11 Suosittu Bitcoin puolustaa | Finnish.lamareschale.org

11 Suosittu Bitcoin puolustaa

11 Suosittu Bitcoin puolustaa

Jälkeen paljastaen sen suurin vastustajat tänään vaihtaa vaihteita ja haluamme näyttää listan ihmisistä ja instituutiot, jotka ovat hyväksyneet cryptocurrencysince alussa. Onhan Bitcoin on valtava fanijoukko ja nämä seuraavan 11 suosittuja puolestapuhujat ovat vain joitakin niistä.

1. Paul Graham

Paul Grahamis hetkellä kolmas merkittävä teknologia sijoittaja osoittamaan tukea Bitcoin. Hän on yksi arvostetuimmista ja vaikutusvaltaisimmista Bitcoin kannattaa koska alkuvaiheessa digitaalisten valuutan historiaa.

2. Saksan valtiovarainministeriö

Germanytook runsaasti portaita auttaa kryptovaluutta kasvamaan toistaiseksi, joista viimeinen on uusi sääntö, joka sanoo, että Bitcoin on "yksityistä rahaa" ja "rahayksikön".

3. Frank Schäffler

On mahdotonta puhua Saksan ja jättää nimensä Frank Schäffler. Tunnettu jäsen parlamentin talousvaliokunnan tekee kaiken hän voi edistää rakastettunsa kryptovaluutta.

4. Jason Calacanis

Amerikkalainen internet-yrittäjä ja bloggaaja oli yksi ensimmäisistä henkilöistä puhuu Bitcoin Webissä, levittää sanaa ja tietoisuuden lisäämistä varten. "Olemme 100% varma, että hallitukset alkavat kieltämällä Bitcoins seuraavien 12-18 kuukausi", hän kirjoitti vuonna 2011.

5. Wikileaks

Sen jälkeen, kun Julian Assange tapauksessa Wikileakshad voittaa taloudellinen saarto. Ja arvaa mitä auttoi? Bitcoin, tietenkin.

6. Expensify

  

Aiemmin tänä vuonna palvelu Expensifyenabled Bitcoin maksuja ottaen valtava askel auttamaan ja tukemaan kryptovaluutta.

7. Nassim Nicholas Taleb

Tämä Libanonin amerikkalainen esseisti, tutkija ja tilastotieteilijä - joka aina keskittynyt työstään ongelmia satunnaisuuden, todennäköisyys ja epävarmuus - on merkittävä Bitcoin kannattaja. Alussa vuonna hän kirjoitti punertava: "Bitcoin on alku jotain suurta: valuutta ilman hallitusta, jotain tarpeellista ja välttämätöntä".

8. David Friedman

Tunnettu taloustieteilijä on yksi niistä ihmisistä, jotka on pyritty lisäämään tietoisuutta Bitcoin selittämällä sitä ihmisille yksinkertaisesti, niin kuin hän teki tämän analyysin.

9. Ashton Kutcher

Kuuluisa Hollywood-näyttelijä antautui voiman Bitcoin jo toukokuussa, kun hän ilmoitti hän investoimalla kryptovaluutta. Tuolloin hän sanoi "Bitcoins ilmeisesti yhä relevantti (...) Suurin juttu Bitcoin ei Bitcoin sinänsä, mutta mitä se hajautettu tekniikka todella tehdä?".

10. Kevin Rose

Kevin Rose on tunnettu kryptovaluutta tukija alan rahoituksen. "Ostettu muutama Bitcoins on $ 95 eilen... Jotain Super himo noin Bitcoin", hän Twitted jo toukokuussa.

11. Kevin O'Leary

0

Liiketoiminta pankkiiri Kevin O'Leary, mistä O'Leary rahastoista, osoitti äskettäin kuinka paljon hän haluaa Bitcoins sanoen, että kasvu kryptovaluutta teki ansaita joukossa maailman valuutoista.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Dogecoin

Video Game Developer Blockchain-tekniikan avulla nostaa $ 1mm

Post Dogecoin

Mielipiteet 6 bitcoin-ystävällisestä poliittisesta ehdokkaasta

Post Dogecoin

8 Mind puhaltaa Bitcoin heists

Post Dogecoin

15 Paikkoja, joissa voi ostaa olutta Bitcoinsin kanssa

Post Dogecoin

Valikoima 10 tunnettua Bitcoin-houkuttajaa

Post Dogecoin

Viestit jalokivillä

Post Dogecoin

Kiinassa säännellään Litecoinin vaihtoa ympäri maailmaa Infographic

Post Dogecoin

Bitcoin: Modern Gold Rush? Infographic

Post Dogecoin

20 Strange asioita, joita voit ostaa Silk Roadilla

Post Dogecoin

Faucetin takana

Post Dogecoin

Miten voittaa kannattavan Bitcoin Mining Farmin

Post Dogecoin

Primecoin: nopeasti nouseva kolikko, joka palvelee tiede Infographic