4 syytä, miksi pesä on vallankumouksellinen Bitcoin-lompakko | Finnish.lamareschale.org

4 syytä, miksi pesä on vallankumouksellinen Bitcoin-lompakko

4 syytä, miksi pesä on vallankumouksellinen Bitcoin-lompakko

Kilpailu on tulossa kovaa on Bitcoinwallet taistelukentällä, jossa onnistunut kilpailijat nyt tulossa joka puolelta spektrin - varsinkin kun Applen vihreää valoa Bitcoin lompakot iOS. Nyt kun meillä on runsaasti vaihtoehtoja varastointiin Bitcoin käytännöllisesti katsoen millä tahansa laitteella, seuraava looginen askel on selvittää, mitkä ovat parhaita.

Olen aiemmin arvostellut Pesään Bitcoin walletand antoi hyvin myönteisen arvion. Kuitenkin, että tarkastelu oli Android-sovelluksen vain, ja useat updateshave jälkeen tapahtuneiden vuonna pesää maa - etenkin vapauttamista nettilompakko joka toimii HTML5 ja on yhteensopiva kaikkien internet-selaimilla ja jopa mobiililaitteisiin.

Tämä kappale esitellään neljä eri ominaisuuksia, jotka tekevät Hive potentiaalisesti vallankumouksellinen Bitcoin lompakko. Tosin kaksi näistä ominaisuuksista vain osittain konkreettisempi, viimeinen on vain ehdotus, eivätkä kaikki toiminnot ovat käytettävissä kaikissa laitteissa juuri nyt. Mutta yhdessä, kokonaisuudessaan Hive toiminnallisuutta edustaa merkittävää hypätä eteenpäin mitä Bitcoin lompakot pystyvät.

1. Innovatiiviset Security Solutions

Pesää web applicationsports virtaviivainen HTML5 liitäntä ja HD lompakko. Tässä tapauksessa HD ei asetu ”High Definition”, vaan ”hierarkkinen deterministinen” - tekninen termi, joka viittaa lompakon kykyä palauttaa itsensä vain 12 sanaa tunnuslause.

Tämä tarkoittaa sitä, lompakon koskaan tarvitse tuekseen, koska käyttäjän ei tarvitse muistaa tai kirjoittaa tietty yhdistelmä sanoja. Tuon yhden 12-sanan tunnuslauseen niiden Hive nettilompakko pääsee miltä tahansa tietokoneelta tai HTML5-yhteensopiva laite, jossa on internet-yhteys.

Tämäntyyppinen turvavälineet käyttäjä on täysin hallita niiden Bitcoin. Yksityisiä avaimia ei tallenneta keskitetysti palvelimelle, ja ei tarvitse luottaa Gmailin tai Dropbox kanssa varmuuskopio. Lompakon on ikuisesti annetun blockchain, ja aina saatavilla HD tunnuslausetta.

Tämä on suhteellisen uusi lisä Bitcoin protokolla - puhuttu BIP32 -, ja se on tehty vain muutamia lompakko asiakkaita, kuten Electrum. Mutta ominaisuus on erittäin tervetullut lisä mehiläispesän toimii yksinkertaistaa turvallisuuden rento Bitcoin käyttäjille.

2. Useita kryptovaluutta Tuki

Pesää verkkosovelluksen käytöstä myös käynnistänyt ainutlaatuinen ominaisuus varten Bitcoin lompakko - tuki eri cryptocurrencies, kaikki tallennetaan samaan lompakkoon. Juuri nyt on vain tukea Bitcoin ja litecoin, mutta kehittäjät haluavat lisätä niin monta cryptocurrencies kuin mahdollista. He saattavat jopa luoda itsenäinen APIthat voi yhdistää lähes kaikki blockchain ja kysellä sitä kuin tietokantaan.

Eivät ainoastaan ​​kehittäjät haluavat sisällyttää muita suosittuja altcoinssuch kuin Blackcoin, mutta myös mukautetun omaisuuden luonut Crypto 2,0 alustoilla, kuten Counterpartyand Ethereum. Kuvittele, että voisit etsiä hajautettuja yhtiöiden osakkeisiin, heti sisällä Hive Bitcoin lompakko.

Tällainen ympärisäteilevä lompakko olisi aidosti innovatiivinen, koska nyt on olemassa hyvin vähän vaihtoehtoja varastointiin useita kolikoita. Yksi voi joko ladata ja asentaa jokaisen kolikon Qt kassa asiakas - hankala ja usein resursseja vaativien - tai vain pitää kolikot keskitetysti kaupankäynnin verkkosivuilla kuten Cryptsy tai Mintpal.

Jolla on turvallinen tapa tallentaa useita erityyppisiä kolikoiden yhdessä paikassa olisi vakava siunaus kryptovaluutta yhteisölle. Tämä tekisi perinteinen Qt lompakot vanhentuneena mitään, mutta koko blockchain varastointi, kaivos- ja lyömistä. Se myös poistaa vaara menettää rahaa hakkerointihyökkäykset keskitettyyn vaihtoa.

3. Sisäänrakennettu App Storesta

Pesää on ensimmäinen Bitcoin lompakko on kotoisin integraation kolmannen osapuolen sovelluksia, kuten Bitstamp kaupankäynnin verkkosivuilla tai miinakentän uhkapeli peli. Olen raved tästä ominaisuudesta minun tarkastelu Hive, ja olen edelleen sitä mieltä, että se on yksi hienoimmista ominaisuuksista millään lompakko juuri nyt.

App Store on edelleen rajoitettu kourallinen sovellukset tässä vaiheessa, ja yksikään niistä ei ole erityisen mullistava. Mutta tämä muuttuu, kun sovellus saa enemmän suosiota, ja kehittäjät alkaa sovittamaan niiden verkkopalveluiden päälle Hive alustan päästä että väestörakenteen.

Joitakin mahdollisuuksia, että voin kuvitella sisältää täysimittainen rahapelit apps lähtö, blackjack ja Texas Hold'em (tiivisteet Klubit, anyone?); yksityisyyttä parantavien aineiden kuten CoinJoin ja DarkWallet; ja hajautettu markkinapaikkojen kuten OpenBazaar. Digitaalisella valuutta ja avonainen sovellusalusta, taivas on todella raja.

Pesän kehittäjät ovat hyödyllinen opas GitHubfor luomiseen natiiveja ohjelmia, jotka ovat pääasiassa vain nippua CSS, HTML tai Javascript-koodi, jotka kulkevat sisälle ikkunan sisällä Hive. Kuten oppaan sanoo, ”Voit käyttää useimpia ominaisuuksia odotat tavallisella Nykyaikaisen selaimen.”

4. Ominaisuus-Based Crowdfunding (Ehdotettu)

Hieman yli kaksi viikkoa sitten, yksi Hive kehittäjä lähetetty GitHub idean nostaa moneyfor kohdennettua kehittämällä erityisiä Hive ominaisuuksia. Tämä mahdollistaisi avunantajia olennaisesti äänestää mitä he haluavat kehittäjät työstää, ja sitä tukevat erityisiä lisäyksiä Hive toiminnallisuutta.

Tämä visio Crowdfunding tuttuja? Se pitäisi, koska se on hyvin samankaltainen kuin Mike Hearnin Lighthouse- joka vapautuessaan avulla ihmiset voivat suoraan rahoitetaan erityisiä päivityksiä Bitcoin ydin protokolla, että he haluavat Hearn työskennellä. Se on malli Crowdfunding että pitäisi parantaa usein irrallaan suhde, joka kehittäjät ovat heidän käyttäjiä.

Mike Hearn chimed siitä pesää n Crowdfunding postitse selittää miten hänen Lighthouse Project toimii ja onko se vastaisi Hive vision rahoittamiseksi lompakko päivityksiä. Hearn kanssa tehty pitkä kommentti selitetään tarvittavat toimet, joka vaadittaisiin integroida majakka osaksi Hive.

Kuitenkin Hearn toteaa ”majakka ei ole avoimen lähdekoodin vielä, joten yllä suunnitelma ei ole toteutettavissa, kunnes se on.” Tämä johtuu Hearn haluaa tehdä niin paljon rahaa kuin mahdollista pois majakka ennen sen avaamista muulle maailmalle. Siksi voisi olla jonkin aikaa, ennen pesää on pääsy kyseisen Crowdfunding menetelmä.

Ottaen Bitcoin Lompakot Next Level

Nämä ovat olleet vain kourallinen nykyisistä ja tulevista Hive ominaisuuksia, jotka pisti silmään äskettäin - selaamassa Hive n GitHub profiilin tuotot entistäkin ehdotti ominaisuuksia, jotka voisivat saada toteuttaa tulevaisuudessa.

Se on jännittävä iässä voimme katsella reaaliajassa kuinka kehittäjät keksiä uusia tapoja käyttäkäämme rahamme, ja jopa pystyä vuorovaikutuksessa suoraan ja ehdottaa parannuksia. Tällainen kehitys tulee tapahtumaan vielä nopeammin ajan kuluessa ja kilpailu kiristyy.

Tuloksena on täysin muokattavissa -älypuhelinsovellusten joiden avulla on uskomattoman helppo ja kätevä lähettää ja manipuloida omaa rahaa millään tavalla kuviteltavissa. Se on hyvä tulevaisuus todellakin ja Hive auttaa tasoittaa tietä.

Aiheeseen liittyvät uutiset


Post Altcoin

Dogecoins Dogecar Talladega Superspeedwayssä

Post Altcoin

Mitä ovat Altcoins?

Post Altcoin

PGP-salaus - aloittelijan opas

Post Altcoin

Miten analysoida Bitcoinin hinta kuten Pro

Post Altcoin

Ripple Implosion

Post Altcoin

Mikä on Feathercoin

Post Altcoin

Multisig: Aloittelijan opas

Post Altcoin

Tiedemiehet kysyvät Bitcoin & Dogecoin lahjoituksia

Post Altcoin

7 Bitcoin-laulua kuunnella ennen vuotta 2013 on ohi

Post Altcoin

99Bitcoins haluaa sinun valita voittajamme Tagline-kilpailuissamme!

Post Altcoin

Yksinkertainen Cryptourrency-kaivosopas X-algoritmeille

Post Altcoin

Dogecoin hyväksytty Twitch.tv!