Mikä on DarkSend? | Finnish.lamareschale.org

Mikä on DarkSend?

Mikä on DarkSend?

Joten mikä on DarkSend +? DarkSend + on uusin täytäntöönpano teknologian takana Darkcoin, mutta mitä se oikeastaan ​​tekee? Olet varmaan kuullut, että se on periaatteessa täytäntöönpano CoinJoin, sekoitusprosessissa perin ehdottamaa G. Maxwell. Kuitenkin viimeisten 6 kuukautta, Evan Duffield, pääkehittäjä Darkcoin, on kokeillut useita muunnelmia sekoittamalla kolikoita ja lopuksi keksiä yksinkertainen mutta elegantti, joka todella piilottaa kaikki näkökohdat tapahtuman.

Joten miten tuosta tehdä Darkcoin n Darksend aidosti anonyymia?

No, vaikka ajatus tuntuu yksinkertaiselta, Evan saapui tämän lopullisen toteutuksen vasta pitkän prosessin paljon hierovat ja muutamia kuoppia tiellä. DarkSend, siinä lopullisessa muodossa on:

1. Sekoita kolikoita siten, että on mahdotonta sanoa niiden alkuperästä, joten lompakko se on kiinnitetty.

2. Piilota kaikki jäljet ​​jossa kolikko on peräisin, kuten IP-osoitteet ja lompakko osoitteet, jne

3. Onko edellä hajautetusti, luottamus-vähemmän tavalla.

4. Tee edellä niin, että käyttäjän tapahtumia voidaan käsitellä välittömästi.

Miksi Darkcoin kehitetään olla täysin anonyymi?

Aivan alussa, Mr. Duffield suunnitellut tekee hänen kolikon vaikeaa mutta ei mahdotonta jäljittää. Yhteisö pian sai hänet ymmärtämään, että ei riittänyt. Jos oli tapa rikkoa yksityisyyttä, yksityisyys olisi rikki. On aina puhutaan paljon valtionelimet purkaa meidän yksityisiä tietoja.

Kuitenkin todellinen ongelma, ja ihmisiä, joilla on eniten motivaatiota rikkoa yksityisyyden suojaa ei ole hallitukset, vaan hakkerointi henkilökohtaisia ​​tietoja varkaille, kolikko varkaita ja markkinoijat. Nämä ovat ihmisiä, joilla on aikaa, motivaatiota ja lahjakkuutta pilata toisen henkilön tunne yksityisyyttä ja turvallisuutta huomattavasti enemmän kuin valtiollinen instituutio, mutta en halua väheksyä niitä. Joka tapauksessa NSA Yhdysvaltojen on tavallinen uhka, kuvitellut tai ei, että pidämme mitään ratkaisua vastaan, onko herra Duffield ratkaisu on riittävän hyvä.

Se on myös panos ja haasteet salausperiodin kolikon yhteisö, joka työnnetään Mr. Duffield parantaa Darkcoin kunnes saamme DarkSend nykyinen, ja mukaan Mr. Duffield, lopullisesta muodosta. Tällä hetkellä testauksessa, DarkSend + onnistuneesti saavuttaa edellä mainitut edellytykset. Se tekee tämän yksinkertaisesti johtamalla ”sekoittaminen” läpi useita solmuja kutsutaan ”masternodes”, jossa vaikka masternode on huono pelaaja ja tallennetaan tietoja liiketoimista on käsittelyä, se ei voi todeta mitään todellista tietoa. Se ei voi tietää, jos tapahtumat on jo käsitelty kahdesti neljästi tai kahdeksan. Jos ne ovat ensimmäinen saada lompakon kaupantekokustannuksia (jotka voidaan päätellä, koska on selvää, se ei ole lähtöisin mies masternode), he silti eivät tiedä sen lopullista muotoa (tai tilinumero on blockchain), kun se on käsitelty.

Tämä tekee kaikki yritykset kirjautumalla turhaa, ja tietenkin luottamuksen vähemmän. Mahdollisuudet, että ryhmä vioittunut masternodes valvonta yhden huono pelaaja voisi kerätä tietoja kolikon alusta loppuun on eksponentiaalisesti pelkistää useissa sekoituksen kerrosten. Myös määrä masternodes oltava käsissä yksi kokonaisuus on taloudellisesti epätodennäköistä. Tämä tekee järjestelmästä lähes mahdoton murtaa, ja varmasti mahdoton murtaa säännöllisesti.

Uusin loistava oivallus Mr. Duffield oli, että jos hän olisi kolikot määräisiä ja sekoittaa, kun he istuivat joutilaina lompakko on aina kolikoita kohdata, ja uusi ennalta määräiset kolikot olisivat valmiina, kun henkilö haluaa lähettää. Tämä ratkaisee ärsyttävää ja mahdollisesti kohtalokas virhe ottaa odottamaan, joskus hyvin pitkään, on suoritettava maksu, koska ei kukaan muu ympärillä suorittaa maksut sekoittaa. Kolikot odottaa valmiina on jo tehty tavataan sekä muutos liiketoimi aikanaan lähetetään sekoittamaan jälleen ennen kuin ne lähetetään ulos uuden maksun. Näin vaikka muutos ei voi koskaan kytkeä se edellinen tapahtuma.

Miten Darkcoin n masternodes maksetaan?

Loput parannukset DarkSend + liity maksuja masternodes. Tämä on alle-huppu parannukset, jotka muuttavat äänestysjärjestelmään ja hylkääminen järjestelmä siten, että kaivostyöläiset, jotka ovat osoittautuneet epäluotettaviksi joukkueen pelaajia, eivät enää vastaa äänestää joista masternode saa maksaa, ja kun ne kieltäytyvät maksamasta masternode, niiden lohko hylätään. Tämä on osoittautunut testeissä ratkaisemaan Hajonta asioita aiemmin kokema kun verkkoa yrittänyt päivittää maksaa masternodes työstään.

Seuraavan kerran: Miten masternodes muutti salauksen maailmaa.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Dogecoin

20 Edullisia asioita, joita ihmiset voivat ostaa online Bitcoinilla

Post Dogecoin

Valikoima 10 tunnettua Bitcoin-houkuttajaa

Post Dogecoin

Bitcoin ATM-kuume: luettelo kahdeksasta eri koneesta

Post Dogecoin

7 mahtavaa ASIC Bitcoin Minersia

Post Dogecoin

Segwit vastaan Bitcoin Unlimited ja Bitcoins Fork selitetty yksinkertaisesti

Post Dogecoin

Bitcoin vastaan dollaria vastaan kultaa vastaan - Tässä on miksi Bitcoin voittaa

Post Dogecoin

7 Katsella Max Keizer Bitcoin-videoita

Post Dogecoin

13 aktiivisinta Bitcoin-kokoontumisryhmää

Post Dogecoin

Peercoin: vähän energiaa käyttävä Bitcoin-vipu? Infographic

Post Dogecoin

22 Bitconien kanssa ostettavia vieraita esineitä

Post Dogecoin

11 Historialliset Bitcoin-hetket: kriittisen valuutan historian kuvittava lähtölaskenta

Post Dogecoin

13 Toivomme yritykset hyväksyvät Bitcoinin (miellyttävä?)