Faucetin takana | Finnish.lamareschale.org

Faucetin takana

Faucetin takana

Yksi asia, että olen ollut utelias, mitä kulissien takana on Bitcoin faucetlooks pidä.

Minkälaisia ​​haasteita on omistajat ja operaattorit, miksi he tekevät sen, millainen tarinoita heillä on kertoa. Olen siis haastattelemalla eri ihmisiä Bitcoin hanan paikalle.

Kun aloitin tämän sivuston minun tavoite ei vain antaa arvioita vaan naarmuta kutittaa kirjoitus- että minulla ja hioa taitojani ja lisäksi minun potentiaalia veneet. Käynnistämisen jälkeen sivusto suuntasin yli Bitcoin Talk Internet Forum Bitcoin ja päätti yrittää jäljittää jotkut omistajat ja käyttäjät Bitcoin hanat, onko jokin olivat valmiita puhumaan kanssani.

Olin olettaa, että olisi hidasta menossa, koska tämä on melko uusi sivusto, ja minulla ei ole ollut paljon mahdollisuuksia jakaa sitä paljon, mutta muutaman minuutin minun pyyntöjä puhua kehittäjille hanat joidenkin vastausten alkoi tulla sisään.

Olin mielettömän innoissani kaivaa kertoa tarinoita ja jopa mahdollisesti oppia mikä ohjaa muita, jotka luovat näitä sivustoja.

Puhuin devthedev jotka käytetään toimimaan devfaucet että enimmillään yli 2000 käyttäjää, Boelens jotka käytetään toimimaan kotimaan Ananas hana, joka oli yli 14000 eri vierailijaa, ja omistaja takana CoinLearn nähdä, mitä se on kuin toisella puolella hana.

Kiitos kaikille teistä ottaa aikaa puhua kanssani.

Miten sait jokaisen saada käyntiin cryptocurrencies kuten Bitcoin?

Devthedev: sain alkunsa, kun ystäväni esitteli minut kryptovaluutta.

CoinLearn: Voit kutsua minua toisen sukupolven bitcoiner. Kaipasin vene CPU / GPU kaivos. Kun liityin Bitcoin maailma, Bitcoin oli kaupankäynnin huipussaan eli 1000+ USD. Kuten useimmat muut ajastani, minäkin sain ensimmäisen muutaman Satoshis hanat, kuten kaivosteollisuuden huomattavaa investointia nyt.

Boelens: Olen ollut mukana Bitcoin yhteisö reilusti yli vuoden nyt, ja sain alkoi, kun olin tehnyt sijoituksen BTC ja löysi punertava ja bitcointalk. Lähetin juuri silloin tällöin, tavannut hienoja ihmisiä, ja sai mukana hitaasti.

Mikä oli motivaatio aloittamiseksi Bitcoin hana?

Boelens: Ensisijainen motivaatio oli, että se oli helppo perustettu TradeFortress' käsikirjoituksen avulla inputs.io tuolloin (joka osoittautui ei olla niin helppoa, kun jouduin vaihtamaan paljon), myös se vain tuntui hauskaa, olet' ll jakaa vaurautta muiden kanssa, saada sivun katselua menee oma sivusto, joka johti voittoa mainoksia. En koskaan tehnyt todellista voittoa, olen vain aina juoksin jopa mitä on maksettu.

CoinLearn: Jotain Huomasin, että useimmat hanat ovat yhden sivun CAPTCHA pohjainen ja ei tarjoa mitään lisäarvoa käyttäjille tai mainostajille. Joten Ajattelin vain, miksi ei koodata jotain missä ihmiset saisivat jotakin opittavaa sekä ansaita. Mikä ajatus CoinLearn juolahti...

Devthedev: Antaa takaisin yhteisölle ja lisätä tietoisuutta innovatiivisten valuutan.

Mitkä olivat haasteet mitä edessä tai on edessään käynnissä hana? Ovat adblockers ongelma?

Boelens: On varmasti ollut joitakin ongelmia / haasteita. Alussa rahoitus oli kysymys, ja TradeFortress (omistaja käsikirjoitus) myös ei auttanut hyvin. Oli vulnerablity käsikirjoituksessa joka aiheutti jonkun saada API avain ja varastaa 0,18 BTC, kun uudistaen ja ottaa se "kiinteä" TF, sama määrä oli varastettu ja menetin 0,36 BTC joka oli valtava takaisku. Hän myös kieltäytyi palauttamasta sitä (joka on tavallaan ymmärrettävää, koska se on minun oma riski). Muuten minulla ei ole ollut, että monet asiat, lukuun ottamatta sulkemisen inputs.io, tietenkin.

Adblockers ei yksittäinen asia minulle, itse asiassa. Laitoin mainoksia divs, käytetty kuva toimittamia sponsorin ja lisännyt linkin siihen. En usko mainostenestäjää havaita niitä mainoksina. Jos käytät jotain Google-mainoksia toimittaa sinulle mainoksia, se todennäköisesti on kysymys.

Devthedev: Yksi suurimmista haasteista oli jatkuva hakkerointiyrityksiltä.

CoinLearn: 1. Kuukautta, kun olin kehittää sivuston mukaan lukien logon, tiesin CoinLearn.com oli vapaa. Se sai varattava päivää ennen yritin itse varata sen verkossa. Joten, jälleen minun piti päättää, mitä domain minun piti laskeutua päälle ja muuta logoa ja tekstejä vastaavasti.

2. Muutaman päivän käynnistää, kohtasimme hyökkäys SQL-injektio. Joten jouduin ottamaan alas sivusto ja lisää laastari pysäyttää se tulevaisuudessa.

3. Yritin ei olla CAPTCHA helppokäyttöisyys. Mutta alkoi ilmoituksen backend joita ihmiset käyttävät auto-pilotti ansaita kolikoita. Nyt meillä on CAPTCHA lopussa oppimisarvojen sivun.

4. Aluksi kukaan ei ollut kiinnostunut mainostamaan sivustolla. Joten jouduin maksamaan omasta taskusta. Nyt kun olemme ratsastaa Alexa käyrä ja saada tonnia liikennettä, mainostajat ovat roskaa.

Ovat Bitcoin hanat hyvä tapa päästä alkuun Bitcoin? He toimia porttina?

Boelens: Käytin hanat muutaman kerran kun kuulin sen 2010-ish, ja sitten ei usko paljon se. (Voi kuinka Olisinpa ole alustettu että HDD). Mielestäni ne ovat hyvä yhdyskäytävä, se on hidas tapa ansaita mutta se esitteli sinut miten liiketoimet työtä ja antaa sinulle pienen määrän Bitcoin kokeilla, mitä kaikki sen kanssa ovat.

Devthedev: Kyllä, se oli tärkein tavoitteemme ja uskomme tuonut mukanaan uusia Crypto käyttäjiä.

Mike ajatuksia

Kuten olen puhunut nämä eri kaverit se todella auttoi lisäksi vakuuttaa minulle, että hanat ovat loistava tapa ihmisiä, jotka ovat nolla kokemusta Bitcoin ainakin saada tuntumaa, miten kaikki toimii.

Toki kolikoiden määrä voit itse saada ovat todella pieniä, mutta jos olet vain etsivät märkä jalat hieman ja on ensimmäinen tapahtuma tulevat lompakon nämä ovat todennäköisesti hyvä tapa lähteä.

Paljon hanat ovat avautumisen joka ikinen päivä, ja me teemme parhaamme pysyä mukana ja antaa sinulle rehellinen arvioita.

On selvää, että useimmat hanat ovat vain nollatuloksen ja useimmat eivät koskaan edes tehdä, mutta ne tarjoavat erinomaista palvelua.

Kukin ihmiset Puhuin tässä osassa yhteisöä oli enemmän kuin halukas vastaamaan kysymyksiin esittelin heille ja olivat täysin avoimia ja rehellisiä. On siistiä tietää, että tämä yhteisö on olemassa!

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Dogecoin

Nxt Multigateway -palvelun vapauttaminen: kauppa BTC ja LTC Nxt!

Post Dogecoin

Lehdistötiedote BitcoinExpo 2014: sta

Post Dogecoin

7 Katsella Max Keizer Bitcoin-videoita

Post Dogecoin

11 Suosittu Bitcoin puolustaa

Post Dogecoin

10 kalliimpia tuotteita, joita voit ostaa Bitcoinsin kanssa

Post Dogecoin

Kuka on Satoshi Nakamoto? Infographic

Post Dogecoin

Top yhdeksän: Bitcoiners suosikki huumeet käyttäen Silk Roadia

Post Dogecoin

Lehdistötiedote: Trucoin julkistaa kumppanuudensa purkamisen NCC: n ja Presto Financial kanssa suunnitelmien kanssa viralliselle käynnistämiselle, joka lähes nelinkertaistaa vanhan kumppanuuden kattavuuden Yhdysvaltojen osavaltioista

Post Dogecoin

SEC: n tutkinta GAW: n kaivostyöläisten käynnissä

Post Dogecoin

13 Toivomme yritykset hyväksyvät Bitcoinin (miellyttävä?)

Post Dogecoin

14 mahtavaa Bitcoin-aloitusta

Post Dogecoin

20 Edullisia asioita, joita ihmiset voivat ostaa online Bitcoinilla