Kuinka hyväksyä Bitcoin lahjoituksia blogissasi | Finnish.lamareschale.org

Kuinka hyväksyä Bitcoin lahjoituksia blogissasi

Kuinka hyväksyä Bitcoin lahjoituksia blogissasi

Hyväksy Bitcoin lahjoitukset

Oletko viime aikoina kuullut uudesta järjestelmästä nimeltään Bitcoin? Bitcoin voidaan määritellä uusi digitaalinen valuutta, joka on otettu käyttöön verkossa. Digitaalinen valuutta on tehokas ja turvallinen muoto maksamiseen verkossa. Avoimen lähdekoodin ohjelmisto on turvallinen väylä maksamiseen. Sitä voidaan käyttää eri alustoilla esimerkiksi pelaamista sivusto, jossa Bitcoin on tullut suosittu tapahtumayksikköön. Miten hyväksyä Bitcoin donationsis yksi kysymyksistä monet ylläpitäjät kysyvät. Hyväksyminen Bitcoin luovuttamiseen on varmasti erittäin tärkeää ylläpitäjät nyt enemmän kuin koskaan, koska yhä useammat ihmiset ovat siirtymässä online-maksut.

Hyväksy Bitcoin Lahjoitukset - Mikä se on?

Paljon teknologiaa hyödyntävän ihmiset ovat jo siirtyneet käyttämään Bitcoin mutta entä ne jotka ovat vielä uusi idea? Uusi trendi, joka on viime aikoina syntynyt on suhteessa Bitcoin lahjoituksia. Miten hyväksyä Bitcoin donationson verkossa? Niin paljon kysymyksiä ja olet jäänyt tietämättömänä niin tässä on muutamia vinkkejä, jotka tulee auttamaan sinua tekemään Bitcoin lahjoituksia. Tämä innovatiivinen konsepti vastaan ​​rahaa auttaa tekemään maailmanlaajuisesti maksujen nopea, turvallinen ja helppo. Se koostuu peer-to-peer tekniikkaa ilman valvoo keskusviranomaisen tai pankeille. Jos käsittely sivusto, jossa lahjoitukset voidaan hyväksyä sitten käyttämällä Bitcoin, prosessi tulee suhteellisen helppoa.

Miten hyväksyä Bitcoin Lahjoitukset?

Hyväksy Bitcoin donationsin muodossa United State dollaria (USD), euroa tai muunlaista valuutan kiinteä vaihtokurssi. Tällä hetkellä yli 12 miljoonaa Bitcoins liikkeessä, jossa suurin osa käyttäjistä kuuluu liikemiehiä. Suuret tiedotusvälineet ovat aloittaneet tutkimukset kasvava suosio Bitcoin lahjoituksia. Käyttäen erilaisia ​​tehokkaita työkaluja, jotka muuntavat maksuja Bitcoin valuutta, kaikki mitä tarvitset on Bitcoin laajennus.

Bitcoin Lahjoitus Työkalut

1. Lahjoitettua vaihtelevia määriä voidaan valmistaa käyttämällä kuvan linkin, joka tukee Bitcoin linkki ja tietyn lahjoitus. Bitcoin QR codeimage voidaan sijoittaa sivuston että myös käyttäjät voivat sijoittaa lahjoitukset käyttävät älypuhelimia. Varmistamisesta Bitcoin lahjoitus on tärkeää säilyttää turvallisessa ympäristössä.

Huomautus: Luo Bitcoin lahjoituspainike sivuston / blogi. Kun olet rekisteröitynyt sinun tulee antaa Bitcoin lahjoituspainikkeita ja Bitcoin QR-koodin kuvan lisätä sivustoon. Voisin suositella lisäämällä sekä mukavuutta. Lahjoituspainikkeella, Bitcoin osoite, ja QR-koodin kuva näyttää tältä:

Sisältä joka QR Code on Bitcoin osoite, joka näyttää tältä: 16qT2iLQ7d5MiEkKWYau6mfRNHUFZ3NzHz

2. Hyväksy Bitcoin lahjoituksia sivuston sitten varajäsenen vaihtoehto voi olla muodossa lahjoituksen laskurin. Asettamalla lahjoitti toistaiseksi' -merkintä sivuston osana kampanjaa. Leima voi osoittaa aikataulu ja vakiomäärän luovuttamista käyttäjät haluavat sijoittaa. Ostoskorin laajennuksia voi olla täydellinen vastaus kysymykseesi samoin.

Huomautus: Käytä blockexplorer.comto saada Bitcoin lahjoitus laskuri. He ovat ohjeita. 

3. Maksu painikkeet suoraan lisätä Bitcoin sivuston tapahtumista. Maksu-painike pohjimmiltaan avaa overlay jota voidaan ohjata, kunnes maksu on saatu. Maksu sivuja, jotka ovat samankaltaisia ​​painikkeita suoraan ottaa käyttäjän online erityinen maksu-sivulla. Maksu iFrameja erityisesti käsitellä maksun suoraan avaamatta ponnahdusikkunoita.

Yrittäessään ymmärtää Bitcoin lahjoituksia, sinun täytyy varmistaa, että sivusto on turvallinen! Standard verkkosivuilla turvallisuus korostaa tarvetta hallussaan kokonaan haltuunsa tehtyjen kauppojen. Bitcoin osoite voidaan helposti siepata aikana julkaisu, joka voi ohjata rahaa yli toiseen toimialueeseen. Jos haluat tietää, miten hyväksyä Bitcoin donationsand turvata jokaisen maksun jälkeen hyödyntää HTTPS todistus, joka laillisesti suojaa sivuston valitettavia tapauksia.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Bitcoin

Secure My Bitcoin Lompakko: Bitcoin Security Tips

Post Bitcoin

Deflaatio Osa 2: Onko Bitcoin-hinnan deflaatio hyvä vai huono?

Post Bitcoin

Euroopan komissio jatkaa Bitcoin-asetusta

Post Bitcoin

5 tapaa ostaa Bitcoin Paypalilla - huijauksia ja Legit-tapoja

Post Bitcoin

Oikea Bitcoin-hinta-analyysi: Johdatus USD: iin BTC-arvostukseen

Post Bitcoin

10. huhtikuuta 2015

Post Bitcoin

Coin Lyhyt päivittäinen raportti: Blockstream, Cosy Games, Bitcoin-asetus ja Floridan oikeusjuttuja

Post Bitcoin

Coin Brief Weekly Bitcoin Hintaraportti: 31.8-6.9.2014

Post Bitcoin

Bitcoinin kasvava hyväksyntä: 6 tapaa käyttää BTC: tä

Post Bitcoin

Bitcoinin tulevaisuus on kirkas: hintahäviö ja evoluutio

Post Bitcoin

7 verkkoyritykset, jotka tällä hetkellä hyväksyvät Bitcoin

Post Bitcoin

Kehittynyt Bitcoin Ransomware Evolves, Critroni ja TOR