Osta Bitcoins suoraan henkilöstä | Finnish.lamareschale.org

Osta Bitcoins suoraan henkilöstä

Osta Bitcoins suoraan henkilöstä

Ostavat Bitcoins suoraan toisen henkilön voi olla yksi nopeimmista ja nimetön tapoja saada Bitcoins. Useimmissa tapauksissa, sinun ei tarvitse toimittaa asiakirjoja, jotka todistaa henkilöllisyytensä tai odottaa tarkastusta ajan. Ja jos maksat käteisellä face-to-face toisen henkilön, ei tarvitse paljastaa nimesi, osoitteesi tai henkilökohtaisia ​​tietoja.

Haasteena on löytää toinen luotettava henkilö halukas myymään määrä bitcoineja haluat hinnalla olet valmis maksamaan kanssa sovittu maksutapa. Sähköisiä markkinapaikkoja olemassa auttaa ostajat ja myyjät löytävät toisensa, koska ne voisivat lähettää mainoksia määrästä bitcoineja he ostavat tai myyntiin, ja niiden toivottuun hintaan. Lisäksi jotkut näistä sivustoista, kuten localbitcoins.com, tarjoavat escrow-palveluita, joka suojaa Bitcoin ostajat vilpillisestä tarjouksia ja kaikki 0-vahvistusta kaksinkertainen viettää yrityksiä. Lisäksi palvelu sisäänrakennettu käyttäjien palautteen järjestelmä voi auttaa sinua löytämään luotettavia ihmisiä kauppaa, sekä luomaan oman maineensa.

Kahdenkeskinen Bitcoin Markkinapaikat

Edut

  • Kahdenkeskinen kaupat ovat yleensä nopeampi kuin vaihtoon.
  • Ostot Bitcoins käteisellä toiselta henkilöltä on kaikkein anonyymi tapa ostaa Bitcoins.

Haitat

  • Myyjät merkitä niiden hintaa, jotta he voivat tehdä pienen voiton heidän ajastaan ​​ja palvelu - sinun yleensä päätyä maksamaan hieman korkeampi hinta per Bitcoin kuin sinulla olisi pörssissä.

Neuvoja

  • Kauppa käyttäjille, joilla on korkea palautetta pisteet ja suuri joukko trades.Most markkinapaikkojen seurata maineen kauppiaiden kautta palautetta. Elinkeinonharjoittajan maine on tärkeää niiden jatkuvan liiketoiminnan, koska se luo luottamusta. Joten ne kauppiaat ovat osoittautuneet olevansa luotettava muiden kanssa on korkea palautetta pisteet (noin 100%) ja tyypillisesti useita kauppoja. Siellä on paljon pienemmän riskin takia, kun liikesuhteeseen vakiintunut kauppias.
  • Älä pidä paljon kansallisen valuutan tai bitcoineja kerrytetty marketplace.There on aina vaara, että palvelu voi yhtäkkiä sammuttaa, ja rahat eivät ole enää käytössäsi (katso MtGox romahdus). Yritä vain tallettaa tarvittava määrä, ja sitten peruuttaa bitcoineja jälkeen kauppaan tai osto on valmis.
  • Käytä PGP / GPG salattuja viestejä ylimääräisen nimettömänä (edistynyt).Messages jonka lähetät muille kauppiaille näiden markkinapaikkojen tallennetaan tekstimuodossa palvelusta palvelimille. PGP / GPG Viestien salaamiseen auttavat rajoittamaan näkyvyyttä yksilöiviä tietoja (eli Meetup osoitteen, oikea nimesi, toimitusosoite jne) ja vain henkilö olet kauppaa. Kolmannet osapuolet, kuten markkinoilla palvelun tai lainvalvonnan, ei voi tulkita salattu teksti. Joten kun aloitetaan kauppaa, tarkista ensin, jos myyjä on julkisen PGP / GPG ja pyytää heitä lähettämään sen sinulle. Voit käyttää sitä salata arkaluontoisia tekstin itsestäsi ja kauppa; salattu teksti tulee vain luettavissa myyjälle. Eli tietysti elleivät he päättävät jakaa sen muiden kanssa.

Bitcoin Video Crash Course

Tietää yli 99% väestöstä noin Bitcoin. Yhden sähköpostin päivässä 7 päivän ajan, lyhyet ja koulutus (taattu). 

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Bitcoin

Ilmainen Ross William Ulbricht

Post Bitcoin

Satoshi Nakamoton kaataminen Draama oli suuren ajanhukkaa

Post Bitcoin

Coin Fire tarvitsee sinua

Post Bitcoin

Onko Bitcoin Mining kannattava vuonna 2018?

Post Bitcoin

Mt. Goxin velkojat esittävät Krakenin väitteet, sivustot torjuvat Bitcoin-saartoa Venäjällä ja muissa

Post Bitcoin

Tuki Segwit2x: lle, New Yorkin sopimus ja tuleva Bitcoin Fork selitetty

Post Bitcoin

Senaattori Manchin lähetti kirjeen kongressille pyytämällä Bitcoin Bania Yhdysvalloissa!

Post Bitcoin

Bitstampin Bitcoin-tarkastus osoittaa varastot kattavat kaikki talletukset

Post Bitcoin

Miten ostaa Bitcoins hetkessä Luottokortilla, tarkistamalla, käteisellä

Post Bitcoin

Bitcoin Arbitrage Opportunities: Lyhyt opas

Post Bitcoin

Mikä on MultiSig Bitcoin-lompakko ja miksi sinun pitäisi käyttää sitä?

Post Bitcoin

Bitcoin Block Size Economics ja Gavin Andressen