstaina (9), vaan ainoastaan ​​rajoittaa ryhmä kuluttajia: tuo" Maksa Bitcoins -vaihtoehto on käytettävissä vain tilausten meidän Yhdysvaltain ostoksia sivusto. Tämä maksuvaihtoehto ei ole vielä saatavilla mobiili- tai kansainvälinen sivusto versioita". Näyttää muualla maailmassa on odotettava, mutta huhuja internetistä taata odottavaan ei kauan.

Overstock.com yhteistyötä Coinbase jotta hyväksyä Bitcoin. Sivuillaan n ohje, joka löytyy maksuvaihtoehtoja "välilehti, kryptovaluutta on jo vaihtoehto. "Jos olet jo Bitcoin käyttäjä ja haluat tehdä tilauksen tämän maksutavan, valitse Maksa Bitcoin alla Payment Information -osasta kassalla", yhtiö tiedottaa.

Alusta on myös vahvistanut hyviä uutisia Twitterissä.

Ei kauan sitten, toimitusjohtaja Patrick Byrne paljasti hän ajattelee "siellä tulee olemaan markkinoilla Bitcoins" ja että Overstock.com halusi tulla "ensimmäinen merkittävä sähköisen tailer joka hyväksyy ne". No, tehtävä suoritettu.

PÄIVITYS 15:51 tammikuun 10. Päivänä

Vain kaksi tuntia sen jälkeen, kun uutinen tuli ulos, Overstock.com oli jo rekisteröity noin 100 Bitcoin ostot arvoltaan $ 10,000 mukaan Business Insider. Kallein kohde ostanut niin pitkälle kryptovaluutta oli 13-osainen patio asetettu.

PÄIVITYS II 17:57 10. Tammikuuta

Liian suureksi toimitusjohtaja Patrick Byrne, juuri julkaistu Twitterthat, kun 21 tunnin plaform on rekisteröity "780 Bitcoin tilaukset kirjausta $ 124000 myynti".

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post ICO

Vain 30% pohjoisamerikkalaisista tietää Bitcoinin ja yli puolet ei aio käyttää sitä

Post ICO

Bitcoinin laillisuuden määrittely

Post ICO

Charlie Shrem tuomitsi 2 vuoden vankeustuomion

Post ICO

Bitcoinvention Aasia peruuntui -BitPay sponsoroi Pohjois-Amerikan salaustekniikkaa

Post ICO

Bitcoinin hinta laskee ja laskee alle 75 dollaria

Post ICO

Digitaalinen innovaatio Aasiassa: Bitcoinin kasvava tulevaisuus

Post ICO

Investointi Bitcoiniin: Voiko digitaalinen valuutta olla kupla, joka alkaa popin?

Post ICO

Bitcoin-oppitunti: miten verkottunut rahoitusrakenne voisi muuttaa maailmaa

Post ICO

Butterfly Labs suljettiin FTC: llä ja syytettiin epäreilusta ja harhaanjohtavasta käytännöstä

Post ICO

Bitcoin ylittää yli 300 dollarin markan, Grexit yhä todennäköisemmin

Post ICO

Morgan Stanley isännöi Bitcoin-tapahtuman New Yorkissa

Post ICO

David Marcus PayPalin lehdistä Facebookille