6 Vaiheita sen arvioimiseksi, onko vaihtoehtoinen salausvaluutta investoinnin arvoinen | Finnish.lamareschale.org

6 Vaiheita sen arvioimiseksi, onko vaihtoehtoinen salausvaluutta investoinnin arvoinen

6 Vaiheita sen arvioimiseksi, onko vaihtoehtoinen salausvaluutta investoinnin arvoinen

Uskollisia lukijoita 99Bitcoins, varmasti tiedät että lisäksi Bitcoin, on tällä hetkellä yli 600 vaihtoehtoista cryptocurrencies markkinoilla. Bitcoin n lähdekoodin, joka avoimen lähdekoodin ja julkisesti saatavilla Github, voidaan kopioida vapaasti kenen tahansa kiinnostunut luomaan oman kolikon.

Kysymys, että monet ihmiset ovat, että on niin monia vaihtoehtoja, miten arvioimme, mitkä ovat kannattaa opiskella ja osto? Onhan jokaisen kolikon on oma hinta, se varmasti tuntuu 24/7 osakemarkkinoilla.

Yritän käydä läpi joitakin tekijöitä, jotka me CoinGeckouse arvioinnissa altcoins.

1. Tekninen ja valuuttasääntöjen innovaatio

Jotkut ihmiset ovat sitä mieltä, että Bitcoin n hintakaton 21 miljoonaa kolikkoa on rajoittava tekijä, koska ihmiset kokevat huono vastaanottava vain 0,0001 BTC yhdessä pisteessä. Dogecoin esimerkiksi on yhteensä tarjonta 100 miljardia dogecoins joka oli täysin louhittu puolivälissä 2015. Se ei myöskään ole kova korkki ja sen ennustetaan kasvavan 5256000000 kolikkoa vuodessa saavutettuaan 100 miljardia. Muutokset valuuttasääntöjen luo kokonaan erilainen taloudellinen kannustin altcoin.

Muut kolikoita käytti erilaista ristikkoalgoritmin kokonaan. Peercoin, esimerkiksi, käyttää proof-of-osuuden sijasta proof-of-työtä, kun taas Ethereumis kryptovaluutta, joka on suunniteltu alusta alkaen ilman forkkaamisessa mitään koodia Bitcoin ja on myös Turing-täydellinen. On monia mielenkiintoisia innovaatioita tapahtuu altcoin maailmassa, joka voi hyödyttää koko ekosysteemiin ja alkaa tältä pohjalta on hyvä ensimmäinen askel arvioitaessa altcoins.

2. Kehittämistoiminta

Yksi tapa mitata onko tietty altcoin on hyvä tulevaisuus on tarkastella sen kehittämistoimintaan. Kolikon aktiivinen kehitystiimi viemään päivityksiä ja kauneuspilkku vikoja koko ajan.

Voimme nähdä, että Bitcoin on aktiivisin kehitystiimi. Kaikki kehitystyö tehdään julkisesti kautta Github arkistoon ja voi tarkistaa, onko jokin kolikon kehittäjien on "nukkumassa". Koska monet kolikot ”haarainen” alkaen Bitcoin, on erityisen tärkeää kehittäjille viemään päivitykset aina vika löytyy Bitcoin koska se melko varmasti vaikuttaa altcoin samoin, koska ne jakavat enimmäkseen samanlaisia ​​Codebase.

 

3. Yhteisön vahvuus

Kolikko ilman yhteisö ei ole mitään arvoa lainkaan, koska kukaan ei ole käyttää altcoin. Katsellut foorumeilla kuten Bitcointalk, huomaat että monet väittävät, että heidän altcoin on paras yhteisö, mutta paras tapa mitata koko yhteisö on tarkastella lukuja.

On vaikea sanoa, että kolikko X on Y-käyttäjien määrä, koska sen hajautetun luonteen. Kuitenkin voidaan käyttää valtakirjoja arvioitaessa koko yhteisöä katsomalla määrä Facebook haluaa, Twitterin ja punertava toimintaa.

4. Osakevaihto & likviditeetti

Yhtä tärkeää on tarkastella, onko jokin kaupallinen toiminta ympärillä altcoin. Ei ole mitään järkeä omistusosuus tuhansien dollarien arvosta olevan altcoin jos kukaan on kaupan sitä ja on hyvin pieni mahdollisuus poistuvien nykyisen aseman markkinoilla.

Tulee villi heilahteluja hintaan aina kun määrä ostetaan ja myydään ja tämä volatiliteetti ei ole hyvä ylläpitää arvoa altcoin tiloista.

5. Markkina-arvo

Kolikot alhainen pörssiarvo on helppo manipuloida ihmisiä aikoo järjestää pumppuja ja kaatopaikkojen temppuja. Yksi voi menettää paljon rahaa, jos altis valheita, jotka nämä ihmiset työntää pois.

Kolikot suuremmalla markkina-arvo on vaikeampi olla manipuloida sillä se edellyttäisi huomattavasti suurempaa pääomapohjan manipuloida hintaa.

6. Yleinen etu

Lopuksi on syytä myös harkita, miten suosittu kolikko on World Wide Web. Nopea haku kolikon nimen Googlen tai Bing näyttää kuinka monta tulosta liittyy siihen, onko kolikon. Perustettu kolikot kuten Bitcoin on miljoonia hakutulosten osoittaa kypsyyttä kolikon, kun taas pienet kolikot ovat hyvin vähäisin tuloksin.

Sama voidaan sanoa katsomalla suosio kolikon virallisilla verkkosivuilla Alexa. Bitcoin.org, virallisilla verkkosivuilla Bitcoin on hyvin suosittu maailmassa, sijoitus kuin Alexa 14,175thmost suosittu verkkosivusto planeetalle kirjoitettaessa.

Toivon, että nyt olet tietoinen joitakin korkean tason tavoista arvioida altcoins perustuu tässä artikkelissa. On kuitenkin olemassa monia muita tapoja arvioida altcoins jotka vaativat lisätutkimusta.

Vaikka altcoin ekosysteemin on täynnä huijauksia - niin myös olla erityisen varovainen navigoitaessa tätä tilaa - se voi myös olla hyvin tuottoisaa, jos teet läksyt oikein. Älä usko kaikkea, että luet ja aina tee due diligence tarkistamalla tosiasioita ja tietoja CoinGecko ja muut sivustot.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Altcoin

Brock Piercen Realcoin on huono ajatus, ja tämä on miksi

Post Altcoin

Coin Briefin viimeisimmät päivitykset ja pian toteutettavat ominaisuudet

Post Altcoin

Miten suojata Bitcoin-lompakkosi?

Post Altcoin

Cloud Mining - kannattavuus tai huijaus?

Post Altcoin

Bit-summa - Bitcoinin, Eteerumin ja Orisin toisen osan potentiaali

Post Altcoin

PGP-salaus - aloittelijan opas

Post Altcoin

Miten ostaa IOTA: perusopetuksen oppaan

Post Altcoin

Bytecoin (BCN) on taiteen tila, nimettömänä kruunukorvaus

Post Altcoin

Darkcoin lisätty Darknet Drug Marketplacesiin

Post Altcoin

SpaceBIT antaa uuden tavan rahoittaa avaruustutkimusta

Post Altcoin

GAW: n kaivosmiehen kaava on lopulta paljastunut

Post Altcoin

Reddcoinin vallankumouksellinen muutos: Vaarnan nopeuden todistus (PoSV)