2018 Ennusteet: Bitcoin Will Crash-CTech | Finnish.lamareschale.org

2018 Ennusteet: Bitcoin Will Crash-CTech

2018 Ennusteet: Bitcoin Will Crash-CTech

On ilmeistä, että jo nyt Bitcoin ei yleisesti käytetty liiketoimiin (paitsi laittoman toiminnan) ja se on erittäin epätodennäköistä, tämä muuttuu lähitulevaisuudessa. Mitä meille jää on store-of-arvon mekanismi, joka joidenkin mielestä, on samanlainen kuin kultaa, mutta ei parempi millään tavalla, aikakaudella ETF, kun kulta myydään digitaalisesti.

Ihmiset, jotka ostavat Bitcoin nykyään pääasiassa spekuloidaan, uskoen, että cryptocurrencies ovat uusia ja helppo tapa rikastua. Mutta jossain vaiheessa, hinta pysähtyy menossa ylös, ja sitten ihmiset ovat juuttunut ”valuutta”, joka on nolla käyttöä.

Muistopuhe tehty byAmit Karp4 vaihetta pitämään Bitcoins turvallisenaKäytä näitä 4 vaiheet varkauksien ja pitää Bitcoins turvassa.

Vaihe 1 - Valitse vahva salasana Bitcoin lompakko

Monet ihmiset tottua valita samaa salasanaa kaikkiin heidän online-tilejä. Tämä tuo teidän Bitcoins vaarassa. Valitse vahva salasana Bitcoin lompakko. Voit käyttää ohjelmistoja, kuten 1Password tai Roboform luoda ja tallentaa salasanoja sinulle - näin et koskaan käytä samaa salasanaa kahdesti ikinä.

Vaihe 2 - Käytä 2 todennus

Useimmat online Bitcoin lompakot tarjoavat mahdollisuuden 2 tekijän todentamisprosessissa. Tämä tarkoittaa sitä, että kun kirjaudut olet vaaditaan kirjautumista ylimääräinen askel muiden kuin salasana. Suurimman osan ajasta tämä on vahvistus tekstiviesti lähetetään puhelimeen. Vaikka tämä voi tuntua hankalaa ajoittain, käyttäen 2 todennuksen vähentää varkauden rajusti.

Vaihe 3 - Varmuuskopioi Bitcoin lompakko

Varmuuskopio walletcan suojelee sinua tietokonetta vikoja ja monet inhimillisiä virheitä. Se voi myös voit palauttaa lompakon jälkeen matkapuhelimeen tai tietokone oli varastettu jos pitää lompakon salattu.

Vaihe 4 - Käytä kylmävarastoinnin suuria määriä Bitcoins

Jos lompakon varastoi suuren määrän Bitcoins varmista, että pitää sitä, mitä kutsutaan kylmäsäilytystä. Kylmäsäilytystä tarkoittaa lompakon ei ole läsnä verkossa tai muillakin tietokoneilla. Esimerkkinä kylmäsäilytystä voisi olla paperilla lompakossa tai flash-asema, joka on yksityinen avain salataan sitä.


Voita 40 € Bitcoinissa. Ledger Lompakko Nano Duo EditionPäivitys: Tämä kylkiäinen on päättynyt ja voittaja on Rendy Marandhika päässä Cianjur, Indonesiassa. Rendy päätimme hyväksyä € 40 Bitcoins (linkki kauppa). Kiitos kaikille osallistumisesta ja tule ensi kuussa toisessa kylkiäinen.

Huhtikuun kylkiäinen on se tie, ja tässä kuussa jaamme Ledger- Lompakko Nano "Duo Edition". Niille teistä, jotka eivät tiedä, mitä Ledger on, se on laitteisto lompakko, jonka avulla voit turvallisesti tallentaa sinulle Bitcoins sitä. Tarkistimme äskettäin täällä.

Vaikka omistat Ledgerwallet voit silti tulla, koska voittaja voi valita välillä saada todellinen Ledger lompakossa tai € 40 Bitcoin.

Kilpailu on melko suoraviivaista:

  1. Vastaus on yksinkertainen kysymys todistaa olet ihmisen
  2. Anna sähköpostiosoitteesi tilata 99Bitcoins
  3. Klikkaa linkkiä vahvistuksen sähköpostitse lähetämme sinulle
  4. Olet!

Muista, että kun annat sähköpostiosoitteesi olet itse tilaamalla 99Bitcoins postituslistalla - tämä tarkoittaa, että päivitysten blogi noin kaksi kertaa viikossa. Emme juuri koskaan lähettää myynninedistämis tavaraa ja voit lopettaa milloin tahansa, joten valinta on sinun.

Kun olet syöttänyt Tarkista saapuneet ohjeita.

Jos et löydä sähköpostin yritä tarkistaa roskapostikansio, sillä se on saattanut vahingossa saapui. Jos käytät Gmailia varmista vetää sähköpostiviestin "ensisijainen" -kenttää, jos se joutui "Tarjoukset" välilehti" - näin et menetä jos me lähetämme sinulle sähköpostiviestin, että olet voittanut (yksi menneisyyden voittajat eivät saaneet palkintoa, koska hän ei ole vastannut meidän voittavan sähköposti).

Muista -Jos voittaa, me emailyouat tähän osoitteeseen, jos emme kuule takaisin sinulle 48 tunnin kuluessa siirrymme seuraavalle henkilölle linjassa.


5 Golden Rules Seuraa ostaessasi BitcoinsSeuraa näitä 5 kultainen petosten välttämiseksi ostaessaan Bitcoins.

Sääntö # 1 - Tarkista uskottavuutta oman Bitcoin myyjälle.

Ostaessaan yksittäisen vahvistaa mainettaan tarkistamalla niiden kauppias profiilin, jos sellainen on saatavilla. Pyydä Facebook, LinkedIn tai muu sosiaalinen verkosto profiili voidakseen varmistua olemassa todellinen henkilö valkokankaan takana. Kuten Nyrkkisääntönä koskaan osta Bitcoins joltakin, joka ei voi selittää niiden uskottavuutta.

Jos ostat arvopaperipörssissä, tarkista vaihtoa nimi ja sana ”arvioita”. Etsitkö arvostelut vaihtoa ja jopa yksityishenkilöt Bitcointalk foorumi myös tarjota arvokkaita näkemyksiä.

Sääntö # 2 - Dokumentin kaiken

Koska Bitcoin on hieman jäljittää kuin käteistä, kun kyseessä on petos se on vaikea todistaa yksittäisiä syytteitä. Varmista, että olet dokumentoida viestintä myyjän tavalla, joka on helppo esittää tarvittaessa myöhemmin.

Sääntö # 3 - Odota 1 vahvistusta ennen luovuttamista rahat

Pienten ja keskisuurten kauppa on suositeltavaa odottaa vähintään 1 vahvistusta ennen lähettämistä maksu. Suuremmille liiketoimet, odota vähintään 6 vahvistuksia.

Sääntö # 4 - Käytä escrow tarvittaessa

Tehtäessä suuriin kauppoihin yksilöiden käyttää Bitcoin escrow-palveluita pitää kiinni varoja kunnes saat tarvittava määrä vahvistuksia. Näin rahat tulee olemaan huoltajuuden luotettu 3rd party kunnes saat Bitcoins.

Sääntö # 5 - Älä jätä rahaa vaihto

Jos ostat Bitcoins arvopaperipörssissä varmista siirtää Bitcoin omaan yksityiseen Bitcoin lompakko hetkellä saat ne. Älä koskaan jätä Bitcoins sisällä vaihto, tämä voi johtaa siihen, että menettää oman Bitcoins varkauksien vuoksi tai petoksia.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Bitcoin

Bitcoinin arbitraaminen - miten saavutin 12,12 prosentin ROI: n 1 tunti

Post Bitcoin

Argentiina Bitcoin-pörssi menetti pankkitilejä

Post Bitcoin

Lopuksi helppo tapa lähettää Bitcoin Facebookissa

Post Bitcoin

Twitch.tv on alkanut hyväksyä Bitcoin-tilaukset

Post Bitcoin

Bitcoin on kuplassa, ja tässä se miten se kaatuu - CNBC

Post Bitcoin

Antonopoulos lähtee Bitcoin-säätiön yli Mgmt

Post Bitcoin

Bitcoinin tulevaisuus on kirkas: hintahäviö ja evoluutio

Post Bitcoin

Mike Hearnin majakka voisi parantaa Bitcoinia voimakkaasti

Post Bitcoin

Bitcoin Exchange OKCoin Varaukset 104%

Post Bitcoin

Ashton Kutcher on uusin Bitcoin-addikti (ja hän investoi dollarinsa!)

Post Bitcoin

Bitcoin opettaa libertareja kaiken, mitä he eivät tiedä taloustieteestä - The Washington Post

Post Bitcoin

3 turvallista tapaa tallentaa Bitcoins turvallisesti