Bitcoin-kartta: lataukset käyttöjärjestelmästä Infographic | Finnish.lamareschale.org

Bitcoin-kartta: lataukset käyttöjärjestelmästä Infographic

Bitcoin-kartta: lataukset käyttöjärjestelmästä Infographic

99Bitcoins julkaisi äskettäin articleabout suosikki käyttöjärjestelmiä Bitcoiners ympäri maailmaa. Innoittamana samat tiedot, sivusto Visual.ly luonut tämän värikäs tietokaavioon.

Värit tässä "YK Bitcoin" edustavat jakautuminen lataukset alkuperäisen Bitcoin asiakkaalle käyttöjärjestelmä.

Klikkaa olevassa nähdä eri karttoja ja koko esityksestä.Mad Surge Infographicin viikkoPaljon voi muuttua seitsemän päivää ja Bitcoin on paras esimerkki. Kyky tämän hämmästyttävän kryptovaluutta pitää yllättävää yhteisö, joten tiimin Bitcoin Tutkijan kehittänyt infographic analyysin siitä viime viikolla. Katso!


Bitcoin ATM Kanadassa InfographicVoi Bitcoin nyt mennä valtavirran avulla uuden Bitcoin pankkiautomaatit? No, emme voi sanoa varmasti, mutta Bitcoin kioskit rakennettu Las Vegas-yhtiö RoboCoin varmasti parantaa jonkinlainen vallankumous ympäri Kanadaa. Maan odotetaan saada viisi näistä koneista, leviävät viisi suurta kaupunkia: Vancouver, Toronto, Montreal, Calgary ja Ottawa.

Ainoa vahvisti ATM toistaiseksi on se, joka saapuu Vancouverissa lokakuun alussa, kiitos paikalliseen kryptovaluutta myymälän Bitcoiniacs. Loput Bitcoin kioskit odottavat edelleen vahvistusta. Nyt tutustu uusiin infographic tuonut sinulle Bitcoin Tutkijan ja lisätietoja tämän innovaation.


Uusi Bitcoin-pankkiautomaatti havaittiin Chicagon talousalueellaUusi kaksisuuntainen Bitcoin-automaatti valmistamia Genesis Coinwas huomasi tänään Chicagon finanssialueella. Laite löytyy O'Neil n Wells puolesta 411 S Wells St

Lähde: Instagram


Bitcoin yrityksille: hyvä, huono ja tuleva InfographicSen jälkeen tämän vuoden musta perjantai ja Cyber ​​maanantai, puhumme kasvava yhteys Bitcoin ja yrityksiä kaikkialla maailmassa on lähes pakollista. Se, että kuluttajat rikkoi kaikki kryptovaluutta menot recordsduring ostos lomia "" houkuttelee yhä kauppiaiden kuin koskaan ennen maailman digitaalisen rahaa.

Tulevaisuudessa voi olla vain kirkas. Mutta katsotaanpa tarkistaa tämän tietokaavioon lisätietoja.

Lähde: FindMyShift.com


Bitcoin-asiakkaat satunnaisesti romahtavat maailman suurimman verkkokaupan verkostonMyrsky asiakkaiden lauantaiaamuna vahingossa kaatoi maailman suurin verkkokaupan palveluverkosto, Shopify, muutaman minuutin GAWMiner julkaisemaa Hashlet.

GAWMiners

Maailman johtava tietokoneiden, jotka ovat erikoistuneet kaivos- kryptovaluutta kuten Bitcoin, announcedits odotettu uusi lippulaivatuote perjantai-iltana. Lupaava muuttaa maailmaa kryptovaluutta ikuisesti, The Hashlet julkaisu aiheutti vyöry asiakkaille maailmanlaajuisesti tulva GAW n Shopifyhosted säilytä seuraavana aamuna, toivoen ensimmäinen rivi tilata uuden mullistavan kryptovaluutta Miner. Piikki Shopify liikenteen oli niin massiivinen, että se kaatoi sen koko verkon yli 100000 myymälää muutamassa minuutissa GAW hyväksyä ensimmäisen myynnin.

”Tiesimme vastaus piti olla suuri, mutta emme tiedä, kuinka suuri se olisi saada”, sanoi GAW Miners toimitusjohtaja Josh Garza. "Olemme kohteliaasti pyydetty ennakkovaroitus seuraavalla kerralla.”

Tweetit alkoi popping sisällä hetkiä seisokin "@GAWMiners vain kaatoi koko Shopify ekosysteemin. Vaikuttavaa.", ”@shopify Tämä on lähes varmasti johtuu valtavan liikennettä @GAWMiners sivustoon. Luonnollinen DDoS.”

Viralliset GAWMiners huomioon myös twiitannut:

"Tiesimme Hashlet olisi ravistella alallamme. Emme tienneet se halua ravistella koko @Shopify verkostossa. Anteeksi tuo myymälöissä alas !!"

Shopify n toimi nopeasti uutinen, palauttaa palvelun tunnin sisällä, mutta ei ennen GAWMiners asiakkaat jättäneet jälkensä kryptovaluutta historian ensimmäistä kertaa alan kaatoi suunnattomat Shopify verkkoon.


Bitcoin tekee roiskumisen CES 2015: ssa Las VegasiinCES 2015, jättiläinen tapahtuma tunnetaan myös Consumer Electronics Show, on osa omistettu Bitcoin. Tapahtuma on maailmanlaajuinen kulutuselektroniikan ja kodintekniikan messuilla, joka tapahtuu Las Vegasissa, Yhdysvalloissa.

Show, joka alkaa tiistaina (6) ja päättyy lauantaina (9), on taattu läsnäolo tunnettu Bitcoin companiessuch vaihtona Kraken ja Blockchain.info. Tutustu alla olevia kuvia.

Lähde: Imgur.com


Bitcoin-kaivosaltaat: kuka kuka? InfographicJälkeen mahdollisuus '51 prosentin hyökkäys äskettäin kesti Bitcoin yhteisö, se kannattaa tietää enemmän kaivos altaat saatavilla Bitcoin tilaan.

Huolimatta useita kaivostyöläisten joka jätti altaan välin Ghash.io on edelleen suurin kaivos ryhmä ekosysteemin, jossa 33 prosenttia hajautusta korko aikaan syntyi tämä tietokaavioon. Numero on selkeä väheneminen altaan kaivos- teho sen jälkeen, kun 42 prosenttia pidettiin viime viikolla.

Jälkeen mahdollisuus '51 prosentin hyökkäys' elänyt Bitcoin yhteisö viime viikolla, se kannattaa tietää enemmän kaivos altaat saatavilla Bitcoin tilaan.

Ghash.io on edelleen suurin altaan ekosysteemissä, jossa 33 prosenttia hajautusta korko aikaan syntyi tämä tietokaavioon. Numero on selkeä väheneminen kaivos- teho jälkeen 42 prosenttia vallannut viime viikolla.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Dogecoin

11 Suosittu Bitcoin puolustaa

Post Dogecoin

Mikä on sopimus Namecoinin kanssa? Infographic

Post Dogecoin

17 Pienyritykset, jotka hyväksyvät bitcoinit

Post Dogecoin

SEC: n tutkinta GAW: n kaivostyöläisten käynnissä

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin- ja Crypto-valuutan verkkosivustoja ympäri maailmaa

Post Dogecoin

7 +1 Merkittävät voitot, jotka hyväksyvät Bitcoinin

Post Dogecoin

15 Paikkoja, joissa voi ostaa olutta Bitcoinsin kanssa

Post Dogecoin

20 Edullisia asioita, joita ihmiset voivat ostaa online Bitcoinilla

Post Dogecoin

9 mahtavaa Bitcoin-kuvaa

Post Dogecoin

Bitcoin: Modern Gold Rush? Infographic

Post Dogecoin

Liberté Mining yrittää jotain erilaista

Post Dogecoin

Miten Bitcoinia käytetään eri puolilla Aasiaa?