4 yksinkertaista vaihetta Bitcoinin hyväksymiseen yrityksellesi | Finnish.lamareschale.org

4 yksinkertaista vaihetta Bitcoinin hyväksymiseen yrityksellesi

4 yksinkertaista vaihetta Bitcoinin hyväksymiseen yrityksellesi

Niin olet päättänyt hyväksyä Bitcoin yrityksesi, mahtava! Nykyään yli 100000 businessesworldwide jotka hyväksyvät Bitcoin. Hyväksyminen Bitcoins ei tarkoita, että sinulla todella on omistaa Bitcoins. Paljon palveluja siellä voit hyväksyä Bitcoin yhtä maksutavan ja sitten heti lähettää sinulle suorittama dollaria, euroa tai mitä valuuttaa haluat.

Nyt minä annan sinulle lyhyt katsaus mitä toimia sinun täytyy ryhtyä päästä alkuun hyväksyä Bitcoins.

Vaihe 1 - Etsi kauppias tarjoaja

Bitcoin kauppias tarjoaja on periaatteessa yritys, joka hyväksyy Bitcoins oman ja muuntaa ne omaan valuuttaan. Voit myös valita pitää Bitcoins eikä muuntaa ne perinteisen valuutan.

Hyvä tarjoaja toimittaa myös sinulle POS (myyntipiste) integraatio - tarkoittaen tapa ladata asiakkaille keskeytyksettä normaalin myynnin suppilo.

Hyvä esimerkki tästä olisi Bitpay joka antaa sinulle POS sovellus ihmettelemään (jos sinulla on tiili ja laasti yksi) tai plugin sivustollesi. Jos omistat tiili ja laasti tallentaa se suositeltavaa pitää iPhonen tai iPadin vieressä "tavallinen" kassakone kanssa maksusovellus. Jotkut tarjoaja (esim Coinkite) toimittaa sinulle fyysinen maksupääte joten et tarvitse mitään muuta.

Vaihe 3 - Kirjanpito

Sinun tulee keskustella kirjanpitäjä koskevat määräykset hyväksymiselle Bitcoinin maasi. Eri maissa on erilaisia ​​lähestymistapoja kohti Bitcoin ja tämä tulisi määrittää henkilökohtaisesti sijaintisi perusteella. Tällä on merkitystä myös sillä, mitä tulostaa oman laskuja maksutavan.

Vaihe 4 - Laita kyltin :)

Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä anna asiakkaat tietävät, että hyväksyt Bitcoin. Jos sinulla on verkkokaupasta voit käyttää virallista logoa kuten kuvassa:

Tai jos sinulla on tiili ja laasti tallentaa voit tulostaa yksi. Tämä ei vain ilmoittaa ihmisille, että olet nyt hyväksyä uuden maksutavan, mutta auttaa myös Bitcoin talouteen yleensä enemmän ihmiset ovat avoimia vastaanottamaan maksuja Bitcoin (koska he tietävät, että heillä missä viettää sitä).

Se siitä! Melko yksinkertainen vai? Jos sinulla on kysyttävää, miten alkaa hyväksyä Bitcoins olet tervetullut jakaa niitä kommentoida osiosta.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Altcoin

Digital Currency Weekly Rundown - Ensimmäinen painos

Post Altcoin

Rippleen Jesse Powell eroaa

Post Altcoin

Pääsy Darknetiin alle 2 minuutissa - Aloittelijan opas

Post Altcoin

Miten ostaa Stellar Lumens 3 yksinkertaisessa vaiheessa: Aloittelijan opas

Post Altcoin

8 tapaa koskaan menettää tärkeän Bitcoin -päivityksen

Post Altcoin

Miten väittää Bitcoin Gold (BTG): Step-by-Step opas

Post Altcoin

Kuinka ostaa NEM (XEM) - aloittelijan opas

Post Altcoin

Esitellään Ecuadorin virallista, valtiollista rangaistavaa kryptokurssia

Post Altcoin

Miten saada jopa 20% voitosta Bitcoinsista sijoittamalla

Post Altcoin

Bitcoin-huijauskoe - 10 työkalua sen määrittämiseen, onko Bitcoin-liiketoiminta Legit

Post Altcoin

Tutustuminen Reddcoin POSV-lompakkoon siirtymiseen

Post Altcoin

Ripple Implosion