5 tapaa ostaa Bitcoin Paypalilla - huijauksia ja Legit-tapoja | Finnish.lamareschale.org

5 tapaa ostaa Bitcoin Paypalilla - huijauksia ja Legit-tapoja

5 tapaa ostaa Bitcoin Paypalilla - huijauksia ja Legit-tapoja

Ei ole uutinen, että Paypal on kieltämättä ihmisten kyky ostaa Bitcoins niiden palveluja. Se on kirjoitettu selväsanaisesti vuonna Paypal TOSthat ne eivät peitä digitaalisten tuotteiden ja tämä johtaa kysymykseen takaisinperinnän. Siksi kukaan yrittää myydä Bitcoin Paypalin todennäköisesti keskeytetään Paypal.

Ottaa sanoi, että on vielä muutamia vaihtoehtoja voisi ostaa Bitcoins käyttämällä Paypal-tiliä. Suurin osa niistä on kaukana täydellisestä, mutta jos tarvitset hankkia pieni määrä ja se on kerran asia kannattaa harkita niitä.

Vaihtoehto 1 - Osta Bitcoins Paypalin kautta Virwox

Tämä on luultavasti vanhin ja kokeiltu järjestelmä kirjaa. Olemme kirjoitettu tästä methodmany kertoja, ja se tuntuu toimivan melko hyvä. Tärkeimmät haitat ostaminen kautta Virwoxis että maksut ovat erittäin korkeat (voi nousta noin% 15) ja joskus et vain saada hyväksytty. Ammattilaiset on, että se on testattu, eli alhainen huijaus mahdollisuus.

Vaihtoehto 2 - Osta Bitcoins Paypalin kautta Local Bitcoins

Paikallinen Bitcoins on markkinapaikka ostajien ja myyjien Bitcoin. Käyttäen käyttöliittymä saatat löytää joku, joka myy Bitcoins Paypalin kautta. Haitoista tällä menetelmällä on se, että et tiedä kuka olet tekemisissä ja useimmat myyjä on tarjota varjoisia ohjeita jotta ei jää kiinni Paypal. Ammattilaiset ovat, että saat Bitcoin yleensä nopeammin kuin Virwox ja palkkiot ovat paljon alhaisemmat. Saat täydelliset tiedot lue opetusohjelma.

Vaihtoehto 3 - Osta Bitcoins Paypalin kautta Bitcoin Insanity

Olet ehkä kuullut Bitcoin Insanity. He väittävät myydä sinulle Bitcoin Paypalin arvossaan. Kuitenkin kun olen tehnyt tutkimusta verkossa En löytänyt mitään online toimintaa yhtiön lokakuun jälkeen 2014 En ole testattu menetelmän itse, mutta yleisestä näyttää sen Bitcointalk yhtiö aloitti hyvin ja sitten vain plained katosi. Facebookand Twitterprofile ei ole päivitetty melkein vuoteen samoin. Päätelmät - Olin pysyä poissa nyt...

Vaihtoehto 4 - Osta Bitcoins Paypalin kautta Brawker

Brawker otetaan erilainen lähestymistapa koko takaisinperinnän kysymys. Sen sijaan, että ostat Bitcoins Paypal suoraan, se sopii sinulle jonkun kanssa, joka haluaa ostaa jotain verkossa. Ostat tavaraa niitä Paypal ja ne lähettää sinulle Bitcoins vastineeksi. Koko prosessi näyttää melko monimutkainen minulle esitetty tämän lyhyen videon.

Vaihtoehto 5 - Osta Bitcoin CFD kautta Plus500or Avatrade

Jos olet vain kiinnostunut ostamaan Bitcoins jotta spekuloida hintojen ja voittoa voit vain ostaa Bitcoin CFD kautta Avatrade tai Plus500. Olen kirjoittanut ennen noin Bitcoin CFDsand pohjimmiltaan se tarkoittaa yrität ennustaa Bitcoin tulevaisuuden hinta. Tämä saa sinut todellisen Bitcoins, mutta koska et ole itse ostamassa Bitcoins voit käyttää Paypal tätä menetelmää. Muista, että kun kaupankäynti CFD pääomaa on vaarassa, ja tämä on enimmäkseen sopii kokenut kauppiaille.

Vieläkään ei ole helppo tapa ostaa Bitcoins Paypalin vuonna 2015

Yhteenvetona asioita, vaikka melkein 2 vuotta liittänyt koska olen kirjoittanut minun ensimmäinen opetusohjelma tästä asiasta ei ole vieläkään helppo tapa tehdä tämä. Paypal on osoittanut suurta kiinnostusta Bitcoin ja jopa jotkut partnershipsbut yksinkertainen ratkaisu tähän ongelmaan on vielä nähtäväksi. Ottaa sanoi, että kysymys ostavat Bitcoins luotto- cardhas parani merkittävästi, mutta siitä meidän ensi postitse.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Bitcoin

Tietoja Bitcoin-hanasta

Post Bitcoin

12 mahtava Bitcoin-muisti

Post Bitcoin

Lopuksi helppo tapa lähettää Bitcoin Facebookissa

Post Bitcoin

Oikea Bitcoin-hinta-analyysi: Johdatus USD: iin BTC-arvostukseen

Post Bitcoin

FATF: Bitcoin positiivinen mutta riskialtis hallituksille

Post Bitcoin

Bitcoinin päivittäinen raportti: Romanian Bitcoin-säätiö, Dominikaaninen väestö, joka saa bitcoinia ja paljon muuta

Post Bitcoin

Ashton Kutcher on uusin Bitcoin-addikti (ja hän investoi dollarinsa!)

Post Bitcoin

Joustava Bitcoin-toimitus ei stabiloi Bitcoin-hintaa

Post Bitcoin

Bitcoin virallisesti Legalissa Kaliforniassa! Herra Jerry Brown allekirjoitti AB129!

Post Bitcoin

Argentiinan keskuspankki pelkää Bitcoinia

Post Bitcoin

10. huhtikuuta 2015

Post Bitcoin

Bitcoin IRA-arvostelu - Tax Free Crypto?