Haastattelu: Kuuntele Bitcoin Megafoni | Finnish.lamareschale.org

Haastattelu: Kuuntele Bitcoin Megafoni

Haastattelu: Kuuntele Bitcoin Megafoni

Bitcoin Megaphoneis mielenkiintoinen ajatus, että olemme katsomassa kasvavan viime useita viikkoja. Sivusto konsepti on yksinkertainen ja kuvataan kerroit rahaa puhua sinulle, Bitcoin Megaphone avulla kuka tahansa lähettää sisältöä kiinnittäen merkkiä kohden. Lyhyet viestit maksavat penniä, mutta pidempi viestisi, sitä enemmän maksat.

Kun lähetät, voit myös automaattisesti luoda turvallisen virtuaalinen "kärki purkki" että kuka tahansa voi lahjoittaa, ja vain sinä voit kerätä rahaa. Voit myös manuaalisesti oma julkinen Bitcoin osoite vinkkejä.

Puhuimme luojan Mike Solomon noin Bitcoin Megaphone lisätietoja sivustosta, hänen tulevaisuuden suunnitelmat, ja mikä tekee hänestä rasti.

Kolikon Fire: Kiitos Mike ottamiseen jonkin aikaa pois kehittämisaikataulun jakaa lukijoillemme. Kuinka kauan olet ollut Bitcoin?

Mike: Olen suhteellisen uusi tulokas maailmaan Bitocin. Olin kuullut muutamia mainintoja siitä lehdistössä, mutta ei tee ”syvä sukellus” vasta maaliskuussa 2014. Silloin opin julkisten / yksityisten avainten, lompakot, ja perusteet turvata oma Bitcoins. Ja tietysti silloin vietin muutaman taalaa leikkiä. Sanoin itselleni etten lopeta oppia Bitcoin kunnes voisin selvittää, mitä helvettiä tapahtui klo blockchain.info. (Klikkaamalla noin joka paikassa kuin Bitcoin ulkopuolisena on niin sekava se on todella huvittavaa.)

Kolikon Fire: Mikä sai sinut innostumaan Bitcoin?

Mike: Minulle kaikkein jännittävin piirre Bitcoin on mikromaksut. Digitaalisissa rahaa voit tehdä kaikenlaisia ​​asioita, joita on mahdotonta (tai vain epäkäytännöllistä) nykyisten maksujärjestelmiä. Uskon, että ihmiset maksaisivat paljon enemmän pieniä asioita, jos se olisi kitkatonta. Toteutettava valtatie esimerkiksi. Olin mielellään maksaa murto-osan penniäkään kaikille, jotka antaa minulle siirtää ne. Tai ruokavalioon; jos asteikko automaattisesti maksaa KKK $ 1 päivittäin En laihtua, olen ehkä hieman skinnier juuri nyt. (Tämä viimeinen esimerkki on tietenkin vitsi, mutta se on teknisesti mahdollista...)

Kaikki puhuvat siitä, miten se on niin siistiä, että Bitcoin voit lähettää miljoona dollaria ympäri maailmaa varten käytännössä mitään. Mutta mielestäni on tärkeää tutkia muita ääripäässä. Kanssa Bitcoin voit ostaa jotain, joka maksaa murto-osa penniäkään. Kuinka siistiä?

Kolikon Fire: Mikä sai sinut rakentaa tähän hankkeeseen?

Mike: Halusin rakentaa jotain, joka voisi vain olla mahdollista Bitcoin. Totta, olisit voinut rakentanut jotain vastaavaa Bitcoin Megaphone ennen Bitcoin, mutta se olisi ollut tuskallisen monimutkainen käyttäjille, johon käyttäjätunnuksia, salasanoja, luottokorttien... Yäk. Kukaan olisi kirjoittaneet asia.

Mutta Bitcoin, kaikki esteet lähettämistä sisältöä vain katoavat. Ihmiset voivat vierailla sivustolla, mitä se on noin, ja sekunneissa luoda viesti, joka nähdään ympäri maailmaa ja mahdollisesti ansaita niitä vihjeitä.

Emme ole koskaan ennen nähnyt dynaamista jossa voit sanoa mitä haluat, anonyymisti, ja tehdä rahaa.

Kolikon Fire: Mitkä ovat tavoitteesi Bitcoin megafoni?

Mielelläni todistaa, että mikromaksut on tulevaisuus julkaisu. Tässä vaiheessa se on vain iso kokeilun kuinka monta ihmistä maksavat ja kaatopaikalle, mutta jos Bitcoin hyväksymistä edelleen lentoon Toivottavasti julkaisijat näkevät sivuston koekenttä uusille tulovirtoja.

Hassua, koska aikana minun päivä työtä, luon juuri nettimainonnan että toivon jonain päivänä korvata tai syrjäyttää tulot suoraan Bitcoin. Juuri nyt vallitseva viisaus on, että ”käyttäjät eivät maksa sisältö”, ja vaikka olen samaa mieltä, emme ole vielä nähneet, mitä käyttäjät vai eivät tehdä Bitcoin. Se on jännittävä aika nähdä tämä teknologia on hyväksynyt kasvaa.

Kolikon Fire: Mitkä ovat olleet suurimpia haasteita tähän mennessä sen kanssa?

Sivusto voi olla uhkaava ihmisille, jotka eivät ole uteliaita tai tiedämme hyvin vähän Bitcoin. Mikään ei vedä vertoja Webissä, joten on vaikea välittömästi välittää käsite uusia kävijöitä.

Kolikon Fire: Mikä on ollut suurimpia menestyksiä kanssa?

Rakastan nähdä uutta virkaa tulevat paikalle ja Rakastan nähdä ihmiset saavat kallistuu. Sanoisin ylpeimpiä hetki oli aloittaa päivä, kun joku taitavasti kirjoittaneet ”to the Moon” kaveri, ja joku muu kallistuu häntä muutamassa minuutissa. Jälkeen väsymättä rakennuksen sivusto oli niin puolustus nähdä se heti alkaa saada pitoa.

Kolikon Fire: Mitkä ovat tulevaisuuden suunnitelmat Bitcoin Megaphone?

Mike: Mielestäni suurin avenue kasvulle on itsejulkaisuun. Puhun muutamia tekijöitä, jotka ovat kiinnostuneita julkaista työnsä suoraan Bitcoin Megaphone. Jokainen, joka on yrittänyt itse julkaista voi kertoa kuinka vaikeaa on tehdä rahaa. Joten Bitcoin Megaphone on houkutteleva runoilijat ja kirjailijat, koska se antaa heille mahdollisuus heti kaupallistaa. Tehneet aluevaltauksia luova yhteisö on valtava ensisijainen tavoite minulle.

Myös jos on tarpeeksi kysyntää Mielelläni perustaa API, ja sisältöjä voidaan sekoittaa uudelleen noin web. Yksi tapa näen sivusto kasvava on tullut eräänlainen Craigslist markkinointi viestejä. Niin ottaa pääsyä näihin tietoihin saattaa olla hyötyä paljon ihmisiä.

Muodosta riippumatta on sivusto kestää, se on kiehtovaa nähdä uusia ja luovia tapoja, joilla ihmiset tekevät virkaa. Näen ASCII, Base64 koodattu kuvia, seinät toistuvia merkkejä herättää huomiota; se on hyvin inspiroivaa. Tietenkin siellä on myös hieman roskapostin ja porno. Kai se on kaikki osa hauskaa. :-p

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Dogecoin

Top 25 Bitcoin- ja Crypto-valuutan verkkosivustoja ympäri maailmaa

Post Dogecoin

Miten voittaa kannattavan Bitcoin Mining Farmin

Post Dogecoin

SEC: n tutkinta GAW: n kaivostyöläisten käynnissä

Post Dogecoin

7 +1 Merkittävät voitot, jotka hyväksyvät Bitcoinin

Post Dogecoin

Mikä on sopimus Namecoinin kanssa? Infographic

Post Dogecoin

BetMoosen kohtausten takana

Post Dogecoin

Faucetin takana

Post Dogecoin

13 lupaavinta salausvaluutta

Post Dogecoin

13 Toivomme yritykset hyväksyvät Bitcoinin (miellyttävä?)

Post Dogecoin

Kiinassa säännellään Litecoinin vaihtoa ympäri maailmaa Infographic

Post Dogecoin

10 Futuristinen tai tavallisista hankkeista, jotka hyväksyvät Bitcoinin

Post Dogecoin

10 kalliimpia tuotteita, joita voit ostaa Bitcoinsin kanssa