1-800-Kukat menevät hyväksymään Bitcoin | Finnish.lamareschale.org

1-800-Kukat menevät hyväksymään Bitcoin

1-800-Kukat menevät hyväksymään Bitcoin

Kolikko Palo on saanut tietoja lähteestä 1-800-kukat, että ne alkavat hyväksyä Bitcoin pian.

1-800-Flowers.com, Inc. On kukka ja lahja vähittäismyyjän ja jakeluyhtiö Yhdysvalloissa. Se oli yksi ensimmäisistä vähittäiskauppiaat käyttää 24 x 7 maksuton puhelinnumero sekä Internetin suoramyynti kuluttajille.

Kolikko Tuli on myös oppinut muualta että 1-800 kukat tulee käyttämään Coinbase hyväksyä ja käsitellä maksuja Internet-myynnin puolella liiketoiminnan ja kolikko Tuli on oppinut, että Chris McCann presidentin veli perustaja James McCann (yksi päällä mainokset) on henkilökohtaisesti valvoa väliset neuvottelut 1-800 kukat ja Coinbase.

Ne liittyvänsä CheapFlowers.com yritys, joka on osa Teleflora verkon ja ylläpitää Impulse Communications, Inc. Hyväksymistä Bitcoin Internetissä kukkia ja muita lahjoja. Muut suuret kukka yhtiöt hyväksyvät bitcoineja kuuluvat BloomNation ja joitakin Teleflora aineita.

Vaikka yksityiskohtia tällä hetkellä vain vähäisiä pidämme silmällä tilannetta ja on edelleen raportteja kuin ne tulevat.1-800-Flowers kertoo Bitcoin-hyväksynnänLähes kaksi viikkoa sitten Coin Tuli yksinomaan todettu, että 1-800-kukat olisi käynnistää maksukyvyn kanssa Bitcoin.

Nykyään 1-800-kukat ja Coinbase ovat ilmoittaneet, että ne virallisesti hyväksyä Bitcoin.

Alku tänä syksynä, Bitcoin liittyy tuttu maksuvaihtoehtoja, kuten Visa, MasterCard, American Express, ja PayPal, jotka ovat käytettävissä yhtiön asiakasta ympäri laajan perheen gifting sivustoja, kuten 1-800-FLOWERS.COM, FannieMay.com, Cheryls.com, ThePopcornFactory.com, 1-800-Baskets.com, FruitBouquets.com ja Stockyards.com.

"Koska asiakaslähtöinen yritys, olemme aina löytää uusia tapoja saada asiakkaidemme ja parantaa ostokokemuksen kaikille niihin juhlatilaisuuksiin", sanoi Jim McCann 1-800-FLOWERS.COM toimitusjohtaja ja perustaja. "Bitcoin yhdessä meidän muiden maksuvaihtoehtoja, tarjoaa asiakkaillemme Toinen erittäin kätevä tapa auttaa heitä toimittamaan hymyilee tärkeät ihmiset elämässään."

1-800-FLOWERS.COM on valinnut johtavan Bitcoin alustan Coinbase jalostamaan Bitcoin maksuja. "Olemme innostuneita yhteistyöstä 1-800-FLOWERS.COM", sanoi Fred Ehrsam, co-perustaja Coinbase. "Bitcoin on tulossa yhä suositumpi tapa tehdä verkkokaupan ostoksia ja olemme iloisia olevan auttaa 1-800-FLOWERS.COM asiakkaita nämä ostokset helposti ja turvallisesti."

Ne ovat nyt tuloaan CheapFlowers.com yritys, joka on osa Teleflora verkon ja ylläpitää Impulse Communications, Inc. Hyväksymistä Bitcoin Internetissä kukkia ja muita lahjoja. Muut suuret kukka yhtiöt hyväksyvät bitcoineja kuuluvat BloomNation ja joitakin Teleflora aineita.


10 kuukauden kuluttua Moolah hakee konkurssiaKerran lupaava monet dogecoin yhteisö Moolah on ilmoittanut tänään, että se sulkee ostoksia.

Yhtiön äskettäin otti hallinnan MintPalexchange joka on vaivannut kanssa virheitä ja ongelmia, koska vaihtumiseen ja nyt näyttää siltä, ​​että vaihto myös suljin ainakin väliaikaisesti, kun sivusto on siirtynyt uuden joukkueen. Sillä aikaa tämän artikkelin julkaisu Mintpal näytti olevan offline:

Alex Green piiritetty toimitusjohtaja Moolahin on todennut seuraavaa koskien Moolah,

Kun 10 kuukautta korkean riskin käynnistyksen epävakaaseen ympäristöön, Moolah on edennyt vaiheeseen, jossa se ei pysty jatkamaan toimintaansa nykypäivän markkinoilla. Kasvavien kustannusten ja pudottamalla tuloja, ja menetys useita keskeisiä asiakkaita elintärkeitä meneillään yhtiön toimintaan, emme voi enää jatkaa toimintaansa.

Seurauksena tästä, Moopay LTD tullaan konkurssiin ja liukenemista antamisen jälkeen prosessia; ja toimintojen keskeyttämisen. Kaikki asiakkaan varat kuluttajien tilit ovat turvallisia, ja ne voidaan peruuttaa kohti normaalia tällä hetkellä. Jos ette peruuttaa varoja ennen kuin kori suljetaan 31. Lokakuuta, saat sähköpostiviestin, jossa sinua missä haluat varoja mennä.

Hän vei aikaa keskustella sulkeminen Moolahin yhtiön virallisessa blogissa, jossa hän toisti, että kaikki kuluttajien varat ovat turvassa ja että kaikki yritykset tarvitsevat edes jonottamaan pääasiallisesti muiden velkojien että ne, jotka sijoittivat yhtiöön voi saada maksun kerran kaikki varat realisoidaan ja velkojien maksetaan pois.

Yhtiö mainittu kysymyksiä kuukausittaiset kustannukset, oikeudelliset ja toiminnalliset kulut ja muut alustan kustannuksia nopeammin kassavirta ja että yhtiö voisi enää toimia tässä ominaisuudessa toimimaan tappiolla.


10 000 Bitcoin-kaivos-ASIC-sirua on matkalla eurooppalaisille asiakkailleEurooppa vihdoin sai ensimmäisen erän Avalon ASIC siruja, jotka on annettu Sveitsissä. Se on 10000-laitteiden, joiden teho on 282 MH / s tavallisen kellon ja arviolta 300 MH / s overclock kukin, jotka ovat osa suurempaa lähetyksen tuottama yritys, joka voi lisätä Bitcoin verkon hashrate 500 prosenttia.

Koska näiden räätälöityjen sirujen suunniteltu louhia Bitcoinsrequire ankkuroituneena Piirilevyjen ennen käyttäjät voivat alkaa cryptocurency, ASIC ollaan toimitetaan asiakkaille. Sitten ne asetetaan hallituksissa käyttäjien tai sellaiset yritykset kuin Burnin.

Tilauksen jälkeen sirut huhtikuussa, laitteet kesti 99 päivää saapua. Mukaan Zefir, Reddit käyttäjälle, joka jakaa ASIC, tämä on ensimmäinen yhteensä seitsemän erää, joka saapuu 10000 merkillä. Laite oli alkuperäinen yksittäinen hinta 0,078 BTC, mutta Zefir lisättiin 9,9 prosenttia maksu hänen palvelun ja toinen 10 prosenttia maksu verojen, jonka pitäisi nostaa hintaa 0,1 BTC per siru.

Jos odotukset paljasti Zefir täyttyivät, hake ajettiin Saksan merenkulun ja olisi nyt matkalla asiakkaille. Hyvää kaivos!

Via thegenesisblock.com

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post ICO

Bitcoin epäonnistuu käteiskokeella ja sitä pidetään hyödykkeinä Suomessa

Post ICO

Adam B. Levine: On vaikeaa noudattaa, milloin säännöt voivat muuttua milloin tahansa

Post ICO

Bangladesh uhkaa rangaista Bitcoineriä jopa 12 vuoteen vankilassa

Post ICO

Bitcoin ATM ei sallita Taiwanissa, sanoo rahoitusviranomainen

Post ICO

Bitcoinin sisällissota uhkailee: kuka, mitä, miksi, milloin ja miten

Post ICO

Bitcoin kuin valuuttaa vastaan Bitcoin kuin tekniikka

Post ICO

Bitcoin-yhtiö Coinsilium tuo markkinoille ensimmäisen UK-lohkon IPO: n

Post ICO

260 Lentoyhtiöt nyt hyväksyvät Bitcoinin uuden Bitnet-kumppanuuden ansiosta

Post ICO

Bitcoin-yksinomainen alusta Clipperz siirtyy Islantiin

Post ICO

Arvopaperimarkkinayhtiö Bitcoin-yrittäjä Erik Voorhees

Post ICO

Australian crowdfunding -alusta Pozible sisältää Bitcoinin valuutoissaan

Post ICO

9 Chryptocurrency-innoittamia pelejä, joita sinun pitäisi pelata