Bitcoin vastaan dollaria vastaan kultaa vastaan - Tässä on miksi Bitcoin voittaa | Finnish.lamareschale.org

Bitcoin vastaan dollaria vastaan kultaa vastaan - Tässä on miksi Bitcoin voittaa

Bitcoin vastaan dollaria vastaan kultaa vastaan - Tässä on miksi Bitcoin voittaa

Tämä viesti on alunperin lähetetty tammikuuta 2015. Nyt, 18 kuukautta myöhemmin on aika palata tosiasiat:

Siirtyminen Fiat valuutta on helppo, koska Fiat on "yksinkertainen". Keskuspankki laskee liikkeeseen valuutan, heillä on verkosto pankkien käsitellä tapahtumia, eikä tarvita varastointiin, kuljetukseen, suojaava tai tilintarkastukseen metallin tukea sitä. Sana hallituksen ja hyväksymisen valuutan verojen, antaa sille arvoa. Kuten useimmat tietävät, tämä johtaa muihin ongelmiin. Silti se on se hyöty, jonka on punnittava sitä ongelmiin. Koska USD on yleisimmin käytetty fiat valuutta, sitä käytetään tässä esimerkkinä. Ei kaikki fiat valuutta järjestelmät ovat täsmälleen samat, mutta ne jakavat useimmat samat hyvät ja huonot puolet.

Myönteiset seikat USD

 1. On helppo siirtää, tallentaa, ja vaatimus. Ei ole tarpeeksi fyysisiä dollaria maailmassa kattamaan Yhdysvaltain dollarin määrän, joka on "omistaa", mutta jos haluat saada käteistä fyysisessä muodossa, se vie vain matkan pankkiin saada se.
 2. Teoriassa sen pitäisi olla kyky täyttyvät ja tyhjentyvät, tarpeen mukaan vaikutusten lieventämiseksi taloudellisia ongelmia, ja nopeuttaa talouden kasvun aikoina. (Onko näin pro tai con riippuu näkökulmasta)
 3. Ei tarvinnut kultaa sidottu valuuttaa, se vapauttaa metalli, jota käytetään kaupallisiin tarkoituksiin.
 4. Koska se ei ole todella liitetty mihinkään fyysiseen, se olisi erittäin jaollinen, joustava, ja digitaalisesti käyttökelpoinen.
 5. Estää pankit romahtamisen vuoksi suuri määrä nostoja kun rahan kysyntä on korkea. (Tämäkin on usein todettu pro, mutta se on hyvin keskusteltu)
 6. Luomassa fiat, ja järjestelmä lainaavat ja velat, joita se käyttää, myös luo järjestelmän tarvitaan käsitellä tapahtumia.

Mainsteam taloustieteen tänään, jotka yleensä tukevat toimet Federal Reserve ja valtiovarainministeriö, perustuvat sekoitus uusklassisen ja keynesiläinen taloustiede. Näyttää kuitenkin siltä, ​​että he ovat kaikki jääneet viestin jollakin Keynesin kuuluisimmista lainausmerkkejä, vaikka on selvää, "By jatkuva prosessi inflaation, hallitukset voivat takavarikoida, salaa ja huomaamatta tärkeä osa runsaasti kansalaisiaan. Tällä menetelmällä he eivät ainoastaan ​​takavarikoi, vaan he takavarikoivat mielivaltaisesti, ja vaikka prosessi köyhdyttää monia, se tosiasiassa rikastuttaa joitakin. Tämän näkeminen mielivaltaisen uudelleenjärjestely rikkaudet iskee paitsi turvallisuutta, mutta luottamus oman pääoman nykyiset tulonjakoon."

 • Kun yritetään ohjata rahan tarjontaa, aikoja laajeneminen ja supistumista rahan tarjonnan tarvitaan. Nämä jaksot ovat mitä saavat aikaan "puomit" ja "rintakuvat" näemme niin usein. Näiden nousu- ja laskukaudet, joilla on suuria pääomia on kyky hyödyntää massiivisesti aikana puomit, lisätä niiden rikkaus, sekä suojautua aikana rintakuvaa. Keskimääräinen henkilö, jolla ei ole riittävästi likvidiä pääomaa, tai halpa luottoa, hyötyi murskataan aikana rintakuva, joka yleensä aiheuttaa laman jossain muodossa. Kolikon Lyhyt n Evan Faggarthas kirjoittanut laajasti nämä "suhdannevaihteluihin".
 • USD, tai fiat valuutta, on vain tukena sanan hallituksen, ja velka. Johon mahtuu aikoina hyvinvointia, mutta voi aiheuttaa hyperinflaatio tai talouden romahdus jos ajanut liian pitkälle.
 • Vaikka USD on tällä hetkellä eniten käytetty valuutta, ainakin yritysmaailmassa, se lähtö kultakannasta jättää haavoittuvia. Päälle, että, yhdiste inflaation edellä on esitetty on luoda suuri kuilu, joka tuhoaa kaikki näennäisen "keskiluokka", kun taas luo illuusion taloudellisen kasvun kautta suurempi määrä. "Tallenna korkea" osakemarkkinoilla ei tarkoita paljon, kun se huippukohta voidaan katsoa lähes kokonaan inflaatioon.

  Todellisuudessa osakemarkkinoilla pitäisi saavuttaa "ennätykseen" joka vuosi, että talous on vielä jäljellä tasainen. Ei ulotu, joka osoittaisi, että talous toimii huonosti verrattuna edelliseen kauteen.

  Bitcoin vs. Gold - Gold Standard

   

  Bitcoin on perustettu osittain Itävallan talous-, libertaari ideoita, ja oli tarkoitus olla jotain, joka muistuttaa digitaalinen versio kultaa tukeman käteistä. Se on onnistunut monin tavoin, lukuun ottamatta arvonsa, mutta se voi tulla vain valtavirran hyväksyntää ja aikaa. Nyt tiedän, että on olemassa monia Itävallan Taloustieteilijät, libertaristit, "Gold Bugs" jne, jotka ovat eri mieltä, mutta kun tarkastellaan positiivinen ja negatiivinen pistettä jäljessä kultaa valuuttaa, tai kulta tukema valuutta on varmasti tilaa parannus.

  Myönteisiä puolia Kulta tukeman Valuutan

  1. Kulta on perusarvo kahdesta syystä: On harvinaista, ja se on hyödyllinen asioita vaihtelevat koruja valmistukseen elektroniikan lääke-toteutustapoja.
  2. Kulta ei voi luoda (ainakaan ilman tuhlaamaan liian kalliita määrän energiaa). Ainoa tapa saada "uusi" kulta on louhia sitä.
  3. On helppo tarkistaa, että kulta on aito, ja suhteellisen puhdas, mikä on tarpeellisiksi tarkastaakseen kullan tarjonta kulta tukema valuuttaa, tai vaihtoon valuutan mainitulle kultaa.
  4. Kulta tukemien valuutan (kuten dollari kerran oli) mahdollistaa kultaa voidaan käyttää tarvitsematta kuljettaa itse kullan.
  5. Kullan tukema valuutta kestää manipuloinnin keskuspankissa, valtion tai muita voimakkaita ryhmiä.
  6. Kulta tukema valuutta on edelleen vakaa valuuttakurssi. Esimerkiksi kun on Gold Standard, joka oli paljon Yhdysvaltojen historian, 1 troy unssia kultaa oli arvoltaan $ +20,67. Poikkeuksena tästä oli sisällissodan aikana, kun hallitus oli enemmän velkaa kuin se voisi maksaa takaisin, ja joutui keskeyttämään maksut kultaa ja hopeaa. Tämä oli päinvastainen jälkeen sodan päättymisen, ja $ +20,67 hinta pysyi tammikuun 31. Päivään, 1934, jolloin FDR allekirjoitti Gold Reserve Act. Tämä oli ensimmäinen askel kohti dollaria tänään, ja arvoaan dollariin 40% yön yli, jolloin $ 35 prosentin unssi kultaa tulosprosentti.

  Nyt ne kohdat ovat aina olleet pakottavaa tarvetta kultaa tukeman valuutan mielestäni. Nämä samat asiat sovellettaisiin valuuttoihin tukena muita jalometalleja, kuten platinaa tai hopeaa, samoin. Tästä huolimatta, kulta tukema valuuttojen eivät ole negatiivisia puolia, että yksi on hyväksyttävä.

  Kielteisiä puolia Gold tukeman Valuutan

  1. Kullan tukeman valuutan pitää täysin tuekseen määrä kultaa sanotaan edustavan, mutta ei ole mitään keinoa luotettavasti osoittamaan, että kulta on olemassa riittävästi. Tarkastuksia voidaan ajoittain tehdä, mutta kyseisten tarkastusten vielä kriittisen pisteen epäonnistumisen tilintarkastajien itse. Ihmiset ovat katoavaisen. Joten, vaikka se ei ole vastustuskykyä manipulointi, jotka on lueteltu se ammattilaiset, se voi silti käsitellä (On helppo nähdä esimerkki tästä. USD: n siirtyminen olemasta kultaa tukeman Fiat johtui valuutan manipuloinnista.)
  2. Tarvittavat hamstraaminen kultaa takaisin valuutan pitää sen käytön tavoilla, jotka ovat todella hyödyllisiä. Vaikka kulta, jota ei käytetä takaisin valuutan päätyy arvoon, joka on suurempi kuin se käyttää monissa tapauksissa, ja näin ei ole kustannustehokasta käyttöä. Tämä on enemmän asiaa tänään, lisääntyvä valmistus ja lääkkeelliset käyttötavat kultaa ja muita jalometalleja, kuin se oli aikaisemmin.
  3. Kustannukset varastointiin ja suojella kultaa, joka tukee valuutta on tuhlaamisen ja on vielä mahdollisuus varkaudesta, vaikka se ei todennäköisesti onnistu.
  4. Kulta on erittäin jaollinen, mutta ei jaollinen tarpeeksi. Vaikka kaikki kultaa, joka on koskaan louhittu, joka vuonna 2013 oli ajateltu olevan välillä 155000 ja 171000 tonnia, käytettiin tukemaan valuuttaa (mikä ei ole), niin jokainen henkilö olisi vain voi omistaa pieni määrä. Operaattorin varallisuuden jakautumisen syrjään, jos jokaista maapallon omistaa saman verran, että se toimisi ulos ~ 0,7 -.8 unssia kultaa per henkilö. Todellisuudessa valtaosa ihmisistä olisi vain oikeus vaatia pieni murto-osa tästä määrästä.
  5. Digitaalisessa maailmassa elämme tänään, vaikka kulta tukeman valuutan paikallaan, on edelleen tarvetta jättiläinen tapahtumien käsittelyn verkkoon. Tämä verkosto, rakennettu keskitetty, kulta tukema valuutta, lisää kustannuksia kaikki tavarat ja palvelut.
  6. Aikoina kipeästi, kuten sodan aikana, maan talouden voidaan kokonaan pysähdy velka on suurempi kuin sen kultavarannot. Laitoin tämän negatiivisen luettelon, koska se on yleensä pidetty sinänsä, mutta sen ulkopuolella hyvin harvoissa tapauksissa, kuten sodan välttämättömyyden, ei ole mitään syytä, että maan pitäisi olla enemmän velkaa kuin se voi maksaa.
  7. Niin hullulta kuin tämä kuulostaa, on laillinen mahdollisuus, että kullan ohella hopeaa, platinaa ja muita harvinaisia ​​elementtejä, on pian saatavissa paljon suurempia määriä. Useita yrityksiä, kuten Planetary Resources, ovat tukena erittäin varakkaiden yksityishenkilöiden ja suunnitelma kaivoksen asteroideja. Kyllä, kaivos asteroideja. Vaikka useimmat ihmiset ajattelevat asteroideja kuin suurissa erissä rock, ja ne useimmiten ovat, ne ovat myös täynnä metallia. Jopa pieni, S-tyypin asteroidaround 10 metriä leveä tulisi sisältää keskimäärin 1433000 kiloa metallia, ~ 110 lbs että on harvinaiset metallit. Muutamat suuret asteroidit joita on tutkittu odotetaan olevan biljoonien dollarien arvosta harvinaisia ​​metalleja.

  Tarkasteltaessa kielteisiä puolia kulta tukema valuutta, se on helppo ymmärtää, miksi fiat on suosittu. Kulta oli erittäin tehokas rahajärjestelmä paljon ihmiskunnan historian, jolloin sitä käytettiin suoraan, mutta yhä yhteyksien maailmassa, se on erittäin hankalaa. Lisäksi, kuten edellä mainittiin, sotia usein laittaa maista velkaa, että he eivät pysty maksamaan. Erilaisia ​​pieniä sodat 1800-luvun lopulla ja alkuvuodesta 190ss sekä ensimmäisen maailmansodan teki tämän Euroopan maassa. Fiat oli heidän "ratkaisu" tähän, ja Yhdysvaltain perässä suuren laman aikana.

  Bitcoin, The Blockchain, ja tulevaisuus Money

   

  Bitcoin on vallankumous

  Mitä tapahtuu lähitulevaisuudessa, koska blockchain. Blockchain tarjoaa mahdollisuuden digitoida rahaa tavalla, joka ei tarvitse keskeinen viranomainen luo se, eikä se tarvitse 3rd party toimia välikäsi liiketoimia. Tietenkin, kunnes Bitcoin, tai jokin muu digitaalinen valuutta, hyväksytään laajalti riittää poistamaan riskin suoralta hyväksynnän niin se pysyy sidottu muihin valuuttoihin, joka ei tuo tarvetta maksu-prosessori tai valuutta lämmönvaihdin, helpottaa tapahtuman. Silti se on ongelma, joka on puututtava lisääntyvää käyttöönottoa ja edelleen verkoston kehittämistä.

  Etuja ja haittoja varten Bitcoin ovat hyvin erilaisia ​​kuin kullan ja dollarin. Se vie parhaat puolet valuuttoja, ja leikkaa pois huonot:

  Myönteisiä puolia Bitcoin

  1. Bitcoin on rakennettu niukkuutta ja käyttökelpoisuuden että mielestäni paljon paremmin kuin kulta. Kun kulta on monia teollisia käyttötarkoituksia, mikä antaa sille itseisarvo, käyttö kultaa valuutan tai arvon säilyttäjänä, voi rajoittaa sitä, kuinka kustannustehokasta se on käyttää monissa tuotteissa. Bitcoin on käyttökelpoisuutta, joka ei vähennä teollisuudelle. Bitcoin Verkoston prosessointitehoa yhdistettynä blockchain tarjoaa julkisen Ledger, joka voidaan helposti käyttää kirjanpitoa varten, se tarkistaa automaattisesti jokaisen transaktion voimassaoloajan, estää väärentämisen, ja tarjoaa alustan rakentaa monimutkaisempia rakenteita. Nämä kyvyt saa vain perinteisellä valuutan avulla yritykset, jotka myyvät palveluja, tai yrityksille, palkkaamalla henkilöstöä käsittelemään niitä.
  2. Bitcoin ei voi aidosti manipuloida. Vaikka Bitcoin nykyinen arvo voi edellyttää manipuloinnin varakkaiden yksityishenkilöiden, kuten koko "markkina-arvo" on vielä pieni, että tätä, todellinen tarjonta bitcoineja voi. Tämä tarkoittaa sitä, että ydin sääntöjä ei muuteta, eikä tiettyjen ryhmien kiinnitetään erityistä etuja valuutan. Sen sijaan että valuutta, jota ohjataan pienryhmä, se on valuutta, jota ohjataan yksimielisesti kaikilta osapuolilta.
  3. Bitcoin liiketoimet ovat välittömiä. Kun Bitcoin on lähetetty, kauppa välittömästi alkaa levitä verkon kautta. Vastaanottaja voi nähdä, että he ovat saaneet kaupan heti, tai muutaman sekunnin. Sitten kun se on täysin vahvistettu, olisi tilastollisesti epätodennäköistä sen olevan virheellinen. Sanoisin mahdotonta, mutta se ei ole täysin totta. Kuitenkin muutaman vahvistukset, olet todennäköisesti voittaa lotossa kuin on liiketoimi osoittautua pätemättömäksi.
  4. Bitcoin liiketoimet ovat peruuttamattomia. Tämä on kaksiteräinen miekka, ainakin tällä hetkellä. Vaikka se eliminoi maksu-selkä, joka nykyisin vaivaavat online-kauppiaita, ja nostaisi kustannuksia kaikkien tavaroiden kaikille, se mahdollistaa myös epärehelliset kauppiaat hyväksymään bitcoineja, niin ei tarjota palvelua tai tavaroita, lupasi. Kuitenkin haittapuoli tässä rajoittuu enimmäkseen vähemmän tunnettuja, tai anonyymejä kauppiaat, koska se on edelleen laitonta tehdä tämän, ja suurempia kauppiaiden on maine ylläpitää. Eri ryhmät työskentelevät ratkaisuja tähän ongelmaan, jossa Todennäköinen vastaus on hajautettu escrow ja / tai välimiesmenettelyssä järjestelmään.
  5. Bitcoin on läpinäkyvä. Syynä voin tehdä joitakin lausuntoja edellä johtuu yksinkertaisesti siitä ei ole mitään kätkettynä Bitcoin. Toisin USD, joissa sisäkorvan toiminnasta Fed ja mitä he tekevät kanssa valuutta, tai jopa kultaa, sillä on vaikea tehdä tarkkaa tuomion kuinka paljon kultaa on tällä hetkellä saatavilla, tai saattaa tulla käyttöön tulevaisuudessa, Bitcoin parametreja tunnetaan. Koodi että Bitcoin verkko on rakennettu on avoimen lähdekoodin, joten kuka tahansa, jolla on kyky lukea koodi on vapaasti tehdä niin, ja että laissa säädetään kaiken Bitcoin. Kokonaismäärä kolikoita, miten maksutapahtumat hoidetaan tai mitä tapahtuu missään olettamusta voidaan tutkia. Vaikka muutoksia koodiin voidaan ehdottaa, ja hyväksyi, jos koko verkko saavuttaa yksimielisyys, kuten aiemmin mainittiin, ja nämä muutokset voidaan ehdottaa, ja testattiin verkon ulkopuolella, kuka tahansa.
  6. Bitcoin on tehokkain tapahtumankäsittelyjärjestelmässä koskaan luotu. Koska Ledger hoitaa tietokoneet, ja tapa, jolla tapahtumia käsitellään ja tallennetaan perustuu matematiikkaan, se on aina todennettavissa, ja ei kuulu virheitä. Tämä automaattinen prosessi on tehokkaampi kuin mikään maksujen käsittelyyn, joka perustuu ihmisten analysoida, koska se ei tarvitse maksaa perinteisten työvoimaa. Vain kaivostyöläisten on maksettava, ja ihmiset ovat yleensä valmiita ottamaan kaivoskoneita kunhan niiden tuloista on jopa hieman yli huolto- ja energiakustannuksia. Siksi blockchain ja kryptovaluutta, tullaan tulevaisuudessa, vaikka Bitcoin korvataan. Tehokkuutta järjestelmää ei voida täsmäsi paitsi, mahdollisesti toisen hajautetun, automaattinen järjestelmä.
  7. Bitcoin on äärettömän jaollinen. Tällä hetkellä 1 Bitcoin voidaan jakautuu 100.000.000 pienempiin yksiköihin, joita kutsutaan satoshis. Kuitenkin tämä raja ei ole kiveen hakattu. Jos jossain vaiheessa, yli 2.100.000.000.000.000 eli 2,1 biljoonaa, rahayksikköinä tarvitaan, niin se ei olisi vaikeaa antaa valuutan jaotellaan toiseen desimaalipilkkua tai kaksi.

  Piste kaikki tämä on huomauttaa kohtalokas puutteita, näen fiat valuutta, sekä kulta-pohjainen valuutta, mutta myös osoittavat Siksi uskon Bitcoin, tai toisella kryptovaluutta, tulee lopulta normi.

  Fiatin iso virhe on keskusjohtoisuuteen ja inflaation. Ihmiset ovat corruptible, ja vallanpitäjät ovat vakuuttuneita enemmistö maailman että lievä inflaatio vuosittain on hyvä asia. Että on puoliksi totta. Lievä inflaatio on normaalia valuutta, ajoittain, ja deflaatio on normaalia valuutta, muulloin. Inflaatio, pahentaa vuositason on yksinkertaisesti varkaus. Se on tapa varastaa runsaasti väestön käyttäen matematiikkaa, tavalla, joka ei ole helposti havaittavissa lyhyellä aikavälillä. Kuitenkin se on uskomattoman voimakas ajan.

  Gold iso virhe on myös se vahvuus. On hyödyllistä, raskas, jaettavissa, joustava, eikä sitä voida tuottaa tehokkaasti. Ei-digitaalisessa maailmassa, joiden talous on vähemmän toisiinsa, se on hämmästyttävä valuutta. On syy, että se oli valuutoilla sekä hopeaa ja muita arvokkaita, käyttökelpoisia metalleja, tuhansia vuosia. Valitettavasti se ei voi pysyä mukana teknologian... Tai ehkä tekniikka ei voi pysyä sen tarpeisiin. Ilman tapa hetkessä kuljettaa kultaa henkilöstä toiseen, mikä on mahdotonta ilman jonkinlaista uskomattoman läpimurto johtaa teleportaatio sitten kuljetuskustannuksia, tai riippuvuus keskeinen holvien tallentaa kultaa, edelleen ongelma. Sitten kulta itsessään on niin hyödyllinen paljon tekniikkaa luotamme tänään, sekä teknologian että kehitetään, että kulta tarjonta on todella tarvitaan teollisuuskäyttöön. Ensimmäistä kertaa historiassa, ihmiset ovat todella "kuluttavat" kulta.

  Bitcoin välttää näitä heikkouksia, olemalla hajautettu ja läpinäkyvää, sekä tarjoaa käyttökelpoisuutensa blockchain ja Bitcoin miningpower varmuuskopioida verkkoon. Se on pitkä tie kuljettavana? Varma. Monet asiat otettava esiin. Onneksi ongelmat Bitcoin eivät liity järjestelmään, tai valuutta, itse. Sen sijaan, ongelmat ovat ratkaistavissa, jossa edelleen kehittämiseen ja innovointiin. Tavalla tai toisella, kryptovaluutta, tai jotain vastaavaa, tullaan tulevaisuudessa. Esto uskomattomia katastrofi, joka asettaa ihmiskunnan, teknologian ja sivilisaatio takaisin huomattavasti, meidän on digitoida valuuttaa. Tällaisen tehokkaan järjestelmän kehittämä, joka pystyy juuri tähän, vanhat menetelmät käsittelyn valuutan näytä todennäköiseltä mennä tapa hevosen ja buginen.

  Aiheeseen liittyvät uutiset

  
  Post Dogecoin

  Kokoelma 15 parasta Bitcoin-sarjakuvaa

  Post Dogecoin

  13 Toivomme yritykset hyväksyvät Bitcoinin (miellyttävä?)

  Post Dogecoin

  13 lupaavinta salausvaluutta

  Post Dogecoin

  7 Katsella Max Keizer Bitcoin-videoita

  Post Dogecoin

  12 tärkeintä Bitcoin-julkaisua

  Post Dogecoin

  20 Edullisia asioita, joita ihmiset voivat ostaa online Bitcoinilla

  Post Dogecoin

  14 mahtavaa Bitcoin-aloitusta

  Post Dogecoin

  10 Pienet tai syrjäiset paikat, jotka ovat omaksuneet Bitcoinin

  Post Dogecoin

  Miten Bitcoinia käytetään eri puolilla Aasiaa?

  Post Dogecoin

  Segwit vastaan Bitcoin Unlimited ja Bitcoins Fork selitetty yksinkertaisesti

  Post Dogecoin

  Liberté Mining yrittää jotain erilaista

  Post Dogecoin

  5 Asiat, jotka olen oppinut Amazonin mukaan, kieltäytyivät minulta 21.000 dollaria Affiliate-palkkioissa