14 mahtavaa Bitcoin-aloitusta | Finnish.lamareschale.org

14 mahtavaa Bitcoin-aloitusta

14 mahtavaa Bitcoin-aloitusta

Bitcoin vaikutus ja teho on ilmeistä kaikkialla maailmassa syntymän useita uusia yrittäjiä ja yrityksiä, jotka päivittäin päättävät omaksua kryptovaluutta.

Tervetuloa Bitcoin yritysmaailmaan, jossa yhteisyritykset esiin pelkästään olemassaolosta johtuva tämän hämmästyttävän uuden teknologian. Tässä on luettelo 14 hämmästyttävä startup hyvin erilaisista fieldsof virtuaalisen valuutan maailmankaikkeus.

1. TruCoin Technologies

Tämä alusta mahdollistaa kaupan Bitcoin läpi useita vaihtoja, kun käytetään vain yhtä palvelua. "Uskomme, että autonomisen yksilöt ovat parhaassa asemassa päättämään missä heidän omat tulot ja varat pitäisi ottaa käyttöön", voit lukea TruCoin n verkkosivuilla.

2. Mt. GOX

Vaikka se menee läpi paljon ongelmia viime aikoina, Mt. GOX on edelleen Bitcoin vaihto, joka toimii suurin tapahtumien määrä.

3. Alydian

Käynnistyksen Alydian, jota tukee Bitcoin yrityshautomo Coinlab "mullistaa Bitcoin alan suuryritystason kaivos".

4. Butterfly Labs

Perhonen Labsproduces useita kaivos- laitteita, muiden sovellusten ohella. Yhtiö on käsitellyt joitakin viivästyksiä lähetyksen niiden ennakkoon tilatut ja kauan odotettu laitteita.

5. Bitpay

BitPaywas perustettiin toukokuussa 2011, ja se on nykyisin johtava prosessorin Bitcoin maksualalla. "Meidän tehtävämme on tehdä Bitcoin jokaisen kauppiaan suosikki maksutavan", yhtiö väittää.

6. Coinbase

San Francisco-pohjainen käynnistyksen luonut kansainvälisen digitaalisen lompakon, jonka avulla voit turvallisesti käyttää, ostaa ja hyväksyn Bitcoin. Coinbase tehtävänä on tehdä kryptovaluutta helppokäyttöinen ympäri maailmaa.

7. BitInstant

BitInstant on myös menossa läpi huono aika: se ei tällä hetkellä toimi, koska iso uudistukset ja syytetään rikoksista kuten perusteetonta etua. Kolme käyttäjää äskettäin jättänyt oikeusjuttu yhtiötä vastaan. Käynnistyksen tärkein tavoite on tarjota nopea välisiä varainsiirtoja ja osaksi Bitcoin vaihtoa.

8. Coinsetter

Tämä Bitcoin kaupankäyntijärjestelmä tekee elämää nousuaan helpompaa. Coinsetter kuvailee itseään "luotettava ja käyttäjäystävällinen alustan".

9. Tradehill

Tradehill Prime väittää olevansa "turvallisen ja luotettavan virtuaalisen valuutan kaupankäynnin ratkaisu ammattimaisille sijoittajille, yrityksille ja hallituksille". Palvelu on suunnattu henkilöille ja organisaatioille, jotka haluavat vaihtaa $ yli 10000.

10. BTCe

0

Tämä Bulgaria-pohjainen kryptovaluutta vaihtoon avulla käyttäjät voivat vaihtaa Bitcoins, Litecoins ja Namecoins Yhdysvaltain dollari, euro ja ruplaa.

11. Bitcoin Magazine

1

Bitcoin Magazinewants olevan "tarkin ja ajan tasalla tietolähde, uutisia ja selostus siitä Bitcoin ja salauskontrolloitujen valuuttojen". Tällä hetkellä lehteä tavoittaa satoja tuhansia lukijoita kuukausittain.

12. BTC hillo

2

BTC Jamis vertaisverkon Bitcoin luotonanto verkko, jossa "sijoittajat voivat ansaita suurempia tuottoja ja lainanottajien voi valita hinnat heillä on varaa".

13. Gliph

3

Gliphwas äskettäin esillä 99Bitcoins, sillä yhtiö tuottaa palvelun, joka yhdistää viestinnän ja Bitcoin liiketoimet.

14. BtcTrip

Kaikista kauppiaat, jotka käsittelevät ja hyväksyvät Bitcoin, BtcTripis erityistä. Tämä alusta tarjoaa mahdollisuuden ostaa lentoliput kanssa kryptovaluutta ja uusia palveluja ovat tulossa pian.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Dogecoin

11 Suosittu Bitcoin puolustaa

Post Dogecoin

Murskaus BTC China Infographic

Post Dogecoin

50 hulluja tosiasioita Bitcoin Infographicista

Post Dogecoin

Lehdistötiedote BitcoinExpo 2014: sta

Post Dogecoin

21 mahtavaa Litecoin-kaivosrikkoja

Post Dogecoin

Miten Bitcoinia käytetään eri puolilla Aasiaa?

Post Dogecoin

Lehdistötiedote: Trucoin julkistaa kumppanuudensa purkamisen NCC: n ja Presto Financial kanssa suunnitelmien kanssa viralliselle käynnistämiselle, joka lähes nelinkertaistaa vanhan kumppanuuden kattavuuden Yhdysvaltojen osavaltioista

Post Dogecoin

Mitkä ovat julkkikset, jotka sanovat Bitcoinista? Tässä on 6 tweetsä, jotka haluat lukea

Post Dogecoin

15 Paikkoja, joissa voi ostaa olutta Bitcoinsin kanssa

Post Dogecoin

9 mahtavaa Bitcoin-kuvaa

Post Dogecoin

Bitcoin: Modern Gold Rush? Infographic

Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin- ja Crypto-valuutan verkkosivustoja ympäri maailmaa