Primecoin: nopeasti nouseva kolikko, joka palvelee tiede Infographic | Finnish.lamareschale.org

Primecoin: nopeasti nouseva kolikko, joka palvelee tiede Infographic

Primecoin: nopeasti nouseva kolikko, joka palvelee tiede Infographic

Primecoin on tunnettu jo sen alkuperä kuin kryptovaluutta syntynyt tehdä kaivos hyödyllisiä. Kaikki tietävät, että yksi ongelma usein korostanut kaivostyöläisten on, että ratkaisua monimutkaisia ​​ja satunnainen algoritmeja, jotka myöhemmin tuottavat digitaalista kolikoita on pitkä ja vaikea prosessi, joka käyttää paljon energiaa turhaan.

Ja juuri näin primecoin halusi muuttaa olemalla ensimmäinen proof-of-workbased kryptovaluutta. Kun maailma virtuaalista rahaa, tämä on luultavasti yksi kolikoita enemmän eroja verrattuna Bitcoin, mutta voimmeko todella kutsua primecoin "salauksen 2.0"?

Ensin lukea tämä tietokaavioon tuonut sinulle 99Bitcoins ja sitten päättää.Bitcoinin nousu: kuinka suojata digitaalisen valuutan InfographicMuutama vuosi sen perustamisen jälkeen, Bitcoin on epäilemättä maailman tunnetuin ja voimakas kryptovaluutta. Tällä hetkellä yli 60.000 kauppiaita eri puolilla maailmaa hyväksyvät Bitcoin koska kelvollista maksutapaa. Tähän ryhmään kuuluvat suuret yhtiöt kuten Zynga, Overstock ja jopa eBay.

On kuitenkin olemassa ongelma, joka koskee kaikkia uusia teknologioita ja Bitcoin ei ole poikkeus: siinä on kyse turvallisuudesta. On vielä monia kysymyksiä ympäri kryptovaluutta ominaisuuksien ja turvallisuuden taso ja tämän tietokaavioon juuri siitä. Tarkista sen alla tai käy Bluecoat.comto nähdä sen eri tavalla ja vuorovaikutteisesti.

Lähde: Bluecoat.com


Simpsonit tarjoavat erityisen Bitcoin-mainoksenNäyttää siltä Bitcoin tehnyt sitä osaksi Maailmankuulu näyttää Simpsonit. Yksi viimeisimmistä jaksot varustellun tämä mahtava Bitcoin ilmoitus, että näet alla. Ilmeisesti kryptovaluutta on todella tulossa valtavirtaa!

Lähde: Imgur.com


Bitcoinin perusteet: liity digitaaliseen valuutan vallankumoukseenTiesitkö, että yli 74000 Bitcoins vaihdetaan joka tunti? Tämä merkitsee yli $ 2.3 miljoonaa... Kryptovaluutta määrä kasvaa, kuten näette, mutta on uusia käyttäjiä liittymään aallon joka ikinen päivä.

Siksi 99Bitcoins päättänyt julkaista tämän suuren tietokaavioon alkaen OnlineAccountingDegrees.net, antaa perustietoja ihmisille, jotka ovat vain huomaamatta olemassaolo ja mahdolliset Bitcoin nyt. Lisätietoja ja luovuttamaan valtaa kryptovaluutta!

Via dashburst.com


Paras 7 Bitcoin-tatuointejaJotkut pitävät Bitcoin niin paljon, että ainoa tapa todella näyttää omistautuminen on merkki siitä, että tunne tulee perillinen nahat. Jos etsit inspiraatiota Bitcoin jäljittelevät tatuointi, tämä on oikea paikka etsiä.

1. Bitcoin osoite

Nai Saephan, mistä Whidbey Island (Washington, USA), on omistaja alkuperäisen tatuointi. Tämä kaveri päätti tatuointi hänen julkinen Bitcoin osoite.

2. Isä / poika tatuointi

Tämä isä-poika duo päätti tehdä vastaavia Bitcoin tatuoinnit aikana viime vuonna, kun hinta kryptovaluutta nousivat.

3. Sexy osoite

Tämä tyttö näyttää todella omistautunut tekemään hänelle digitaalista taloutta kasvamaan.

4. Huomaamaton Bitcoin tatuointi

Tämä Bitcoiner Pohjois-Virginia, Yhdysvallat, ei ole vain mukava Bitcoin tatuoinnin, mutta myös auton kanssa Bitcoin rekisterikilpi.

5. Crypto-tatuointi piilotettu paikkaan

Tämä yksi, teki vuonna 2011, oli luultavasti ensimmäinen Bitcoin tatuointi koskaan tehty.

6. Bitcoin elämän

Luultavasti suurin todiste antaumuksella nähnyt tähän mennessä.

7. Yksinkertainen Bitcoin logo

Sitä paitsi edustavat Bitcoin, tämä tatuointi oli myös maksettu kryptovaluutta.


Bitcoin Infographicin täydellinen ja lopullinen historiaGathering kaikki tärkeät tapahtumat, jotka liittyvät historiaan Bitcoinin vain yhteen paikkaan ei ole helppo tehtävä, mutta tämä tietokaavioon tekee todella hyvää työtä.

Vaikka uudet tarinat tuodaan julki yhä edelleen ympäri maailmaa päivittäin, jotkut ovat tärkeämpiä kuin muut. Mutta nämä tosiseikat, jotka oikeastaan ​​väliä ovat kaikki täällä, kiitos työn tiimin Visuaalinen Kapitalistinen (via Gizmodo). Jos luulet ollut kateissa tärkeää tietoa Bitcoin, katsomaan tätä tietokaavioon ja te varmasti ratkaista ongelman.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Dogecoin

Valikoima 10 tunnettua Bitcoin-houkuttajaa

Post Dogecoin

50 hulluja tosiasioita Bitcoin Infographicista

Post Dogecoin

20 Edullisia asioita, joita ihmiset voivat ostaa online Bitcoinilla

Post Dogecoin

10 kalliimpia tuotteita, joita voit ostaa Bitcoinsin kanssa

Post Dogecoin

10 Pienet tai syrjäiset paikat, jotka ovat omaksuneet Bitcoinin

Post Dogecoin

11 Suosittu Bitcoin puolustaa

Post Dogecoin

Kuka on Satoshi Nakamoto? Infographic

Post Dogecoin

Kiinassa säännellään Litecoinin vaihtoa ympäri maailmaa Infographic

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin T-paitoja ja asusteita

Post Dogecoin

11 Historialliset Bitcoin-hetket: kriittisen valuutan historian kuvittava lähtölaskenta

Post Dogecoin

Litecoin vastaan Bitcoin: kuka voittaa salaus-taistelun? Infographic

Post Dogecoin

13 lupaavinta salausvaluutta