Bitcoin Plummets - ja voi olla kiinni itse täyttävä Downward Spiral - Business Insider | Finnish.lamareschale.org

Bitcoin Plummets - ja voi olla kiinni itse täyttävä Downward Spiral - Business Insider

Bitcoin Plummets - ja voi olla kiinni itse täyttävä Downward Spiral - Business Insider

Virtuaalisen valuutan etsii yhä kiusannut, ja sen hinta oli laskussa tasaisesti viime kuukausina.. Se on muistutus tietoturvaongelmille kohdata virtuaalinen valuutta etsivät yleistymistä, ja se tuo muistoja surullisen vaihto Mt. GOX.. Yhdessä Bitcoin mainetta mahdollistajana rikollista toimintaa, on todennäköistä tämän julkisen kuvan ongelma haittaa yleistymistä. Yhtenä Commenter on keskustelualueella Hacker News huomioita, Bitcoin on ”pahempi” sijoitus kuin kulta.Bitcoin: Ponzi meni maailmanlaajuisesti - Macro Business"Tämä on maailmanlaajuinen Ponzi ja se on lopussa.... Sinun ei tarvitse olla Einstein nähdä, että super-kansallisen valuutan näin olennaisesti heikentää tehoa autoritaaristen valtioiden, kuten Kiinan, puhumattakaan liberaaleja demokratioita samoin. Jos voit kertoa missä että riski johtaa sitten olet Albert Einstein...

Toista se, omistaa se, mitä haluat sen kanssa, mutta aina muistaa, että se ei ole mitään muuta, että luonnostaan ​​arvottomia globaali pyramidipeli, joka saattaa romahtaa minä hetkenä hyvänsä."


Bitcoin-hinta RATKAISU: Bitcoin EI KÄYTÄ viime vuoden 2018 jälkeen - ExpressBitcoin ei selviä, mutta se ei tarkoita koko kryptovaluutta villitys on kuollut hyödyllisiä cryptos kuten Kauko ja ethereum ylitti Bitcoin, Benjamin Quinlan, toimitusjohtaja ja Managing Partner klo Quinlan and Associates paljasti.

Puhuessaan Bloomberg, hän sanoi: ”Uskomme, että erilaiset cryptocurrencies selviää ja tekee hyvin.

”Uskomme, että cryptocurrencies mahdollisten sovellusten ja apuohjelmia, kuten ethereum tai eetteri, älykäs sopimukset voidaan rakentaa sen päälle, hajautettujen sovellukset.

”Bitcoin nykymuodossaan voi tehdä sitä.”

”Muut cryptocurrecnies on nimettömyyden toimintoja ja yksityisyyttä että on moninkertainen taso Bitcoin ja jotkut ovat tapahtumien käsittelyn kertaa myös ylittämään Bitcoin.”

Quinlan verrattuna Bitcoin varhaiseen sosiaalisen median alustat, jotka on ohittanut mutta uudempia, enemmän toiminnallisia sivustoja.

Hän sanoi: ”Jos katsomme, ja kiinnitimme analogisesti ja olen puhunut tästä ennen asiakkaillemme, se todella on, jos rinnastamaan blockchain teknologiaa jotain Internetissä.

”Näytät taustalla sovellutukset, sosiaalinen media on vain yksi hakemus Internetin taas cryptocurrencies on vain yksi soveltaminen blockchain.

Mutta on olemassa erilaisia ​​sosiaalisia mediasoittimia.

”On pelaajia, jotka aloitti aluksi kun sosiaalisen median alustat syntyi vaan johtuu siitä, että ne eivät olleet teknisesti niin kehittyneitä kuin kilpailijat, jotka tulivat, he todella tippui hyväksi sijoittajia.

”Bitcoin nykymuodossaan, vaikka suunniteltujen uudistusten käsittelemään kapasiteetin kysymyksiä, uskomme, että jos markkinoilla pohjimmiltaan kääntää selkänsä Bitcoin tänä vuonna se todella putoavat pois puolesta suhteessa muihin kryptissa että on paljon enemmän hyödyllisyys ja arvoa lisätä."

Muistopuhe tekemät Benjamin Quinlan


Bitcoin-ralli voi jatkua - mutta se ajaa enemmän lukion keskeyttämistä kuin perusteet? - MarketWatchBitcoin näyttää varma kupla - katastrofi odottavat tapahtumaan...

Joten Bitcoin sitten. Kupla vai ei? Jos ohitat argumentteja, jotka yrittävät perustella arvostukset, se näyttää toiselta, vaikkakin dynamiikkaa, joka on hyvin vaikea tulkita. Jos kuunnella niitä, se näyttää näin vieläkin, enemmän luottamusta argumentteja vale luontoa. Piirtää oman lopullisia johtopäätöksiä.

Muistopuhe tekemät Dr. Constantin Gurdgiev


Bitcoin-käynnistys? Tulisivut keskustelevat pianKolikko Tuli tulee tuottaa uusi viikoittainen audio-ohjelma nimeltään tulipuolella Chatsthat tullaan featuring cryptocoin startup.

Joka viikko istuvat alas kryptovaluutta käynnistyksen ja oppimaan lisää perustajista, teknologioita, ideoita, käsitteitä ja enemmän.

Jos olet kehittää kryptovaluutta käynnistyksen, sivuston, tuotteen tai palvelun haluamme kuulla sinusta.

Lähetä meille sähköpostia osoitteeseen:

Bonuspistettä kuuluu Mediapakki, lehdistötiedote tai muuta markkinointimateriaalia jotta voimme saada käsityksen siitä, mitä olet tekemässä, kuka olet tai mitä suunnitelmia.

Kaksi isännät ohjelman saat sähköpostitse, jos valitaan ohjelman ja asennuksen kertaa puhutella Skypen ja tallentaa näyttää.

Tämä on erinomainen tilaisuus lisätä näkyvyyttä käynnistyksen!


Bitcoin-Andromedan kannan tietojenkäsittelytieteiden tutkimus - SMBlogBitcoin ja blockchain ovat mielenkiintoisia ajatuksia, jotka pakenivat laboratoriossa ilman asianmukaista insinööri-ja se näkyy.

Mikä meni pieleen? Mitä tapahtui suunniteltua järjestelmää vaihtoehtona, esimerkiksi luottokorttien jossa "kustannusten sovittelun nostaa transaktiokustannuksia rajoittamalla pienin käytännön tapahtuman koosta ja katkaisemalla mahdollisuus pienten rento liiketoimiin"? Sen sijaan tänään Bitcoin on ylikuormittunut seurauksena korkeita transaktiokustannuksia. Vastaus on puute suunnittelu.

Mistään atk-pohjainen rahoitusjärjestelmä, yksi keskeinen parametri on tapahtuma korko. Samankaltainen järjestelmä kuin Bitcoin, toinen tavoite oli välttää pitoisuuksia teho. Ja tietenkin, siellä on tapahtuman yksityisyyttä.

Kaikissa näissä, Bitcoin on epäonnistunut. Viat eivät olleet väistämättömiä; on olemassa ratkaisuja näihin ongelmiin acdemic kirjallisuudessa. Mutta Bitcoin oli toteuttama harrastajille, jotka pohjimmiltaan antaa kokeellinen koodin paeta lab maailmalle, ajattelematta suunnittelu asioista, ja nyt he pääse siitä eroon.

Muistopuhe tehty bySteven M. Bellovin

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Bitcoin

Paras Ethereum Mining Hardware (2018 päivitetty)

Post Bitcoin

Bitcoin-kaivostoiminta vuonna 2015: ASIC, Cloud Mining ja vaikeusaste

Post Bitcoin

Bitcoin vuonna 2014: vuoden nousut ja alamäet

Post Bitcoin

Mike Hearnin majakka voisi parantaa Bitcoinia voimakkaasti

Post Bitcoin

Euroopan komissio jatkaa Bitcoin-asetusta

Post Bitcoin

Kuinka hyväksyä Bitcoin lahjoituksia blogissasi

Post Bitcoin

Bitcoinin tulevaisuus riippuu sinusta

Post Bitcoin

Bitcoin on nyt Bloombergissa ja Yelpissa!

Post Bitcoin

Kuinka luistella Bitcoin-hana-voitot yhdellä askeleella

Post Bitcoin

Bitcoin Banking: Farewell murtoluvuille

Post Bitcoin

Joustava Bitcoin-toimitus ei stabiloi Bitcoin-hintaa

Post Bitcoin

Bitcoin-kaivoksen keskittäminen: markkinat ovat vahvistamalla itseään