20 bitcoin-asiantuntijaa, joiden pitäisi seurata Twitterissä | Finnish.lamareschale.org

20 bitcoin-asiantuntijaa, joiden pitäisi seurata Twitterissä

20 bitcoin-asiantuntijaa, joiden pitäisi seurata Twitterissä

Sosiaalinen media on erinomainen työkalu oppia lisää Bitcoin ja muut cryptocurrencies, mutta sinun täytyy tietää, mistä etsiä. Ei hätää, me olemme täällä auttamassa.

Tässä on luettelo 20 Bitcoin asiantuntijoiden sinun pitäisi seurata Twitterissä.

1. Roger Ver

Tunnetaan myös nimellä "Bitcoin Jesus", Roger Ver on hyvin knwon Bitcoin enkeli sijoittaja ja kryptovaluutta evankelista. Pian Bitcoin luomuksen, Ver investoinut yli miljoona dollaria uusiin Bitcoin startup kuten Blockchain, Kauko ja BitPay.

2. Erik Voorhees

Erik Voorhees pääasiassa tunnetaan hän perustaja ja osaomistaja Bitcoin pelaamista sivusto Satoshi Dice. Kuitenkin Panaman yrittäjä on tehnyt paljon enemmän kuin perustamalla Bitcoin yhtiö Coinapult.

3. Jinyoung Lee Englund

Jinyoung Lee Englund on varapresidentti strategian Digital Valuutta neuvosto, venture tukema pääkonttori sijaitsee New Yorkissa. Hän oli aiemmin johtaja viestinnän ja liiketoiminnan kehittämisestä Bitcoin Foundation.

4. Dan Morehead

Tapaa perustaja ja toimitusjohtaja San Francisco-pohjainen Pantera Capital, sijoituspalveluyrityksen keskittyy Bitcoin ja muita digitaalisia valuutat. Dan Morehead perusti sijoitusyhtiö vuonna 2003, alun perin keskittyen globaalin makrotason hedge-rahastosijoituksia.

5. Jeff Garzik

Jeff Garzik oli Bitcoin ytimen kehittäjä BitPay toukokuusta 2013 ja joulukuun 2014 Mutta Garzik on ollut kiireinen oman projektinsa: Dunvegan Space Systems, fyysinen, virtuaalinen ja taloudellinen infrastruktuuri mahdollistaa avaruustutkimuksen ja avaruuden ratkaisuun.

6. Elizabeth Ploshay

Ploshay on kiireinen nainen. Asiakasvastaava at BitPay on myös neuvonantajana BitGive säätiön hallituksen jäsen Bitcoin säätiö.

7. Bobby Lee

Sen lisäksi, että jäsen Bitcoin säätiön, Bobby Lee on myös toimitusjohtaja Shanghai-pohjainen Bitcoin vaihtoon BTC Kiinassa, maailman toiseksi suurin kryptovaluutta kaupankäyntialustan.

8. Catheryne Nicholson

Nicholson on toimitusjohtaja ja yhteistyötä perustaja BlockCypher, alustan, jonka avulla kehittäjät voivat helposti rakentaa, seurata ja kiinnittämisestä blockchain sovelluksia.

9. Tony Gallippi

Gallippi on perustaja ja nykyinen puheenjohtaja Bitcoin maksujen käsittelijä BitPay, maailman suurin kryptovaluutta kassalle prosessori.

10. Perianne Boring

0

Perianne Boring on perustaja ja jaoston puheenjohtaja Digital Commerce muodostama ammattialajärjestö etuja digitaalisen omaisuuden yhteisöllinen Washington DC. Hän on myös perustaja Kongressin Bitcoin SYL.

11. Ofir Beigel

1

Bitcoin yrittäjä Ofir Beigel on perustaja 99Bitcoins ja hän äskettäin listan 150 Bitcoin asiantuntijoiden seurata Twitterissä.

12. Victoria van EYK

2

Victoria van EYK ei ole vain tekijä CoinDesk ja Bitcoin Magazine, mutta myös VP yhteisön Development ChangeTip.

13. Jon Matonis

3

Matonis ei ole vain perustajajäsen johtaja Bitcoin perusta, mutta myös digitaalinen rahaa asiantuntija, tunnustettu cryptoeconomist ja puhuja.

14. Connie Gallippi

4

Connie Gallippi, sisar BitPay perustaja Tony Gallippi, on perustaja BitGive -säätiön kryptovaluutta tukija yli vuosikymmenen kokemus voittoa sektori.

15. Gavin Andresen

5

Tämä "all-around pelle" on oikeastaan ​​johtava tutkija Bitcoin Foundation. Massachusetts-pohjainen kryptovaluutta asiantuntija on myös lyijysydän Bitcoin kehittäjä TruCoin.

16. Emily Spaven

6

Spaven on yksi tunnetuimmista Bitcoin toimittajat siellä. Sen lisäksi, että CoinDesk toimituspäällikkönä, hän myös kirjoittaa Forbes ja joskus työskennelleet Google.

17. Andreas M Antonopoulos

7

Antonopoulos on kiistatta yksi kunnioitetaan Bitcoin asiantuntijat koskaan. Kaliforniassa toimiva tietoturva asiantuntija, teknologia-yrittäjä ja kirjailija matkustaa ympäri maailmaa jakavat tietoa Bitcoin ja kryptovaluutta maailmaa.

18. Brian Forde

8

Entinen Valkoisen talon senior advisor mobiili- ja data innovaatio on nyt johtaja digitaalisen valuutan MIT Media Lab.

19. Brian Armstrong

9

Yhteistyössä perustaja ja toimitusjohtaja Bitcoin vaihto Coinbase on tunnettu jakaen rohkeita ennusteita sosiaalisessa mediassa.

Patrick Byrne

0

Toimitusjohtaja globaalin verkkokauppiaalta Overstock.com on myös tunnettu henkilökohtaisen vapauden puolestapuhuja ja Bitcoin kannattaja.

Unohdimmeko tuttava? Kerro meille!

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post ICO

Bitcoinin hyväksyminen on elokuva MovieTickets.comille

Post ICO

Amazon oli huolissaan BitLicensesta

Post ICO

Bitcoin-artikkeli vuodelta 2013 saattaa olla venäläisen sivuston romahdus

Post ICO

Katso ensimmäinen Bitcoin-vauva

Post ICO

Bitcoin-vaihtoehto Bytecoin juhlii ensimmäisen lohkon, ilmoittaa uusista ominaisuuksista

Post ICO

Kaikki Bitcoins ja Litecoins mennyt: puolalainen Bitcoin vaihto Bidextreme.pl hakkasi

Post ICO

Bangladesh uhkaa rangaista Bitcoineriä jopa 12 vuoteen vankilassa

Post ICO

70 sivustoa, jotka antavat sinulle ilmaisia Bitcoineja - toimivatko ne todellisuudessa?

Post ICO

Bitcoin matkalla: taivaan ottelu

Post ICO

Bitcoin Black Friday 2014 rikkoo kaikki tietueet: Gyft, NewEgg on paras myyntipäivä

Post ICO

Panosta digitaaliset kolikot uusiin online-kasinoihin Bitoomba

Post ICO

$ 3.454 triljoonaa on hyvä syy ostaa Bitcoin