Liberté Mining yrittää jotain erilaista | Finnish.lamareschale.org

Liberté Mining yrittää jotain erilaista

Liberté Mining yrittää jotain erilaista

Liberté Mining on ilmoittanut käynnistää uuden pilven kaivos Treffit kokonaan 100% uusiutuvaa vesivoimaa rakennettiin Vastapuolen protokollaa.

Kanadalaisen hoitaa joukko kokeneita kaivostyöläisten jotka käyttävät P2Pool kaivos verkko auttaa lieventämään mahdollisuus 51% hyökkäys Bitcoin verkossa. Nyt he ovat tuomassa kyky kenenkään ostaa pilvi kaivostoimintansa kautta Vastapuolen todellisen hajautetun ja avoin järjestelmä.

Antamalla omaisuuserät vastapuolen protokollan, ne mahdollistavat näiden varojen käydä kauppaa vapaasti Couterparty reaaliaikainen hajautettu vaihtoon. Vastapuoli on innovatiivinen alustan vertaisverkko markkinoita ja rahoitusvälineitä. Toisin Wall Street ja muut keskitetyt rahoituslaitosten vastapuoli toimittaa avoin, turvallinen rahoitusvälineiden ja markkinat, jotka eivät vaadi luotettavan kolmannen osapuolen tai välittäjä käyttää.

Alusta on rakennettu päälle Bitcoin ja laajentaa toiminnallisuutta Bitcoin verkon uusia ja ennennäkemättömiä tapoja. Vastapuolivelvoitteiden, kuka tahansa internet-yhteyden saa käyttöönsä rahoitusvälineitä, jotka olivat aiemmin liian kalliiksi tai ei lainkaan saatavilla.

Pilvi kaivos palvelu varat voidaan käydä kauppaa, mutta toisin kuin kilpailevia palveluita se tehdään välittömästi kautta hajautettua vaihtoa, jota operoi vastapuoli itse verkkoon. Ainutlaatuisuus tämä resurssi tekee toisin kuin kaikki muut saatavilla tällä hetkellä.

Liberté Mining saattaisi tulla alan johtava ”vihreitä” kaivos. Vaikka kilpailijat ovat mainostetut toiminnot, jotka ovat puhtaita ja energiatehokkaita, Liberté Mining on ensimmäinen operaatio käyttää 100% vesivoimaa. Datakeskuksen se saa virtaa lähes kaikki täysin uusiutuva, päästötön, puhtaan energian lähteitä kaivostoiminnan.

”Johtava kaivos allas kulutettu 159,519,788KW / H vallan ensimmäisenä toimintavuotena. Kuvittele, jos tämä teho olisi ollut puhdasta, uusiutuvaa energiaa kuten käyttävät Liberté Mining. Vesivoima on selvä etu, että se ei päästä kasvihuonekaasuja. Käytämme täysin uusiutuvaa vettä sijaan rajoitettu fossiilisten polttoaineiden, mikä mahdollistaa alhaisemmat energiakustannukset Liberté Kaivostoiminta.”

-Ryan Scott, toimitusjohtaja, Liberté Mining

Liberté Mining on yksi kaikkein avoin kaivos altaat olemassa. Käyttö Vastapuolen näyttää kaikki luovutetun omaisuuden ja vaihdettiin avulla kuka tahansa tarkistaa operaattorin eheys. Kanssa P2Pool osoittaa kaivostoiminta tilastoista ja selvästi julkaistut yhteystiedot, ostajat voivat olla varmoja niiden investointeja. Löysin tämän ajatuksen täysin end-to-end avoimuus on piristävä poikkeus mitä olemme nähneet viime aikoina muiden pilvi kaivostoimintaan.

P2Pool on hajautettu Bitcoin kaivos-allas, joka toimii luomalla peer-to-peer-verkon Miner solmuja.

P2Pool osakkeet muodostavat "sharechain" Kukin osake vertailemalla edellisen osakkeen hash. Kukin osake sisältää standardin Bitcoin lohkon otsikko, jotkut P2Pool liittyviä tietoja, jota käytetään laskemaan sukupolven tapahtuman (tuen kokonaismäärästä, voitto käsikirjoitus tämän osakkeelta, kertakäyttöarvoa, edellisen osakkeen hash, ja nykyinen tavoite osaketta), ja Merkle haara yhdistävän sekin sukupolvi liiketoimen lohkon otsikon n Merkle hash.

Ketjun jatkuvasti säätelee tavoitteena on pitää sukupolven noin yhden osakkeen kerran puolessa minuutissa, kuten Bitcoin säätelee sitä tuottaa yhden korttelin kymmenen minuutin välein. Tämä tarkoittaa sitä, että löytää osakkeita vaikeutuu (johtanut korkeampiin varianssi) enemmän ihmisiä kaivoksen P2Pool, vaikka suuri kaivostyöläiset on mahdollisuus nostaa heidän vaikeuksia, ja näin vähentämään niiden louhinta P2Pool n vähimmäisvaatimukset vaikeuksia.

Toisin Bitcoin, solmut eivät tiedä koko ketjun - sen sijaan he vain pidä jälkimmäistä 8640 osaketta (3 viimeistä päivän verran). Jotta voidaan estää hyökkääjää työskentelee ketjun salassa ja vapauttamalla se, ohittaen nykyisten ketju, ketjut ovat arvioidaan, kuinka paljon työtä he ovat sen jälkeen piste aiemmin. Varmistua siitä, että työ on tehty vuodesta Siinä vaiheessa solmut katsokaa Bitcoin lohkot, että osakkeita viittaus perustamisesta todistettavissa aikaleima.

Hajautettu voitto yhdistäminen ratkaisee ongelman keskitetty kaivostoiminnan altaat halventava hajauttaminen Bitcoin ja vältetään riski vaikea havaita varkaus altaan toimijoille. Se johtuu tämä asennus että ne ostavat sisään Liberté Mining voivat täysin tietää, että kaivosteollisuuden laitteisto on käynnissä ja nähdä tuloksia ja tietää, että yritys ei kuorimalla päältä kuten on väitetty muihin toimintoihin.

Ryan ja hänen kumppaneiden Leo ja Nick, kaikki hyvin tunnettu ja arvostettu Bitcoin yhteisön jäseniä. Aktiivisina ja käyttöikää jäseniä Bitcoin säätiön ja Bitcoin liiton Kanadan joukkue osuus intohimonsa antaa takaisin yhteiskunnalle monin tavoin. Kaikki kolme ovat mukana myös helpottaa paikallisten Bitcoin Meetups. Leo ja Nick harjoittavat myös omaa Bitcoin-automaatti yhtiöt tunnetaan BitSentand BitTeller. Ryan toimii myös online korut yritys nimeltä Crypto kultaseppä.

Yhtiö ilmoitti tänään he olisivat istuttamalla puu jokaiselle realisoitu auttaa tasoittamaan hiilidioksidipäästöjä syntyy muilla kaivostoimintaan.

Liberté Mining on painanut päälle valtavien resurssien Carbon Farmer auttaa heitä puunistutuksesta Kanadassa auttaa kompensoimaan päästöjä. Carbon Farmer on ainutlaatuinen organisaatio istuttamalla puita puolesta yksilöiden, organisaatioiden ja yrityksille, jotka haluavat auttaa taistelussa hiilidioksidipäästöjä ympäri maailmaa.

Liberté Mining tekee kaiken kaivos on Maksuttomia P2Pool joka johtaa myös suurempiin voittoihin haltijoille Liberté Mining omaisuutta.

Istuin alas Ryan Liberté Mining valita hänen aivot hieman enemmän suhteen yrityksen ja pilvi kaivos yleensä.

Leo: Olette kokeneet kaivostyöläisten jotka näyttävät toimivan joissakin tuloksellisen toiminnan nykyisin niin miksi käynnistämässä uutta tarjontaa?

Ryan: Olemme käynnistämässä uuden kaivosyhtiö käsitellä muutamia huolenaiheita näemme syntymässä salauksen kaivos tilaa. Ensimmäinen lähtö on keskittäminen verkkoon syntymistä altaat valvoa merkittäviä hajautusta valtaa. Me näemme tämän vakavan uhan oikeutuksen Bitcoin ja jotain, joka on vältettävä kaikin keinoin. 51 prosentin hyökkäys tai jopa mahdollisuus se voisi tapahtua milloin tahansa on mahdollista tehdä vahinkoa maineen Bitcoin. Kasvulle hyväksymiseen ja investointien, luottamus on keskeinen osatekijä. Jatkoi uhka hyökkäyksen on kyky vakavasti stunt Bitcoins kasvua. Aiomme lieventää keskittämiseen mahdollisimman avoin ja läpinäkyvä käyttöä P2Pool.

Toinen seikka, jota on yhä vaikeampi perustella on ympäristövaikutuksista Bitcoin on luonut sen kaivostoiminnan käytäntöjä. Vaikutus verkon nähdään selvemmin, kun otetaan reaalimaailman lukuja.

Nykyisin verkon istumisesta 200 PH ympäristövaikutuksista tarvittava teho on suuruusluokkaa noin 192000 bensiiniautoissa ja kasvaa joka päivä. Tämä on vähennettävä, mitä järkeä rakentaa uuden digitaalisen talouden on arkaainen ja itsetuhoisuuteen perusta menneisyydessä.

Tiedämme tämä ei tule muuttaa yön yli, mutta meidän on annettava keskimääräistä kaivosmies mahdollisuus louhia tavalla, joka on ekologisesti vastuullinen, vaikka ne eivät ole pääsyä uusiutuvien puhtaan energian. Olemme myös ottaa tämän askeleen pidemmälle kumppaneina kanadalaisen päästökompensaatio yritys nimeltä Carbon Farmer.

Tulemme istuttamalla puu jokaiselle TeraHash myydään Liberté Mining. Emme vain tarjota kaivostyöläisten mahdollisuuden tehdä osansa kaivos on ympäristön kannalta vastuullisella tavalla, mutta me annamme heille mahdollisuuden auttaa tasoittamaan vahinkoja tehdään planeetalle kaivostyöläiset käyttämällä sähköä, joka on luotu käyttämällä fossiilisia polttoaineita.

Leo: Mikä sai sinut käyttämään vastapuoleen antaa varat Liberte?

Ryan: Olemme aina kiehtonut hajautetun teknologioita. Olin seurannut kehitystä useiden hankkeiden avulla voit antaa varoja tai käyttäjän määrittämän kuponkia. Tunsimme Vastapuolen tarjotaan tehokkain tapa antaa Bitcoin kaivos- voimavara, jotta voimme tehdä kaivos maksuja suoraan hyödykkeen omistajat Vastapuolen lompakko osoite. Se myös antaa meille pääsyn turvallisen kaupankäyntijärjestelmä asiakkaille kaupankäynnin omaisuudenhoitajaltaan avoimilla markkinoilla. Omistajuuksiin hyödyntää Bitcoin itse verkkoon, jonka avulla kuka tahansa tarkistaa vahvuutemme listalle vastoin kaivostoiminnan tilastoja P2Pool. Vastapuoli auttaa suojelee asiakkaamme uhka hyökkäyksen, varastaminen varansa / varat kautta keskitetylle palvelimelle hallitsemme. Tämä antaa koko omaisuuden ja omistus asiakkaalle.

Leo: Mitkä ovat suurimmat haasteet olet kohdannut perustamalla operaatioita Liberte?

Ryan: Suurin haaste on aina ollut koko teho. Asiat muuttuvat nopeasti Bitcoin kaivos tilaa ja laitteisto on nyt saavuttamassa tehotiheyksien koskaan ennen nähty standardi datakeskuksen. Löytää edullisia hosting ratkaisu suuri tehotiheys per palvelin teline ei ollut helppo tehtävä. Kuten me pian havaittiin nykyisen datakeskuksia ei ole suunniteltu Bitcoin ajatellen. Tämä sen vuoksi päätimme rakentaa oman laitoksen että me hallinnassa.

Leo: Oletko koskaan suunnitelmia rakentaa oma laitteita?

Ryan: Teemme sen, mikä on parasta asiakkaillemme. Meillä on jonkin verran kokemusta ostaa pelimerkkejä valmistukseen tarkoituksiin, kiitän joku tehdasteollisuudessa koska sen ei ole helppo tehtävä.

Jatkamme suhteiden luomiseksi nykyisten toimittajien keskitymme vahvuuksiamme. Asiat voivat muuttua nopeasti Bitcoin tilaa ja olemme aina avoimesti ajatukseen kun kasvamme. Toivoisin investoida tuotekehitykseen uusiutuvien energialähteiden, koska tämä antaisi suuremman hyötyä koko maailmassa.

Mielestäni avoin hankinta suunnittelu olisi ensimmäinen askel sen varmistamiseen se saavutti massoja eikä ollut sammutus kuten niin monet aiemmin. Ottaa sivun pois Bitcoins kirjoja täällä.

Leo: Oletko käyttöönottokustannukset erilaisia ​​laitteita eri ASIC yritykset?

Ryan: Kyllä, olemme käyttöön useita eri laitteisto hyvämaineinen valmistaa.

Tämä mahdollistaa meidän liiketoimintamalli pysyä mahdollisimman joustava. Olemme tavanneet paljon hienoja ihmisiä laitteisto tehdasteollisuudessa ja nämä suhteet ovat sellaisia ​​meille tärkeitä ja haluavat edistää. Viime kädessä se tulee alas matematiikasta. Meidän tärkein tehtävä on kaivostyöläisten kokeilemalla niin kovaa kuin mahdollista tehokkuuden lisäämiseksi ja kustannukset pysyvät alhaisina.

Leo: Mitä tulee asettaa teitä lukuun ottamatta erittäin suuri hanke tukena toimintaa?

Ryan: Uskomme vahvasti, että toimintamme erottuu kaikkein ympäristöystävällisin Bitcoin kaivostoiminta tasalla. Toivomme rakentaa parempaa tulevaisuutta kaikille ja joka alkaa kiinnittämällä menneisyyden virheitä. Tarjoamme myös luottamusta sijoittajille että olemme rekisteröity Kanadan yritysten.

Leo: Oletko ikinä hakea riskirahoituksen laajentaa toimintaansa?

Ryan: Tiimimme etsii jatkuvasti sijoittajia, joilla on samat arvot kuin oma. Olemme parhaillaan etsivät riskirahoituksen kahdesta eri lähteestä. Jos joku on kiinnostunut sekaantuu olemme aina avoimia keskusteluja.

Leo: KNC Miner ja muut ovat alkaneet saada pilvessä kaivos tilaa. Mitä mieltä olet tästä?

Ryan: Toivotamme kaikki kilpailun tilaan, koska sydän olemme keskimääräinen kaivosmies etsii parasta asennusohjelma kaivos.

Uskomme, että kilpailukykyisemmän tilaa on vähemmän tilaa henkilöille, jotka haluavat ottaa käyttöön huijaus skenaarioita ottamaan kaivostyöläisten kovalla työllä ansaitut Bitcoin. Yksi perustajien päämiestensä on olla niin avoin ja läpinäkyvä kuin mahdollista. Julkaisemme videoita meidän kaivoksen näyttää ihmisille, että olemme konkreettisia yritys, jolla on mahdollisuus ja todellisen laitteiston, eikä vain yksi lentää yöllä perustettu, joka aikoo ajaa pois teidän kolikon.

Yrityksemme pyrkii tekemään asioita haluamme olimme nähneet muissa toiminnoissa kun aloitimme kaivos. Tunne "Tämä voidaan tehdä paremmin" on syy aloitimme Liberté Kaivostoiminta ja syystä olemme sitä mieltä, että pysymme merkitystä tällä alalla jo jonkin aikaa.

Leo: Olemme nähneet paljon huijauksia äskettäin lukien Lunamine joka oli todella hyvin toteutettu ja jopa Gavin Andresen kyseenalaistaa kaivostoiminnan. Miten vaikeaa se tulee olemaan erottaa oman toiminnan kuin huonoja pelaajia?

Ryan: Uskon, että oli konkreettisuus ja asiakkaan sitoutumista tulla. Tässä maailmassa luottamuksen vähemmän crypto valuutan ironisesti siellä vielä olla luottamus. Haluamme sitoutua yhteisöön ja näyttää heille, että olemme kaivostyöläiset heidän kaltaisensa ja jos heillä on ongelma he voivat antaa meille soittaa.

Jos he haluavat nähdä sivustollemme meillä on videoita ja aiomme tehdä enemmän. Haluamme, että ihmiset ovat niin innoissaan kaivostoiminnan olemme pysyessä ympäristöystävällisiä. Pidämme lisäksi varsin hämärä, kun muita toimintoja sanoa "ei" videoihin eikä koskaan tule ulos ja sanoa, keitä he ovat. Se saa ihmiset ihmettelevät ja oikeutetusti niin, kaivostyöläiset on oikeus nähdä laitokseen ja tietää toiminta on laillista. Mielestämme on aika kaivostyöläisten nousta ylös ja pakottaa yhtiön pelata sääntöjen mukaan.

Mitä julkinen kulta kaivosyhtiö kertoo asiakkailleen he voi edes nähdä kuvan niiden toiminnasta? Jos se ei tee sinusta tuntuu sekaisin en tiedä mitä.

Ihmiset sanovat tämä on villi länsi Bitcoin mutta uskomme ainoa erämaa haluamme nähdä Bitcoin on sellainen, joka ei suoritetaan fossiilisten polttoaineiden tukemaan verkkoon.

Liberté Mining on yksi enemmän pakottavia käsitteitä syöttää pilven kaivos tilaa tasalla niin vahva keskittyminen läpinäkyvä, hajautettu, ja energiaa tietoisesti.

Ottaa henkilökohtaisesti nähnyt videoita laitteet, puhutaan perustajien kanssa ja on innoissaan itselleni ajatus käyttää vastapuolena kaivostoimintansa tämä on yksi ensimmäisistä pilven kaivostoiminnan että olen ollut innoissaan vähään.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Dogecoin

18 mahtavaa Bitcoin-muistia

Post Dogecoin

BetMoosen kohtausten takana

Post Dogecoin

Peercoin: vähän energiaa käyttävä Bitcoin-vipu? Infographic

Post Dogecoin

Tänään oli hidas, mutta tässä on mitä odottaa viikonloppuna

Post Dogecoin

13 aktiivisinta Bitcoin-kokoontumisryhmää

Post Dogecoin

Top yhdeksän: Bitcoiners suosikki huumeet käyttäen Silk Roadia

Post Dogecoin

Mikä on DarkSend?

Post Dogecoin

Bitcoin-kartta: lataukset käyttöjärjestelmästä Infographic

Post Dogecoin

Dogecoin perusteet

Post Dogecoin

11 Suosittu Bitcoin puolustaa

Post Dogecoin

22 Bitconien kanssa ostettavia vieraita esineitä

Post Dogecoin

8 Lääkärit, jotka tekevät sinusta tuntuu paremmilta vastineeksi Bitcoins