6 uutta Bitcoin-pankkiautomaattia ja mistä löytää ne | Finnish.lamareschale.org

6 uutta Bitcoin-pankkiautomaattia ja mistä löytää ne

6 uutta Bitcoin-pankkiautomaattia ja mistä löytää ne

Se on ollut vähintään seitsemän kuukautta sitten ensimmäisen BitcoinATMlaunched pienessä kahvilassa Vancouverissa, ja sinä aikana useat yritykset ovat tehostaneet tarjota enemmän koneita kolikon nälkäinen massoja. Tällä hetkellä kymmeniä pankkiautomaatit perustettiin ympäri maailmaa, jotka voivat muuntaa Fiatin Bitcoin tai päinvastoin, tulossa lisää. Katsotaanpa katsomaan vain 6 paikoissa, jotka saavat upouusia koneita:

1. Hongkong, Kiina

Vaikka spekulaatiota ja ristiriitoja edelleen mutkistaa Bitcoin virallinen asema Kiinassa, yrittäjät etenevät täydellä vauhdilla eteenpäin suunnitelmat lisätä hyväksymistä. Hongkong, yksi tiheimmin asutuilla alueilla maailmassa, on nyt koti HK Bitcoin-automaatti Store sisäpuolella Chic ostoskeskuksen Mong Kok piiri.

Jälkeen avajaisia ​​18. Toukokuuta, HK Bitcoin-automaatti Store on nyt auki 24 tuntia ja tarjoaa ihmisille tapa ostaa digitaalista valuuttaa, oppia Fiat inflaatiosta, ja jopa lähettää Bitcoin vinkkejä robotti, joka tanssii maksua.

2. Saskatoon, Kanada

Amerikan pohjoinen naapuri on osoittautumassa hedelmällistä maaperää Bitcoin pankkiautomaatit, ja suurin kaupunki Saskatchewanin provinssissa on nyt ensimmäinen kone, joka annostelee digitaalisen valuutan. Käynnistettiin toukokuun alussa Startup-yritys Bitcoin Solutions, ATM valmisti Ottawa-pohjainen BitAccess ja nyt asuu sisällä kaloreita ravintolassa Broadway.

Kone Saskatoon on vain viimeisin askel Bitcoin Solutionsin kunnianhimoinen suunnitelma tuo useita Bitcoin käteisautomaatit kaupungeissa ympäri Länsi-Kanadassa.

3. Brisbanessa Australiassa

Kolmanneksi väkirikkain kaupunki osavaltiossa Down Under on nyt isäntänä Bit2Bit valmistetun Bitcoin-automaatti. Kone sijaitsee Roastery Cafe Glenelg Street, ja käynnisti melko äskettäin 16. Toukokuuta Luonnollisesti se mahdollistaa peruuttamista ja myyntiin Bitcoin, mutta mikä erottaa tämän koneen lisäksi on, että se hyväksyy myös litecoin ja dogecoin.

Paahtimo Cafe osaomistaja Bruce Carrall, jonka kauppa hyväksyy myös Bitcoin kahville, toivoo kiinnittää huomiota hänen liiketoiminnan paikallisista digitaalisen valuutan harrastajat. ”Siellä on paljon ihmisiä, jotka ovat odottaneet tätä”, hän sanoi. ”On Bitcoiniacs joilla on tapaamisia kaikkialla viikoittain, ja nämä ryhmät ovat voimakkaassa kasvussa.”

4. Glasgow

Teknologia vähittäismyyjä CEX hiljattain alkanut hyväksyä Bitcoin maksuja sen online-sivustolla, ja nyt se on fyysinen ATM perustaa sisällä yksi sen tiili ja laasti paikoissa. Sijaitsee CEX myymälässä Sauchiehall Street Glasgow, The lamassu tuotettu kone parhaillaan on viehättävä 0% maksu liiketoimista.

Myymälä järjestetään erityinen promootiotapahtuma välillä 13-15 05 kunniaksi ATM käynnistää, jossa vain Bitcoin voitaisiin käyttää maksuna Cex tuotteita. Yhtiö sanoo, että uusi ATM ”kääntämällä Scottish pääkadulla osaksi Bitcoin laboratorioon.”

5. Ljubljana, Slovenia

Jokainen, joka menee yöpyä Tresor Hostel Slovenian pääkaupungissa on nyt mahdollisuus ostaa Bitcoin tällä ATM, joka oli valmistettu ja perustettu paikallinen yritys Bitnik. Kone on ladattu kanssa 16 BTC varmistaen runsaasti digitaalisen valuutan kuluttajille lähitulevaisuudessa.

Vain noin 50 yritystä hetkellä hyväksy Bitcoin Sloveniassa mutta Bitnik toivoo kääntääkseen hyväksi kryptovaluutta. Mukaan Bitnik johtoon Peter Trcek, "Seuraava askel on saada myyjiä että Bitcoin on hyvä valuutta.”

6. Johannesburg, Etelä-Afrikka

Suurin kaupunki Etelä-Afrikassa perustetaan ensimmäisen Bitcoin-automaatti mantereella loppuun mennessä toukokuun ansiosta käynnistys ZABitcoinATM ja valmistaja lamassu. Vaikka tarkkaa sijaintia työstetään yhä ulos kone odotetaan sijoitettavaksi ravintolassa tai kahvilassa. ATM Etelä-Afrikassa todennäköisesti auttaa Bitcoin tunkeutua kanssa suuret rahalähetys markkinoilla kyseisessä maassa.

ZABitcoinATM on myös ilmoittanut toinen kone, joka perustetaan Kapkaupungissa, Etelä-Afrikassa kesäkuun loppuun mennessä.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Bitcoin

Oikea Bitcoin-hinta-analyysi: Johdatus USD: iin BTC-arvostukseen

Post Bitcoin

Euroopan komissio jatkaa Bitcoin-asetusta

Post Bitcoin

Bitcoin ja pelko

Post Bitcoin

BTCRobot - Automaattinen Bitcoin Trading Software Bot -arviointi

Post Bitcoin

Bitcoin Margin Trading Optiot aloittelijoille

Post Bitcoin

27. huhtikuuta 2015

Post Bitcoin

Bitcoin-hinta-analyysi: Sideways-toiminta jatkuu

Post Bitcoin

Mikä on 51% Attack - yksinkertaistettu Bitcoin-opetusohjelma

Post Bitcoin

Lopuksi helppo tapa lähettää Bitcoin Facebookissa

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Hintaraportti: 21-27. Syyskuuta 2014

Post Bitcoin

Tutkimus: Silkkitie oli Paradigm shift huumekaupassa

Post Bitcoin

Bitcoin mainstream -osan 1 osassa: Sveitsin Bitcoin Research Paper