1 200 kauppaa valmistautuu tekemään tämän vuoden Bitcoin Black Friday suurimman | Finnish.lamareschale.org

1 200 kauppaa valmistautuu tekemään tämän vuoden Bitcoin Black Friday suurimman

1 200 kauppaa valmistautuu tekemään tämän vuoden Bitcoin Black Friday suurimman

Jos luulit Bitcoin musta perjantai oli suuri vuonna 2013, tämän vuoden verkossa tulee herättämään puhaltaa mieltäsi. Noin 1200 kauppiaat ovat osa seuraavan Bitcoin Black Friday, isännöi sivuston BitcoinBlackFriday.com, jossa kaikki myynti listataan.

Vaikka tapahtuma perustettiin vasta kaksi vuotta sitten, se nopeasti meni vain 50 1200 kauppiaille. Ja mukaan tapahtuman perustaja, on yllätyksiä odottamassa ostajat 28. Marraskuussa. "Meillä on kaksi asiaa suunnitellaan. Ensimmäinen on kyky heti ostaa Bitcoin luottokortilla: pieni määrä, kuten $ 25 euron arvosta. Useimmille ihmisille, joka ei ole liian suuri riski. Ja me myös olemaan osio [sivusto], josta voi ostaa jotain pieni määrä rahaa", Jon Holmquistin kertoi CNBC.

Lisäksi tänä vuonna Holmquist ole yksin. Perustaja ilmoitti vuonna 2014 tapahtuma hallinnoi pieni ryhmä, koska hämmästyttävä kasvu ostajille.

Maksu-prosessori BitPay paljasti, että viime vuoden Bitcoin musta perjantai keräsi yli 100000 kävijää, joka vietti lähes $ 6 miljoonaa BTC. Kun otetaan huomioon jatkuva kasvu kahden viime vuoden aikana ennuste vuoden 2014 tapahtumaan on huomattavasti suurempi, varsinkin nyt, enemmän valtavirtaan jälleenmyyjät kuten NewEgg ja Overstock ovat liittyneet Bitcoin ekosysteemin.

Oikeastaan ​​NewEgg on yksi niistä kauppiaat, jotka ovat osa tämän vuoden Bitcoin Black Friday, yhdessä muiden tunnettuja nimiä kuten Amagi Metails, Gyft tai namecheap.

Ja mukaan Holmquist, todellinen määrä kauppiaita voisi ylittää arvioidun 1200. Koska luettelo on vapaasti mille tahansa yritykselle, joka hyväksyy Bitcoin maksutapana määrä saattaa kasvaa vasta perjantaina.

Iso ongelma meille on, että useimmat kauppiaat eivät halua suunnitella tulevaisuutta. Se on paljon pienempi kauppiaat, joten ne laittaa sen pois päivään saakka tai toissapäivänä.

Pääkalustoa on yksi niistä yrityksistä, jotka eivät liity tapahtumaan. No, ainakaan kautta BitcoinBlackFriday.com. Yrityksen tiedottaja sanoi Overstock Black Friday tarjoukset ovat saatavilla jälleenmyyjän omille sivuille. Hyvä uutinen on, että voit vielä maksaa digitaalisen valuutan.

Ohjelmaan image: BitcoinBlackFriday.com

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post ICO

Bitcoin-yksinomainen alusta Clipperz siirtyy Islantiin

Post ICO

App, joka varastaa Bitcoins, Paypal n presidentit ottavat Bitcoin ja enemmän

Post ICO

Adam Draper lisätty Cryptolaan

Post ICO

Bitcoin valloittaa 1000 dollarin psykologisen virstanpylvään: onko cryptocurrency päässyt kuuhun?

Post ICO

5 tapaa Bitcoinin alhaisen hinnan hyödyntämiseen sinun mielestänne

Post ICO

Bitcoin-sovellukset

Post ICO

Bit4coinin avulla voit tarjota kryptoarvoa lahjakortin muodossa

Post ICO

10 Bitcoin-myytit puhalletaan palasiksi

Post ICO

Hyökkäys tekee Bitcoin-pörsseistä paljon joustavamman, sanoo Antonopoulos

Post ICO

3 miljoonaa dollaria vain neljässä päivässä: asiakkaat käyttävät BitCoimin kaivoslaitteita KnCMineristä

Post ICO

Bitcoin-artikkeli vuodelta 2013 saattaa olla venäläisen sivuston romahdus

Post ICO

Bitcoin-ystävälliset työntekijät voivat maksaa kryptoarvoilla BitPayn uuden API: n ansiosta