Chilen ravintola ja yökerho haluaa tulla Bitcoinin edelläkävijä Latinalaisessa Amerikassa | Finnish.lamareschale.org

Chilen ravintola ja yökerho haluaa tulla Bitcoinin edelläkävijä Latinalaisessa Amerikassa

Chilen ravintola ja yökerho haluaa tulla Bitcoinin edelläkävijä Latinalaisessa Amerikassa

Vaikka Chile oli luultavasti maailman ensimmäinen maa myydä kiinteistöjä varten Bitcoin, ottaa joitakin enemmän jokapäiväinen yrityksiä tekemästä samoja siirto on hyvä uutinen. California Cantina pääkaupungissa Santiagossa on nyt ensimmäinen ravintola ja yökerho Latinalaisessa Amerikassa hyväksyä kryptovaluutta.

Ravintolassa aikoo tulla "Bitcoin edelläkävijä" Etelä-Amerikan alueella, Sonia Galleguillos, johtaja lehdistö ja suhdetoiminta, kertoi Panampost.com. Hyväksymään kryptovaluutta maksuja, Kalifornia Cantina käyttää kehittämä sovellus Coin4ce, yksi Chilen tunnetuimmista Bitcoin vaihtoa.

Mukaan Adam Stradling perustaja Coin4ce.com, Bitcoin ekosysteemin Latinalaisessa Amerikassa on tällä hetkellä vielä jäljessä Yhdysvaltoja, varsinkin kun kyse on kauppiaalle hyväksymistä. Hän väittää, on olemassa "vain muutama" yrityksiä ottaen digitaalisen rahaa Chilessä.

Stradling lisäsi, että "vaikka pienemmässä mittakaavassa, taskut kiinnostuksen Chilessä varmasti alkavat peilata jännitystä havaittavissa ympäri Bitcoin Yhdysvalloissa. Coin4ce on kokenut tämän läpi valtavan myynnin kasvu viime kuukausina ja tiedusteluja ihmiset haluavat lisätietoja Bitcoins".

Kuvat Kaliforniasta CantinaKiinalla on uusi lompakko, joka voi houkutella entistä enemmän käyttäjiä kriittisen valuutan maailmaanKiinalainen Bitcoin käyttäjillä on uusi kryptovaluutta lompakko, joka käynnistettiin tällä viikolla. Vapaan ja avoimen lähdekoodin ohjelmistoja, luotu iPhone ja Android-laitteisiin, on suunnitellut ASICME, Peking-pohjainen käynnistyksen vain kuukauden historia, joka tuottaa Bitcoin kaivosteollisuuden laitteiden Kiinassa.

Kuten kaikki muutkin, sovellus voidaan tallentaa Bitcoins ja käyttää niitä verkossa tai todellinen paikoissa. Nyt ASICME takaa se ei aio käyttää ohjelmistoa ansaita rahaa. Sen perustaja, yhtiön tärkein tavoite on sinnikkäästi ja menestyä ja ohjelmat kuten tämä voi todella auttaa: enemmän käyttäjiä tullut enemmän ostajia.

"Kaikki muut ovat liian kiireinen ajattelemaan miten he aikovat tehdä rahaa, mutta olemme kiireinen ajatellut miten saada enemmän ihmiset käyttävät Bitcoin", sanoo Yang Yaorui.

Tämän lisäksi uusi lompakko, Kiinan yrittäjä guaranteesASICME pian alkaa työstää enemmän avoimen lähdekoodin ohjelmistoprojektien. Yksi niistä voi olla Software toimittajille, jotain Bitcoin kassakone, joka voi toimia yhdessä lompakon kehittämää sovellusta käynnistyksen. Tämä voisi hyötyä suuresti kasvu todellinen hyväksyvät kaupat Bitcoin Kiinassa.

Via techinasia.com 


Kiinan kiinnostus Bitcoiniin laskee kesäkuussaJälkeen valtava piikki kiinnostuksen rekisteröity toukokuussa Kiinan kiinnostus digitaalisen kolikon näyttää jäähtynyt Downin kesäkuussa. Viime kuussa maa oli ainoa joukossa Bitcoin-hyväksymällä kansakuntien rekisteröitymättä kuukausittain kasvua kryptovaluutta kenttään. Lisäksi Kiinan yuanin prosenttiosuus koko Bitcoin vaihdon volyymi oli kolminkertaistunut tammikuusta.

Mutta ilmeisesti tämä kaikki on muuttunut, kesäkuun jälkeen ollaan huono kuukausi Kiinan tilastoihin. Tässä kuussa, Kiina vain rekisteröityneet 15000 lataukset toistaiseksi, vastaan ​​85000 rekisteröity toukokuussa. Tämä merkitsee valtavaa laskua lataukset korko: 82 prosenttia tarkemmin sanottuna, kuten näet alla olevasta taulukosta.

Ja tämä kaikki tapahtuu, kun Yhdysvallat pystyvät säilyttämään hinnat tasapainossa touko-kesäkuussa. Kunnes 24. Kiinan osuus maailman verkon edusti vain 15 prosenttia.

Ehkä kiinalaiset ovat huolissaan muista asioista, kuten äskettäisestä osakemarkkinoiden kaatuu tai mahdollisuutta luottokriisi maassa. Ja sitten oli huhuja Kiinan viestinnän yrityksiä, jotka estivät liittyvillä sivustoilla Bitcoin, johon erittäin epätodennäköistä teoriaa. Spekulaatioita syrjään, ainoa asia tiedämme varmasti on, että Kiinan saavat jäljessä Bitcoin kilpailussa.

Ja kuten olemme sanoneet aiemminkin, sillä välin Yhdysvalloissa on tulossa voimakkaammaksi. Maan osuma miljoona latausta targetjust vuonna aika juhlia rajan kuluneena loma 4. Heinäkuuta. Melko vaikuttava!

Via thegenesisblock.com


Kiinalainen muusikko julkaisee Bitcoin-laulun, kun Kiina pakottaa tiedotusvälineet sivuuttamaan huippukokouksenZhang Zhang ei selvästikään sama näkemys kuin Kiinan viranomaiset myöntävät, kun se tulee Bitcoin. Kiinan muusikko hiljattain julkaissut uuden erikoinen biisi nimeltään "Olemme kaikki Bitcoin", edistää maailman kuuluisin kryptovaluutta maassa, joka on lähettänyt ristiriitaisia ​​viestejä laillisuuden osalta digitaalisen rahaa.

Kappale korostaa kuinka Bitcoin on vapauden symboli ja rehellisyys, tuhoten esteitä ja rajoja päivittäin. Zhang Zhang jopa kehuu Bitcoin kuin "ihme" tässä laulu, joka löytyy YouTubesta.

"Olemme kaikki Bitcoin" on tulossa tuhansia kehuja siitä kryptovaluutta yhteisöä, sekä digitaalinen lahjoitukset lähetetään noin antelias Bitcoiners.

Sillä välin, Kiinan viranomaiset ovat määränneet sähkökatkos koskee jokaista tieto tulee ulos Global Bitcoin huippukokouksessa 2014, mikä tarkoittaa, ettei toimittaja tai media annettiin lähettää tietoa eventthat pidettiin Pekingissä tänä viikonloppuna (10. Ja 11. ).

Riippumaton uutisjulkaisu Kiina Digital Times (CDT), Kaliforniassa, julkaisseet joukon sensuurin instructionsdelivered Kiinan median virkamiehet. Asetettu, sähköpostitse 7. Toukokuuta sisälsi useita tilauksia osoitettu mediaa, mutta viimeinen kohta listalta kiinni Bitcoin yhteisö silmään.

(5) Global Bitcoin huippukokous 2014 pidetään 10-11 05 Pekingissä. Kaikki sivustot pyydetään olemaan osallistumatta tai raportoida huipulle. Älä hype Bitcoins. Selontekoihin Bitcoins on vastedes sopusoinnussa spesifikaatioiden taloudellisia sääntelyvirastojen. Suorita yllä välittömästi.

CDT ei paljastanut kiinalaiset organisaatio paljastaa muistio suojellakseen sen lähde, mutta uutinen vahvistaa ilmoittama päätös joidenkin paikallisten vaihtoa.

Yhtiöt OKCoin, Huobi, BTC Kiinassa, BtcTrade ja CHBTC ilmoitti yhteisessä lausunnossaan, että ne eivät olisi huippukokoukseen osallistuvien mukaan CryptoCoinsNews. Ilmeisesti vaihdot joutuivat virallisesti luopua tapahtuman vuoksi määräykseen hallitus. Heillä oli myös lupaus ”hillitä liiallista spekulointia” ja ”noudattamaan kaikkia valtion politiikan ja lainsäädännön".

Kuvat YouTubesta

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post ICO

Bitcoin Mining Rigs

Post ICO

CheapAir.com luopuu 1,5 miljoonan dollarin myynnistä Bitcoinin kautta

Post ICO

5 Huomattavia Bitcoin-videoita sinun pitäisi katsella

Post ICO

Varaa unelmiesi hotelli Bitcoinilla CheapAir.comissa

Post ICO

Bitcoin-ennusteiden foorumi Predictious tarjoaa nyt leviämissopimuksia

Post ICO

Ison-Britannian yritys luo uuden palvelun, joka lupaa Bitcoin-pörssien hajauttamisen entistä enemmän

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 rikkoo kaikki tietueet: Gyft, NewEgg on paras myyntipäivä

Post ICO

Amerikkalaiset ovat sairastuneita rahan manipuloinnista: Bitcoin voi olla vastaus

Post ICO

Kiina pitää Bitcoinia virtuaalisena hyvänä ja kieltää pankkien käsitellä kryptoarvoa

Post ICO

Bitcoin-ystävällinen Draper-yliopisto tarjoaa ilmaisen online-kurssin salausvaluuttaan

Post ICO

Bitcoin-teknologiaa tukevat pankkijoukot

Post ICO

Bitcoin ja rahan tulevaisuus: Atlanta järjestää crypto-konferenssin lokakuussa