Bitcoin: Modern Gold Rush? Infographic | Finnish.lamareschale.org

Bitcoin: Modern Gold Rush? Infographic

Bitcoin: Modern Gold Rush? Infographic

Mitä tapahtuu, kun joku päättää verrata Kalifornian kultakuume ja uudempi Bitcoin kiire? No, me oppia paljon mielenkiintoisia yksityiskohtia, liioittelematta. Tässä on loistava infographic joka vertaa molempien ilmiöiden, niin oppii paljon ja hauskaa!

Lähde: WhoIsHostingThis.comBitcoin-omistajat: mitä ihmiset ajattelevatBitcoin voi myös olla funand käyttäjät tietävät sen. Joten, 99Bitcoins löytänyt tämän huvittava kuva siitä Bitcoin julkaistu punertava (by serversidesandwich) eikä voinut vastustaa näyttää.

(Via LittleVisuals.com)

Kuten kaikissa foorumi, debatestarted välittömästi, toisen käyttäjän kanssa sanomalla, että hän ei hyväksy koostumukseen. Tämä oli paljon parempi hänelle:

Ja koska emme silti voinut suostua, eri käyttäjä kirjoittaneet kolmas ja täydellisempi vaihtoehto:

Kumpi sopii sinulle parhaiten?


Bitcoin: kiinnostavat ja päivitetyt tilastot InfographicSivusto Accounting-Degree.orgrecently julkaissut tämän hämmästyttävä ja täydellinen infographicwith hienoja Tietoa ja tilastoja Bitcoin.

Tiesitkö, että tällä hetkellä on noin 11,3 miljoonaa digitaalista kiertävien kolikkojen verkon kautta? Ja kasvun markkinoilla, odotamme tämä määrä kasvaa entisestään.

Via thebitcoinnews.co.uk


Bitcoin vastaan Banking InfographicBitcoin on ehdottomasti muuttaa tapaamme nähdä rahaa, mutta erityisesti tapaa näemme pankkijärjestelmän ja rahoitusmarkkinoiden. Mutta on runsaasti tilaa maailman kuuluisin kryptovaluutta kasvamaan! Nyt oletetaan lisätietoja eroista Bitcoin ja pankkijärjestelmään.

Lähde: CryptoCoinsNews


Bitcoin vastaan Gold InfographicTuhansien ympäri maailmaa, ei ole mitään jännittävämpää kuin Bitcoin... Ei edes kultaa. Maailman kuuluisin digitaalinen kolikko on kasvanut ja nykyisin on suosittu valinta uusille sijoittajille.

Katso tämä infographic ymmärtää suurimmat erot Bitcoin ja kultaa.

Lähde: Mining.com


Bitcoin esitteli kuka haluaa olla miljonääri?Joten kun Simpsonit Bitcoin on nyt ilmestynyt kuuluisan show "Kuka haluaa miljonääriksi?". Ja kysymys ei ole kovin perus! No, ainakaan täysin tuntematon kryptovaluutta. Tutustu alla olevassa kuvassa.

Lähde: Imgur.com


Block Chain Korut kokoelma 2014Varmaankin waaaayyy paljon vapaa-aikaa minun käsissä, mutta aloin Messing noin Photoshop eilen ajattelematta kuinka siistiä olisi, jos alkuun korujen tuotemerkkien ojensi kokoelma salauskontrolloitujen kolikon koruja. Luonnollisesti Ajattelin lohkoketjua kaulakoru. Joten sen sijaan että odotettaisiin Bvlgarin tai Cartier toimia, päätin luoda joitakin konseptin mainoksia itse.

Tässä on ensimmäinen esimerkki Bvlgari, erinomainen että täysin tyylikäs hieman liioiteltu ilmeen.


Seuraavaksi meidän jaksottaisketjun korusarja 2014 on enemmän ääri "En pätkääkään" katsomaan, lohkoketjua Cartier.

Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä, minimalistinen ulkoasu vain korttelin... Kantavassa Genesis Block Tiffany & Co.

Sai enää ideoita hienoja mainoksia Bitcoin luoda? Jätä kommentti alle tai vain sähköpostitse minulle täällä.

Niin ja myös kannattaa pitää mielessä, että tämä on vitsi kunnossa? Älä mene juoksentelee kysyä kun ovat uusia lohkoketjua kaulakorut tulossa ulos, en usko, että ihmiset Bvlgari arvostaa sitä....


BTC rookieille: ymmärtää Bitcoins ja miten ne kaivataan InfographicBitcoin ekosysteemi... Paikka, joka on samalla loistava ja monimutkainen, erityisesti uusia tulokkaita. Bitcoin on vaikea käsite ymmärtää itse, butit saa vielä pahempi, kun toimia, kuten kaupan ja kaivostoiminnan tulla mukaan.

Via Mining.com


Juhlaa Bitcoinin viidentenä syntymäpäivänä ympäri maailmaa ja ympäri verkkoaOn juhlan aika! Bitcoin juhlii viidettä birthdaythis perjantaina paljon odotettu 1. Marraskuuta ja kaikkialla maailmassa jokainen Bitcoiner nauttii päivä omalla tavallaan.

Viisi vuotta sitten, Satoshi Nakamoto julkaisi alkuperäisen valkoisen kirjan, joka muutti maailmaa. Joten, Bitcoin tutkija otti nopea kierros internetistä selvittää, miten tämä mielekäs virstanpylväs ollaan celebratedby kryptovaluutta yhteisöä.

1. Piirros

Sivusto Mercado Bitcoinhas luotu "doodle" juhlia tätä päivää. Voit tarkistaa sen heidän Facebook-sivulla.

2. Camping

Seanin Outpost, Pensacola Kodittomien, järjestää leiri Satoshi Forest.

3. Bitcakes

Ihana vaimo teki näitä herkullisia näköisiä Bitcakes juhlia päivämäärän mukaan tämä Reddit.

4. Edistäminen

Tuottaja turvallisen fyysisen Bitcoin lompakko Trezor täydentyy kahdella tuotteita yhden hinnalla, mutta vain muutaman tunnin.

5. Uteliaisuus

Se näyttää paljon aloittelijoille haluavat tietää, mitä Bitcoin on, mukaan tilastot paljasti Wikipediasta. Tämä Reddit sanoo, että päivittäinen näkemykset Bitcoin artikkeleita Wikipediasta ovat ylittäneet 100000 päivittäin näkemyksiä ensimmäistä kertaa sitten viime huhtikuun. Ainakin tämä kaavio näyttää valtavaan kasvuun Pelkästään viime kuussa.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Dogecoin

Mikä on sopimus Namecoinin kanssa? Infographic

Post Dogecoin

Liberté Mining yrittää jotain erilaista

Post Dogecoin

11 mahtavaa Bitcoin-mainosta

Post Dogecoin

10 Futuristinen tai tavallisista hankkeista, jotka hyväksyvät Bitcoinin

Post Dogecoin

Mikä on DarkSend?

Post Dogecoin

Murskaus BTC China Infographic

Post Dogecoin

18 mahtavaa Bitcoin-muistia

Post Dogecoin

7 mahtavaa ASIC Bitcoin Minersia

Post Dogecoin

Haastattelu: Kuuntele Bitcoin Megafoni

Post Dogecoin

Valikoima 10 tunnettua Bitcoin-houkuttajaa

Post Dogecoin

20 Edullisia asioita, joita ihmiset voivat ostaa online Bitcoinilla

Post Dogecoin

Kiinassa säännellään Litecoinin vaihtoa ympäri maailmaa Infographic