7 mahtavaa ASIC Bitcoin Minersia | Finnish.lamareschale.org

7 mahtavaa ASIC Bitcoin Minersia

7 mahtavaa ASIC Bitcoin Minersia

ASIC minersare lähin et koskaan olemaan rahaa kone! Nämä pedot vallan ja tehokkuus ovat suosituin kaivos laitteen heti ja niiden suosio ja kysyntä säilyvät jopa päivällä he osoittivat ylös.

Kun saavuimme theApplication Specific Integrated Circuit (ASIC) aikakausi, tiesimme voinut mennä takaisin. Ei, emme halua palata! Se ei saa mitään parempaa kuin ASIC pelimerkkejä, tekniikka on erityisesti suunniteltu louhia Bitcoins.

On huhuttu, että yksi näistä kaivostyöläisten myytiin hiljattain $ 20000 dollaria eBayssa. Totta? Emme tiedä. Ot voi olla vain juoruja, mutta totuus on, että ASIC kaivostyöläiset ovat huipennuksena. Nykyään ASIC tosissaan ja voiton ja olemme täällä näyttää joitakin parhaista kaivostyöläisten siellä.

1. Butterfly Labin BitForce 500 GH / s kaivos rig

Hämmästyttävä 500 gigahashes sekunnissa tehokkuuden, tämä ASIC kaivos- rig Butterfly Labs nähtiin ensimmäisen kerran toimi kesäkuussa.

2. Bitforce SC 60 Bitcoin Miner

Uusi yhtenäinen Bitforce SC (Super Computer) voi tuottaa 60 gigahashes sekunnissa, kuluttaa noin 270W juostessa yläosassa sen nopeus.

3. Avalon V1

Tämä modulaarinen järjestelmä ASIC prosessorit oli ensimmäinen ASIC Bitcoin kaivos- laitteisto on kuljetetaan BitSynCom LCC. Avalon V1 emolevy on neljä hajautusvaihetta yksikköä, mikä vastaa noin 89 gigahashes sekunnissa.

4. 5 GH / s ASIC Bitcoin kaivos- laitteisto

Tämä ASIC kaivos kamppeet luoma Butterfly Labs kesti aikansa toimitetaan, mutta kun se vihdoin saapui se osoittautui hyvä sijoitus. Tämä kehittäjä laite voi saavuttaa 5 gigahashes sekunnissa.

5. Nopeasti Hash-One 256 GH / s Module

Tämä kaivos lauttojen kehittämä aktiivinen Mining Corporation, on yksi nopeimmin hevosten kisassa 256 gigahashes sekunnissa. Valmistaja kutsuu sitä "Maailman nopein Bitcoin Minnig Chip".

6. KnCMiner

Luovat Tämän KnCMiner ovat menossa lupaava 28 nm ASIC-suunnittelun tässä kaivos- kamppeet, nimeltään projektin Jupiter. Kone voi mennä jopa 400 gigahashes sekunnissa.

7. ASICMiner USB Block Erupter

Tämä ASIC kaivosmies ehkä ole tehokas kuin sen "veljet", mutta se on jotain muut eivät: se on kannettava. Tutustu infographic tästä kaivos laitteesta.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Dogecoin

Bitcoin-kartta: lataukset käyttöjärjestelmästä Infographic

Post Dogecoin

Bitcoin: Modern Gold Rush? Infographic

Post Dogecoin

13 lupaavinta salausvaluutta

Post Dogecoin

9 mahtavaa Bitcoin-kuvaa

Post Dogecoin

Lehdistötiedote: Trucoin julkistaa kumppanuudensa purkamisen NCC: n ja Presto Financial kanssa suunnitelmien kanssa viralliselle käynnistämiselle, joka lähes nelinkertaistaa vanhan kumppanuuden kattavuuden Yhdysvaltojen osavaltioista

Post Dogecoin

Top 13 Bitcoin-hanat

Post Dogecoin

19 Real paikkoja, joissa voit käyttää Bitcoinsia

Post Dogecoin

Primecoin: nopeasti nouseva kolikko, joka palvelee tiede Infographic

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin- ja Crypto-valuutan verkkosivustoja ympäri maailmaa

Post Dogecoin

Mitkä ovat julkkikset, jotka sanovat Bitcoinista? Tässä on 6 tweetsä, jotka haluat lukea

Post Dogecoin

11 Suosittu Bitcoin puolustaa

Post Dogecoin

8 Lääkärit, jotka tekevät sinusta tuntuu paremmilta vastineeksi Bitcoins