Ultimate Christmas ostoslistalle todellinen Bitcoiners Infographic | Finnish.lamareschale.org

Ultimate Christmas ostoslistalle todellinen Bitcoiners Infographic

Ultimate Christmas ostoslistalle todellinen Bitcoiners Infographic

Oletko Bitcoiner virtuaalisen käteistä polttamiseen digitaalisen taskussa? Onko sinulla luovuutta ongelmia ja ostavat joululahjoja perhe ei ole sinun kupin teetä?

Niin tässä on vastaus kaikkiin ongelmiin: viime hetken jouluostoksille listcomposed mukavia ja alkuperäinen lahjoja, jotka voidaan ostaa verkossa kryptovaluutta ja toimitetaan kaikkialla maailmassa. Sinun ei edes tarvitse poistua olohuoneeseen täyttää että tyhjä tila alla puu.

On aika selvittää kuka oli tuhma ja mukava tänä vuonna... On hyvää joulua paljon kryptoperiodin lahjoja.Varallisuuden jakelu Osa I: fiat valuuttaa BTC Infographicia vastaanVaikka Bitcoin pidetään demokraattisena, myös sen jakelu on nyt kumma samanlainen epäoikeudenmukainen jako vaurautta joka luonnehtii Fiat currencyacross maailmaa.

Tässä on visuaalinen selitys tuonut sinulle Bitcoin Examiner joka näyttää, kuinka molemmat rahan jaetaan nyt.


Varallisuuden jakelu Osa II: fiat-valuutta BTC Infographicia vastaanTässä on toinen osa visuaalista analyysin Bitcoin varallisuudesta jakelun (tarkista ensimmäinen osa täällä) verrattuna siihen, miten fiat valuutta on levinnyt ympäri maailmaa. Tänään haluamme näyttää nämä tiedot alla eri valossa.

Tutustu Bitcoin Tutkijan uusin infographic.


Tiedätkö mitä tapahtuu, kun Bitcoin esiintyy Happy Tree Friendsissa?Muista "Happy Tree Friends"? Jos nimi ei sano mitään, ajattele kuuluisa amerikkalainen sarjakuva, jossa suloinen olentoja väkivaltainen "seikkailuja" todella graafinen päätteitä?

No, yksi viimeisistä jaksoista oli erityinen vieraana a Bitcoin! Ja ei, tulos ei ollut hyvä.

Voit napsauttaa olevassa nähdä videon.

Lähde: Mondo Media


Mikä on Tacocoin? Oppitunti sakkaroosiin ja Merge MiningTiedätkö Tacocoin? Jos pidät ystävä ja / tai hauskaa, luultavasti pitäisi.

Tacocoin n teknisessä

Tacocoin on yhdistää minable, tavalla, joka on samanlainen kuin Myriadcoin. Kuitenkin, kun taas Myriadcoin mininguses Multi-vPOW järjestelmä, Tacocoin on scrypt valuutta, käyttäen samaa AuxPOW (Auxillary Todiste Work), jota namecoin, ja mahdollisesti Dogecoinin tulevaisuudessa. Merge kaivos mahdollistaa kaivostyöläisten louhia kaksi kolikkoa menettämättä voittoa kummallakin. Tämä incentivizes kaivos pienempiä kolikoita, ja auttaa turvaamaan blockchain kolikon.

Kun sanat Billy Markus, co-founder of dogecoin:

Jos olet scrypt kaivosmies, An auxpow käytössä kolikon avulla voit auttaa turvaamaan sitä, kun kaivos muita kolikon korkeamman vaikeuksia. Korvaukseksi auttaa turvaamaan kolikon saat joitakin sen kuponkia. Siten jos [kolikon] oli auxpow otettu käyttöön, se on tätä mieltä: jos auttaa turvaamaan minun verkko, saat joitakin [kolikoita]. Jos kaivoksen scrypt, voit auttaa turvaamaan oman verkkoon ilman huolta menettää voiton.

Tämä lähestymistapa on osoittautunut onnistuneeksi Tacocoin joka on pian 3 kertaa hashrate on dogecoin, koska niihin on lisätty useita hyvin suuria dogecoin altaat ja litecoin altaat.

Lisäksi Tacocoin on aktiivinen kehitys tiimi, jolla on github arkiston enemmän toimituksena kuin useimmat kolikkoa.

Digitaalinen valuutta yhteisön Ympäröivät Tacocoin

Toinen etu Tacocoin on sen aktiivinen yhteisö. Tacocoin aloitettiin punertava, ainoana tarkoituksenaan hauskaa. Kolikon ei ole premine ja tasaista kasvua, koska yhteisömme arvostaa luottamusta ja hauskaa, ei saada rikastua nopeasti.

/ R / tacocoin punertava on keskeinen solmukohta Tacocoin uutisia, ja meillä on aktiivinen yhteisö ja tipbot.

Kehotan teitä tarkistaa tacocoin ja sen paikkakunnan, koska olen varma, että sinulla on tonnia hauskaa.


Mikä on Dogecoinin kanssa? InfographicJoillekin ihmisille se on vain vitsi. Sillä kryptovaluutta faneille, se on 13. Suurin digitaalisen kolikon ympärillä, joukossa, jolla on yli 140 kilpailijat.

Se näyttää Dogecoinis jäädäkseen, yhdessä sen hauska Shiba meme. Vau. Paljon hyviä. Joten infographic!


Mitä käsitellä Litecoinilla? InfographicKun Litecoinwas käynnistettiin, hieman yli kaksi vuotta sitten, se oli ilmoittanut asthe uuden ja parannetun version Bitcoin, eli kryptovaluutta joka muuttaisi järjestelmää. Mutta ei se valloitti kaikki sen tavoitteita tai että tie liian pitkä sen lyhyen elämän?

Klo 99Bitcoins, haluamme kuulla tietoon perustuvan arvion litecoin tai muita kryptovaluutta, joten päätimme jakaa tämän LTC tietokaavioon kanssasi. Opi kaikki mitä tarvitsee tietää ja muodostavat mieltäsi.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Dogecoin

Valikoima 10 tunnettua Bitcoin-houkuttajaa

Post Dogecoin

21 mahtavaa Litecoin-kaivosrikkoja

Post Dogecoin

Tänään oli hidas, mutta tässä on mitä odottaa viikonloppuna

Post Dogecoin

Miten voittaa kannattavan Bitcoin Mining Farmin

Post Dogecoin

Dogecoin perusteet

Post Dogecoin

Johdatus Myriadcoiniin ja lyhyt historia valuutasta

Post Dogecoin

13 aktiivisinta Bitcoin-kokoontumisryhmää

Post Dogecoin

SEC: n tutkinta GAW: n kaivostyöläisten käynnissä

Post Dogecoin

7 Katsella Max Keizer Bitcoin-videoita

Post Dogecoin

8 Mind puhaltaa Bitcoin heists

Post Dogecoin

Mikä on DarkSend?

Post Dogecoin

Isänpäivä Australiassa: Lahjaideoita jokaiselle Bitcoinerin isälle