6 ravintolaa, jotka hyväksyvät bitcoinin | Finnish.lamareschale.org

6 ravintolaa, jotka hyväksyvät bitcoinin

6 ravintolaa, jotka hyväksyvät bitcoinin

Bitcoinis tulla hyväksytyiksi kasvava joukko pieniä yrityksiä, kuten ravintoloita, joka kääntää digitaalisen valuutan herkullisia ruokia. Tässä lista 6 ravintoloita, jotka ovat alkaneet ottaa Bitcoin maksuna ruokaa.

1. Whiffies Fried Pies- Portland, OR - hyväksyminen Bitcoin Helmikuusta 2013

Tämä ruokarekka, mutta ei perinteinen ravintola tekee paistettua käsi piirakoita täytettyjä suolaisia ​​kuten grillattua rintakehä ja kanaa tai terveet hedelmät kuten marjoja, omenoita ja persikoita. Whiffies alkoi hyväksyä Bitcoin helmikuussa 2013 ja omistajan Gregg Abbott sanoo hän on kohdannut hyvin vähän ongelmia sen jälkeen. Itse asiassa, yksi hänen suosikki hyväksymisen eduista Bitcoin on vuorovaikutuksessa ihmisten kanssa, jotka käyttävät sitä. Abbott sanoo viihtyvänsä kokous "todella älykkäät ihmiset, jotka ovat kehityksen kärjessä."

2. Thelonious Monkfish - Cambridge, MA - Bitcoin kannattaja Helmikuusta 2013

Palvelevat suurempi Bostonin alueella ainutlaatuisen ottaa sushia ja muita aasialaisia ​​erikoisuuksia, Thelonious Monkfish tuli ensimmäinen ravintolan New England hyväksyä Bitcoin jo helmikuussa 2013. Joukko opiskelijoita MIT vakuuttunut omistaja, Jamme Chantler, että oli runsaasti käyttämätöntä markkina Bitcoin harrastajille, jotka etsivät fyysistä sijaintia viettää rahaa. "Tunsimme, että jos on olemassa joukko jopa vain kourallinen Bitcoiners innokkaita vaihtamaan digitaalisen kolikoita sushia ja pekonia pad thai" Chantler sanoo, "niin olemme innoissamme, jotta ne mahtuisivat!"

3. Cafe Berlin- Las Vegas, NV - Saksan Food for Bitcoins toukokuusta 2013 lähtien

Joku väsynyt pitkä yö rahapelit, jolla on lompakko täynnä bitcoineja ja himo aito saksalainen ruokaa, voisi tehdä paljon pahempi kuin Cafe Berlin. Tämä pieni ravintola Etelä Vegas on tarjolla erilaisia ​​herkullisia aterioita, kuten eri valmistetta bratwurstia ja monenlaisia ​​leikettä. Sen jälkeen alkaa hyväksymistä Bitcoin vuonna toukokuuta 2013 Cafe Berliini on nähty pientä kasvua asiakkaiden ja vain kerran oli ongelma käsittelee Bitcoin tapahtuman.

4. Flyte Maailman Ruokaa ja viini- Nashville, TN - Bitcoin fine dining Marraskuusta 2013

Laskutus itseään "rento, mutta tyylikäs herkkuihin kokemus" Flyte tavoitteena on olla yksi sosiaalisesti tietoista ravintoloista Tennessee käyttämällä kestävistä lähteistä lihan ja paikallisia tuotteita aina kun mahdollista. Tämä avoin asenne ulottuu niiden maksujärjestelmä, joka alkoi hyväksyä Bitcoin marraskuussa 2013. Sittemmin ravintola on ollut 23 asiakasta maksaa Bitcoin, ja mukaan osaomistaja Scott Sears, BTC käyttäjät käyttävät tyypillisesti 15% enemmän kuin keskimääräinen asiakas. Oli kerran tekninen ongelma, jossa Coinbase sovellusta ei saanut yhteyttä palvelimiin, mutta korjattiin käyttämällä BitPay sijasta. Sears sanoo, että tämä on merkki Bitcoin vahvuus: "Tuollainen joustavuus ei ole käytettävissä luottokortin käsittely."

5. FlameStone Amerikkalainen messigrilli- Oldsmar, FL - Bitcoin hyväksytään Helmikuusta 2014

Sijaitsee pikkukaupungissa laitamilla Tampa, FlameStone käyttää luonnollisia ruoanlaitto tekniikoita kuten kuumentamalla avotulella ja käyttämällä laavakiveä tehdä guacamolea. Ravintolassa alkoi hyväksyä Bitcoin heidän lahjakortteja helmikuussa 2014 ja siitä lähtien on nähty kourallinen maksaville asiakkaille digitaalisen valuutan. Omistaja Nick Pappas sanoo, että lehdistössä on ollut hauskaa, ja hän nauttii "tunne tervetulleita ja hyväksynyt yhä kasvava Bitcoin seuraava." Paikallinen Bitcoin ryhmä Tampa Bay Bitcoineersare odotetaan alkavan viikoittain tapaamisia klo FlameStone lähiviikkoina.

6. Lamppost pizza- Reno, NV - tyyliltään ainutlaatuinen italiaksi Bitcoin huhtikuusta lähtien 2014

Väittää olevansa ensimmäinen ravintola Reno hyväksyä Bitcoin, Lamppost alkoi ottaa digitaalisen valuutan huhtikuussa 2014 vastineeksi monenlaisia ​​pizzoja, pastaa ja voileipiä. Erikoisuus tarjoukset ovat Taco pizza, Spicy Thai Chicken Pizza ja Chicagon koira pizza. Mukaan omistaja Jay Watson, suurin osa asiakkaista maksaville Bitcoin ovat olleet paikallisten Meetups Bitcoin harrastajat, mutta käytäntö on myös vauhdittanut keskusteluja asiakkaiden kanssa, jotka ovat kiinnostuneita digitaalisen valuutan ja haluavat oppia lisää.

Nämä ovat vain kourallinen ravintoloita, jotka ottavat Bitcoin, ja varmasti ponnahtaa tulevaisuudessa. On tuskin loppua erilaisia ​​maukkaita elintarvikkeita, jotka voi ostaa kryptovaluutta.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Bitcoin

Bitcoin Kiinassa - Ensimmäinen Bitcoin ATM asentanut Robocoin

Post Bitcoin

Coin Lyhyt päivittäinen raportti: Bitcoin VeriCoins, IBM: n Things of the Internet, Syscoin Moolah, Bitlendingclub ja Bitcon

Post Bitcoin

Oletko joku näistä kahdeksasta Bitcoin-kaupankäynnin persoonallisuudesta?

Post Bitcoin

Bitcoin vuonna 2014: vuoden nousut ja alamäet

Post Bitcoin

Ashley Madison vuotoja: Mitä tehdä Bitcoin-kiristyksen edessä?

Post Bitcoin

Lopuksi helppo tapa lähettää Bitcoin Facebookissa

Post Bitcoin

Bitcoinin läpimurto tuhoaa mahdottomia tulevia alustoja osa 1

Post Bitcoin

Bitcoin IRA-arvostelu - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

12 mahtava Bitcoin-muisti

Post Bitcoin

Onko Bitcoin-kaivos kannattaa?

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Hintaraportti: 24-30 elokuu 2014

Post Bitcoin

OP-ED: Tarvitsemme enemmän ammattimaisuutta Bitcoin-hinta-analyyseissä