100 000 Dogecoin Giveaway Chain Radio -palvelusta | Finnish.lamareschale.org

100 000 Dogecoin Giveaway Chain Radio -palvelusta

100 000 Dogecoin Giveaway Chain Radio -palvelusta

Ketju Radiowill ryhtyä radioaallot tänään ilmoittaa, että ne antavat pois 100000 Ðogecoins kautta uusi kylkiäinen asemalla klo kaksikymmentäyksi Itä olemme oppineet täällä Coin Palo.

Dogen DIG 100K GIVEAWAYis liikkeelle ketju radio ja joka päivä klo 11 Itä (klo 8 Pacific, 4pmUTC) tiedot siitä, miten tulla kyseisen päivän annetaan pois.

Viralliset kylkiäinen pidetään 28. Elokuuta, kun kaikki merkinnät on koottu ja voittaja valitaan arpomalla voittaa.

Tavat päästä kylkiäinen tulee satunnaisesti joka päivä joitakin päiviä on yhtä helppoa kuin kirjoittamalla taika avainsanan ketjua Radio verkkosivuilla ja muina päivinä katsomassa erityisestä piipittää kautta @ChainRadioaccount.

Liikkeellä joka on varmasti vetoaa Doge yhteisölle Meille on kerrottu vie ainutlaatuisia ominaisuuksia Doge yhteisön, myös tarjoamalla tapaa tehdä kautta Doge subreddit, muutama eri Doge liittyviä sivustoja ja kautta merkintöjä poikki joitakin Doge liittyvät IRC-kanavia.

Vaikka yksityiskohdat ovat harvassa tällä hetkellä olemme vahvistaneet, että aikataulu on ketjua Radio sivusto näkyy ilmoitus tapahduttava kaksikymmentäyksi EDT.

Kun viime hintojen lasku dogecoin sitä ei järkyttävä asema pystyy antamaan pois niin paljon kolikon mutta määrä on edelleen mitään nuuskaaminen on yhteisö, joka ohjaa kaatopaikalle pieniä määriä valuutan toiset vapaasti.13% amerikkalaisista mieluummin Bitcoinista kultaan, kun hinnat laskevat viikoittain uutisetIRS on tehnyt ratkaisua Bitcoin, ja jotkut ovat varmasti pettymään. IRS on päättänyt, että Bitcoin olisi harkittava omaisuutta, eikä valuutta, mikä tarkoittaa, että Bitcoin tulos on alttiina korkeampia veroja. IRS toteaa, että Bitcoin ei ole oikeudellista asemaa millään lainkäyttöalueella eikä siten voida pitää valuutta. Riippumatta, IRS luokittelemalla Bitcoin kiinteistöverotuksen tavallaan antaa Bitcoin käyttäjät joitakin oikeusturvan tulevaisuudessa, koska valuutta on ainakin virallisesti tunnustettu.


Lähes 150 BTC: tä varastettiin Kanadan välityksellä kiitos avustava työntekijäLähes 150 BTC varastettiin Ottawa-pohjainen Bitcoin vaihtoon Kanadan Bitcoinsin hyvin matalan teknologian ryöstö. Tapaus sattui lokakuussa 2013 ja on parhaillaan tutkittavana.

Mukaan Ottawa Citizen varas aloitti pitkän chatin Graniitti Networks, yhtiö hosting Kanadan Bitcoins' palvelimen, väittämällä olevansa vaihtoon omistaja, James Grant. Hän kertoi hoitaja hän koki ongelmia palvelua käyttäessään ja pyysi järjestelmän uudelleenkäynnistyksessä palautustilaan, mikä saa hänet helposti voittaa kaikki pörssin turvaporteilla.

Hoitaja, joka ei ole koskaan pyytänyt huijari henkilöllisyyden todentamiseksi, myönnetään pääsy Grantin lukittu palvelimelle kynä, kytketty kannettava tietokone ja sitten manuaalisesti "avasi ovet" keskukseen palvelimille. Sisällä epäilty otti 149,94 BTC digitaalisesta lompakko, noin $ 89000 mukaan nykyinen vaihtokurssi.

"Se on täysin naurettavaa. Kaikki he tekivät oli mennä chatin ja sanoa, 'Hei, olen James Grant ja olen palvelimen sinä' ja konesalin sanoi, 'Kyllä sinä, mitä voimme tehdä sinulle ? '”, sanoi todellinen omistaja Kanadan Bitcoins.

Rogers Communications, yritys, joka omistaa Graniitti Networks antoi lausunnon jälkeen tapahtuman. "Tilanne ympäröivä tämä asiakas on ainutlaatuinen tälle asiakkaalle, eikä koske muita asiakkaalle Rogers datakeskusten. Rogers on täydessä yhteistyössä viranomaisten kanssa tutkinnassa", yritys selitti.

Lausunnossa todetaan myös, että Rogers datakeskusten tarkisti tietoturvaprosesseihin jälkeen kiistelty ryöstö.


1911 United PAC on ensimmäinen, joka tukee cryptovaluuttisuutta ja Bitcoin-ystävällisiä ehdokkaita1911 Unitedsuper PAC, ensimmäinen Afrikkalainen Amerikan poliittisen toiminnan komitea (PAC) tukemaan presidentti Obama vuonna 2012, on päättänyt astua eteenpäin ja olla ensimmäinen ryhmä laatuaan satoa tukea mitä komitea kutsuu "Bitcoin ehdokkaita". Toisin sanoen, demokraattinen poliittinen ehdokkaita, jotka tukevat kryptovaluutta.

Paitsi varmuuskopioiden Bitcoin, 1911 United hyväksyi myös Bitcoin läpi "ainutlaatuinen ohjelma". Järjestelmä mahdollistaa luovuttajien auttaa Bitcoin ehdokasta tukevat PAC kautta Bitcoin sopiva Crowdfunding verkkosivuilla. Tällöin valiokunta työskentelee Coinfunder.

"Ohjelmamme democratizes puoltokäsittelyn", ilmoitti PAC tiedottaja Frederick Butler, lausuntoon.

"Tavoitteena organisaatiomme on tukea ehdokkaita, jotka edistävät sosiaalista ja taloudellisten vapauksien kansalaisten, ja tämä ohjelma on vain jatke jotka. Emme vain yrittää muuttaa politiikkaa, haluamme muuttaa kulttuuria poliittista sitoutumista ", hän lisäsi.

1911 United sivu Coinfunder luotiin 23. Joulukuuta ja haluaa kerätä 77,26 BTC. Hankkeen sivun keskittyy tuleviin vaaleihin sykli: "tahdomme tukemme takana progressiivinen ehdokas virastossa tukee Bitcoin (...). Haluamme tarjota tavallisille ihmisille mahdollisuuden yhdistyä ja vaikuttaa poliittiseen maisemaan siten, että mahdollistaa Bitcoin nähtäväksi, mitä se on - valuutta vapaus".

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post ICO

Bitcoin-artikkeli vuodelta 2013 saattaa olla venäläisen sivuston romahdus

Post ICO

1 200 kauppaa valmistautuu tekemään tämän vuoden Bitcoin Black Friday suurimman

Post ICO

Bitcoin-säätiön ensimmäinen kumppani Etelä-Aasiassa on Bangladeshista

Post ICO

Assosiointi Bitcoin France on Bitcoin-säätiön uusin kappale afilliate

Post ICO

10 vähän tunnettua ominaisuutta Piilotettu Inside Blockchain.info

Post ICO

Miten 7,7 miljoonaa ihmistä ottaa käyttöön Bitcoinia Lähi-idässä

Post ICO

Bitcoin ja rahan tulevaisuus: Atlanta järjestää crypto-konferenssin lokakuussa

Post ICO

Bitcoin epäonnistuu käteiskokeella ja sitä pidetään hyödykkeinä Suomessa

Post ICO

Katso ensimmäinen Bitcoin-vauva

Post ICO

Toinen Bitcoin-sivusto puristaa pölyä

Post ICO

Aktivistit haluavat luoda uuden Bitcoin-mallin, jolla voidaan varmistaa nimettömyys ja välttää sääntelyä

Post ICO

Amerikkalainen yrittäjä pyrkii vahvistamaan Blockchain Valley Teslan apua