5 haastetta, jotka tällä hetkellä kohtaavat Bitcoin (Mike Hearnin mukaan) | Finnish.lamareschale.org

5 haastetta, jotka tällä hetkellä kohtaavat Bitcoin (Mike Hearnin mukaan)

5 haastetta, jotka tällä hetkellä kohtaavat Bitcoin (Mike Hearnin mukaan)

Mike Hearn on entinen Googlen insinööri, joka toimii nyt eri Bitcoin liittyviä hankkeita, kuten Java täytäntöönpanoa protokolla, joka toimii perustana lompakko sovelluksia. Hän on yksi vain 10-15 henkilöä, jotka käsittelevät kirjallisesti ytimen Bitcoin koodin ennen sitä voi hyväksyä kaivosmiesten verkossa, ja hänen mielipide kryptovaluutta ekosysteemi on varmasti syytä kuulo.

Seuraavat lainaukset ovat peräisin Hearn hiljattain esitys Bitcoin 2014 konferenssissa Amsterdamissa, ja niissä kuvataan joitakin suurimpia haasteita, jotka joutuvat tällä hetkellä nuoret digitaalinen valuutta:

1. Innokkaat riskisjoitusvetoisessa

On ollut ihottuma siitä, mitä voisi kutsua Bitcoin 2.0 hankkeita tapahtumat, jotka ovat saaneet suuria summia rahaa ja paljon niitä - ei ole oikeastaan ​​paljon heille tunnen. Jotkut heistä ovat sellaisia ​​ylimalkaisia.

Hearn ei tarkentanut, mitä startup hänen mielestään ovat "sketchy", mutta riskirahoitus on varmasti ramped viime kuukausina. Esimerkiksi Palo Alto-pohjainen Vaurum solminut $ 4 miljoonaa alkupääomaa sen ohjelmiston, jonka avulla rahoituslaitokset isäntä oman Bitcoin vaihtoa.

2. Epäluotettava Kolmannen osapuolen Storage

On vielä paljon Bitcoin käyttäjiä maailmassa, jotka - eivät varsinaisesti Bitcoin käyttäjiä, ne ovat? Ne tallettavat Bitcoins kolmannen osapuolen kanssa ja mitä he saisivat vastineeksi ovat lupauksia, joita he saavat sen takaisin. Se ei ole oikeastaan ​​Satoshi tarkoitus kun hän rakentanut järjestelmän, jossa ei pitänyt olla mitään välikäsiä.

Tämä on ikivanha keskustelu, joka on riehunut Bitcoin vuosilla - tallentamiseen kolikoita online lompakkoväline luovuttamassa ohjaus kolmannelle osapuolelle, joka ei ole aina luotettava. Estääkseen toiseen Mt. GOX tapahtumasta, Hearn kannustaa Bitcoin käyttäjät voivat hallita omia yksityisiä avaimia aina kun mahdollista.

3. Vapaaehtoisten-infrastruktuurin

Tämä ei ole kestävää, eikö? Et voi olla suuri, maailman kattavat taloudellisen infrastruktuurin, joka pysyy koossa purukumin ja teippiä, ja ihmisiä, jotka sellaista työtä, kun heillä on aikaa, koska siltä tuntuu.

Koska Bitcoin on avoimen lähdekoodin projekti, joka ei omista mitään tietyn henkilön tai ryhmän, sillä ei ole mekanismia, jolla kompensoidaan työskenteleville sen koodia. Hearn visioi uuden järjestelmän, jossa käyttäjät maksavat lisäominaisuuksia, ja sitä tukevat kehittäjille.

4. Skaalautuvuus

Skaalaus tulee olemaan valtava työ, jos se on onnistunut. Tällä hetkellä meillä ei ole skaalaus ongelma, koska Bitcoin ei oikeastaan ​​kasvaa, mutta jos [skaalautuvuus] saa kiinteän, että tulee olemaan ton työtä. Se on kuin seuraavan kymmenen vuoden työn.

Bitcoin on olennaisesti rajoitettu määrä tapahtumia, joita voi esiintyä tietyn ajan kuluessa, jotta estetään blockchain koon käsistä. Verkosto ei ole koskaan osunut tämän rajan ennen, mutta se tapahtuu vähitellen, jos Bitcoin tulee valtavirtaa maksutavan. On hyvin kuvaavaa, että Hearn mielestä se voi kestää kymmenen vuotta korjata Bitcoin skaalautuvuuden ongelma.

5. Tietosuoja

Monet ihmiset virheellisesti uskovat Bitcoin on salattu järjestelmä, mutta mikään Bitcoin on salattu. Joten mitä tämä tarkoittaa, että jos olin töissä NSA tai GCHQ ja he antoivat minulle joukkueen viisi ihmistä, ja he sanoivat 'työtä tämän kuusi kuukautta,' olisin todennäköisesti pystyä purkamaan anonyymiseksi 70, 80, 90 prosenttia Bitcoin järjestelmän. Joten en odota Bitcoin pitää sinut päädy NSA.

Vaikka tämä ei ole välttämättä ongelma Hearn mielessä - hän vain sanoi vastauksena yleisön kysymykseen - se iskee ytimessä keskeinen heikkous blockchain. Jokainen tapahtuma on koskaan tapahtunut on tarkistaa julkisesti ja analyysi. Se olisi erittäin huolestuttavaa yksityisyyden kannattaa sitä, että sille annetaan riittävästi resursseja, kaveri kuten Hearn voi sitoa reaalimaailman identiteettien valtaosa Bitcoin käyttäjiä. Onneksi kaltaiset hankkeet DarkWallet tunnistaa tämän ongelman ja yrittävät ratkaista sen.

Muilta Mike Hearn selvittävästätehosta näkökulman Bitcoin, tarkistaa hänen esitys alla:

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Hintaraportti: 17.8-24.8

Post Bitcoin

Bitcoin-maksut on selitetty - Bitcoin-transaktio todella vapautuu?

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Murtoluvapankkitoiminnan vaarat

Post Bitcoin

Oikea Bitcoin-hinta-analyysi Osa 1: Menetelmät

Post Bitcoin

5 tapaa ostaa Bitcoin Paypalilla - huijauksia ja Legit-tapoja

Post Bitcoin

Kuinka hyväksyä Bitcoin lahjoituksia blogissasi

Post Bitcoin

Bitcoin IRA-arvostelu - Tax Free Crypto?

Post Bitcoin

AsiaCoin Siirtyy varkaustodistukseen

Post Bitcoin

6 ravintolaa, jotka hyväksyvät bitcoinin

Post Bitcoin

Mikä on paras Bitcoin-maksuprosessori? Coinkite tai BitPay?

Post Bitcoin

Argentiina Bitcoin-pörssi menetti pankkitilejä

Post Bitcoin

Bitcoin Country! Top 10 kansaa, jotka rakastavat BTC: tä