8 Mind puhaltaa Bitcoin heists | Finnish.lamareschale.org

8 Mind puhaltaa Bitcoin heists

8 Mind puhaltaa Bitcoin heists

Aineeton luonne kryptovaluutta vuoksi suhteellisen suojattu varkaudelta, ainakin verrattuna muihin arvokkaita osia. Tämä tekee Bitcoin, tunnetuin digitaalinen valuutta kaikkien aikojen yksi turvallisimmista tyyppisiä rahaa siellä. Kuitenkin niin hyvä kuin tämä saattaa kuulostaa, Bitcoin on ollut myös osuutensa villin lännen toimintaa, sillä näytämme teille tänään.

1. Linode Hack

Maaliskuun alussa 2012 New Jersey-pohjainen web ja pilvi hosting-yritys Linode epäiltiin ryöstää monia suosittuja Bitcoin palveluja. Heikkous asiakastuen järjestelmää käytettiin saamaan pääkäyttäjän oikeudet palvelimille. Kun Linode palvelimet olivat vaarassa, kahdeksan tilejä käsittelevät Bitcoins kohdistettiin. Eniten oli Bitcoin kaupankäyntijärjestelmä, Bitcoinica. Tämä johti luvaton siirto BTC kuumasta lompakko, termi, jota käytetään kuvaamaan toiminnassa peruuttamista lompakko, palvelujen vaikuttaa. Yli 46600 BTC varastettiin!

2. Bitcoinica varkaus

Heinäkuun 2012 varas vaaransi Bitcoinica Mt. GOX tilin, varastaa 40000 BTC ja $ 40.000. Varas selvisi noin 30% Bitcoinica n crypto varat, jotka todennäköisesti maksamaan asianomistajien Bitcoinica velkaa.

3. Allinvain varkaus

Uhri oli Bitcoiner tunnetaan nimellä "allinvain" varhaisten omaksujien joka louhitaan paljon kolikoita vähin kustannuksin. Kuitenkin vuonna 2011, kun hänen suojaverhonaan omaisuutensa saanut enemmän arvoa, hän ryöstettiin ja menetti yli 25000 BTC, arvoltaan noin $ 500000 tuolloin. Hän spekuloi, että Windows turvallisuuden puute saattaisi mahdollistaa hyökkääjän päästä hänen digitaalisen lompakon, noutaa Bitcoins. Kun hän jakoi historian foorumeilla, jotkut käyttäjät ilmaisivat skeptisyyttä allinvain tarina, mutta useimmat uskoivat sen. Yksi heistä sanoi, että hän oli menettänyt Bitcoins samaan osoitteeseen.

4. Bitfloor varkaus

"Viime yönä, muutama palvelimistamme olivat vaarassa. Tämän seurauksena hyökkääjä saanut käyttöönsä salaamattoman varmuuskopio lompakon avaimet (todellinen avaimet elävät salatussa alue). Näppäinten he pystyivät siirtämään kolikkoa. Tämä hyökkäys otti valtaosa kolikoiden BitFloor piteli käsillä. Tämän vuoksi olen keskeyttänyt kaiken pörssitoiminnoissa", tämä oli miten Roman Shtylman perustaja Bitfloor, ilmoitti suurista ryöstö joka sammuttaa hänen projektin vuonna 2012. Tuolloin 24086 BTC arvoltaan noin $ 250000 varastettiin. Vaikka Bitfloor lyhyesti sammuttaa tapahtuman jälkeen, se on sittemmin käynnistetään uudelleen, ja se on sitoutunut takaisinmaksun veloistaan.

5. Bitcoinica Hack

Jep, Bitcoinica ryöstettiin useammin kuin kerran. Tällä kertaa toukokuun 2012 Bitcoinica tunkeutuja murtautuivat Bitcoinica läpi vaarantunut sähköpostitilin, ja eteni nosta 18547 BTC päässä Bitcoinica kuuma lompakko. Zhou Tong perustaja palvelun, löysivät pääsy Bitcoinica n -räkkiin palvelimelle liian etuoikeutettu vaarantuu sähköpostiosoitteen. Varkaus vei koko sisältöä, mutta mitään varmuuskopioita pidettiin.

6. Cdecker varkaus

Muka pitkäaikainen käyttäjä Bitcoin löysi hänen henkilökohtainen lompakko tyhjennetään merkittävä määrä syyskuun lopulla 2012. Tällöin varas selvisi 9222 BTC. Sillä paljon vakavia henkilövahinkoja varkauksia oli tapahtunut aiemmin, varkaus meni ilman suurempia tapaus.

7. Betcoin varkaus

Betcoin.net, uhkapeli verkkosivuilla ja sen asiakkaat menettäneet suuren summan rahaa. Tällä kertaa, omistaja otti yhtä suuri hitti, koska kaikki talletukset ja ei-live varastointi oli varastettu yhteensä 3171 BTC. Nykyään siellä on vielä noin 2900 BTC jotka jäävät palautetaan velkojille.

8. Mt. GOX tapaus

Kesäkuussa 2011 Mt. GOX, johtava BTC / USD vaihtokurssi palvelu ylivoimaisesti, kärsi vakavasta rikkomisesta seurauksena omistajuuden muutoksesta. Myyjän järjestelmänvalvojan tili oli hakkeroitu tuntematon prosessi. Käyttöoikeuksien sitten väärin tuottaa humungous määriä BTC, mutta mikään kolikoiden tukivat Mt. GOX. Vaihto ratkaisi hakata palaamalla kaupat aiempaan versioon, mutta sotku on jo tehty. Monet asiakkaat väittävät he ovat menettäneet rahaa tästä reversionin mutta Mt. GOX väittää, että se on korvannut kaikki asiakkaat täysin tästä varkaudesta. Tapahtuman mittakaava on käyty laajaa keskustelua: vaikka jotkut raportoitu varkaus lähes 500000? BTC vuoksi kyseisen tilin hakkerointi, tarkempi tarkastelu tuo tappioita lähemmäs 2500? BTC.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Dogecoin

Bitcoin vastaan dollaria vastaan kultaa vastaan - Tässä on miksi Bitcoin voittaa

Post Dogecoin

Liberté Mining yrittää jotain erilaista

Post Dogecoin

Peercoin: vähän energiaa käyttävä Bitcoin-vipu? Infographic

Post Dogecoin

Nxt Multigateway -palvelun vapauttaminen: kauppa BTC ja LTC Nxt!

Post Dogecoin

Salaisuus, joka asui kahdesti: Coinye on takaisin Infographic

Post Dogecoin

15 Paikkoja, joissa voi ostaa olutta Bitcoinsin kanssa

Post Dogecoin

10 Amazing Bitcoin T-paitoja ja asusteita

Post Dogecoin

19 Real paikkoja, joissa voit käyttää Bitcoinsia

Post Dogecoin

Valikoima 10 tunnettua Bitcoin-houkuttajaa

Post Dogecoin

11 Historialliset Bitcoin-hetket: kriittisen valuutan historian kuvittava lähtölaskenta

Post Dogecoin

Miten Bitcoinia käytetään eri puolilla Aasiaa?

Post Dogecoin

8 Lääkärit, jotka tekevät sinusta tuntuu paremmilta vastineeksi Bitcoins